thsf Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2007 Δοκίμασα που λες το IV και πρέπει να πω πως τα γραφικά του σε σχέση με το 3 είναι σημαντικά καλύτερα. Ως εκεί όμως γιατί το story δεν με εμπνέει καθόλου. Όντας ταυτισμένος κανείς με τον ρόλο που κυριολεκτικά καλείται να υποδυθεί ως κυβερνήτης πιστεύω πως θα προτιμήσω τα γερμανικά υποβρύχια. Αυτά τα αμερικάνικα παραείναι... κάπως. Είναι σαν την γνωστή ιστορία: Οι Αμερικανοί κατασκευάσαν ένα στυλό που να μπορεί να γράφει σε συνθήκες 0 βαρύτητας, στο νερό, σε υψηλές θερμοκρασίες και δεν συμμαζεύεται και όλα αυτά για να γράφουν οι αστροναύτες τους στο διάστημα. Οι Ρώσοι δε απλά χρησιμοποιούσαν μολύβι. Έτσι συμβαίνει και με τα αμερικάνικα υποβρύχια του WWII. Παραείναι κάπως. Δεν μπορώ να το θέσω καλύτερα προς το παρόν. Επιπλέον, οι προκλήσεις δεν συγκρίνονται. Προτιμώ Βρετανούς και Αμερικανούς.
gerodinis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Ρε παιδιά κατεβάζω το patch 1.4 από την Ubisoft (ΕΜΕΑ DVD έκδοση- αφού το παιχνίδι το πήρα σε DVD) και όταν το τρέχω μου λέει ότι είναι το patch 1.3! Ενώ στη γραμμή τίτλου γράφει 1.4!!! Τι γίνεται;
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Σε παραπέμπω σε αυτό το link: NOTE - there is a small error in the 1.4b patch - the installer windows says the patch is version 1.3. This is just a typing error from when the devs made the patch - it really is version 1.4b! You can check this on SH3's main menu screen after applying the patch - it should say 1.4b in the lower-right corner of the screen.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2007 Κάποιο ονομαστικό bug ήταν αν θυμάμαι καλά. Περασέ το και δες μετά τι γράφει in-game.
gerodinis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 ευχαριστώ ρε φίλε. έλεγα κι εγώ, τι γίνεται;;;;
gerodinis Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δεν έχω παίξει το SH4, αλλά από screenshots που έχω δει έχει πολύ καλά γραφικά. Πάντως αποκλείεται να το πάρω επειδή δεν γίνεται να συγκρίνεις τα αμερικάνικα Gato με τα VII, τα IX και (πολύ περισσότερο!) με τα XXI (σούπερ γαμάτο υποβρύχιο!). Αν το παιχνίδι είχε ιαπωνικά υποβρύχια θα ήταν πολύ καλύτερο (τα I201 ήταν επίσης πολύ εξελιγμένα)
thsf Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μια ερώτηση σχετικά με το GWX. Διάβασα πως είχε κυκλοφορήσει ως xpansion μόνο που δεν ήταν official, ισχύει; Δεύτερον, το link που υπάρχει για το GWX στο subsim.com στην σελίδα με τα mods είναι αυτό στο οποίο θα πρέπει κάποιος να ανατρέξει αν θέλει να το εγκαταστήσει, σωστά; Τα mods έρχονται από την εταιρεία ή από πορωμένους καλοθελητές; Τέλος, το GWX που κατεβαίνει από το subsim.com είναι το official; Ελπίζω να μην κουράζω και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2007 Διάβασα πως είχε κυκλοφορήσει ως xpansion μόνο που δεν ήταν official, ισχύει; Το GWX όντως δεν είναι official. Το επίσημο expansion είναι το Battle in the Mediterranean (δεν θυμάμαι αν έχει βγει και άλλο) ενώ άλλο ένα μεγάλο expansion είναι το Seawolves (ανεπίσημο). Όσον αφορά το Battle in the Mediterranean δεν είναι τίποτα άλλο παρά συλλογή από freeware mods, οπότε δεν αξίζει τα λεφτά του. Δεύτερον, το link που υπάρχει για το GWX στο subsim.com στην σελίδα με τα mods είναι αυτό στο οποίο θα πρέπει κάποιος να ανατρέξει αν θέλει να το εγκαταστήσει, σωστά; Δεν είμαι σίγουρος για το link που λες, αλλά θεωρώ πως έτσι είναι. Θα σου πρότεινα (για καλό και για κακό) να μην ανατρέξεις στη σελίδα με τα downloads του subsim.com αλλά στο ίδιο το workshop του forum, όπου εκεί πάντα αναγράφονται τα τελευταία link και οι πιο πρόσφατες εκδόσεις των mods. Η κεντρική σελίδα με τα downloads έχει το κακό ότι δεν ανανεώνεται συχνά. Τα mods έρχονται από την εταιρεία ή από πορωμένους καλοθελητές; Όπως συμβαίνει συνήθως, τα mods προέρχονται από καλοθελητές. Οι οποιοι (καλά να είναι οι άνθρωποι) "δουλεύουν" για την ψυχή της μάνας τους. Ο πρώτος λόγος βέβαια πέφτει στην εταιρεία, να έχει δημιουργήσει ένα moddable παιχνίδι. Ευτυχώς η σειρά των SH έχει αρκετά μεγάλη κοινότητα modders και testers, οπότε τα αποτελέσματα είναι συνήθως εντυπωσιακά και πολλές φορές ανώτερα και από τα ίδια τα αυθεντικά στοιχεία του παιχνιδιού. Επιπλέον είναι τοις πάσι γνωστό ότι οι Ρουμάνοι developers του SH συμμετέχουν ενεργά στο forum του subsim.com και πολλές φορές ανακοινώνουν πρώτα εκεί κάποια νέα είδηση και μετά στα offical site/forum της Ubi. Τέλος, το GWX που κατεβαίνει από το subsim.com είναι το official; Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με τη λέξη offical εδώ. Εννοείς αν υπάρχουν και "άλλες" εκδόσεις του εν λόγω expansion? Θεωρώ ότι υπάρχει μία και μοναδική έκδοση και είναι αυτή που υπάρχει -και- στο subsim.com. Όπως είπα και πιο πάνω, επειδή είναι πολύ μεγάλο και πολυδιάστατο expansion καλό θα ήταν να κατεβάσεις την απολύτως τελευταία έκδοση, οπότε κοίταξε το forum του subsim.
thsf Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2007 Ευχαριστώ για την απάντηση. Απ'ότι είδα το νέο (ν1.04) GWX δεν θα αργήσει!
JOHNNYHOMEBOY Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 geia sas...xerete an yparxei kapoia rithmisi sto silent hunter 3 os anafora tin analysi toy?tagrafika ta exo high quality alla thelo na anevaso kai tin analysi....sta option den exei tetoia analysi opos episis kai sto fakelo tou paixnidioy....mipos paizei tipota me tin vga...exo tin ati x1600 pro me 512mb...ti lete?thanks pados...
bgeorgalas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2007 geia sas...xerete an yparxei kapoia rithmisi sto silent hunter 3 os anafora tin analysi toy?tagrafika ta exo high quality alla thelo na anevaso kai tin analysi....sta option den exei tetoia analysi opos episis kai sto fakelo tou paixnidioy....mipos paizei tipota me tin vga...exo tin ati x1600 pro me 512mb...ti lete?thanks pados... http://www.mysh3.info/shiii/index.php?title=Display_Resolution αλλά προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει....
thsf Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Λόγω στιγμιαίας χαζομάρας πόσταρα το ίδιο κείμενο 2 φορές. Μην ρωτήσετε πως έγινε... Διαβάστε παρακάτω....
thsf Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Παίδες γεια χαρά. Θέλω να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου και συγκεκριμένα να πετάξω την μητρική και ότι αυτή έχει (Pentium 4 1.5GHz, TNT2 64MB) που ούτως ή άλλως δεν σηκώνει το παιχνίδι. Σκοπεύω να βάλω διπλοπύρηνο και μια καλή - όχι κάτι σπουδαίο - κάρτα γραφικών όμως θέλω το σύστημα να υποστηρίξει το παιχνίδι απρόσκοπτα. Τί πρέπει να προσέξω και τί προτείνετε; Λίγη βοήθεια αν δεν βαριέστε. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
overclocker Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Πιστεύω μια υλοποίηση με το 3850 της ATI θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή περίπου στα 150Ε.
thsf Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2007 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση overclocker αλλά αυτή είναι ιδιαίτερα καλή επιλογή! Είναι δυνατό με 250-300 ευρό να καλύψω όλη την υλοποίηση και την απαίτηση να τρέχει το παιχνίδι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.