Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Ε, άντε λοιπόν, τι περιμένεις;; Βάλε κανα screenshot στα 1280x1024 να το δούμε κι εμείς που ειναι το screeshoot :-P
nzeppos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Τελικά το δοκίμασα κι εγώ το αρχείο, είναι το κλασικό d3d9.dll που χρησιμοποιούν κι άλλα παιχνίδια (π.χ. το Live for Speed για κάποια mods με ghost car). Δουλεύει μια χαρά ακόμα και με τα Vista. Τόσο στα 1280x1024 όσο και στα 1280x800 (ας όψεται η widescreen). Screenshots πάντως δεν έβγαλα, ξενέρωσα με τα γραφικά του SHIII, σε σχέση με του IV φαίνονται εντελώς αστεία (αλλά παίζουν καλύτερα). Από την άλλη βέβαια άλλο πράγμα οι Grey Wolves του Kriegsmarine και άλλο πράγμα η μάχη του Ειρηνικού με τα...υποβρύχια κρουαζιερόπλοια.
Galis Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Εγω παιζω και το III και το IV.Σε γραφικα δεν συγκρινονται αλλα το concept της campaign του III ειναι πολυ καλυτερο
bgeorgalas Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 μετά από 12ώρο κυνήγι κατάφερα να βυθίσω το HMS Nelson....(χρειάστηκε ένα τετραπλό salvo από το οποίο μόνο 2 το χτύπησαν, +1 βολή όταν έφυγαν οι συνοδοί και το άφησαν πίσω στην κατάσταση που βλέπετε στην φώτο (εγώ είμαι στο βάθος κάπου εκεί που σκάνε οι βόμβες βυθού)).... να πώ υποτίθεται το GWX θα άνεβαζε το AI των destroyer....ρε παιδιά μέχρι τώρα΄έτυχε να πέσω σε 3 convoys....(με καλό καιρό) και στα 3 κατάφερα να βυθίσω τα destroyer που τα συνόδευαν και μετά πάρτυ με το κανονάκι στην επιφάνεια .....19 πλοιά στο πρώτο, 17 στο δεύτερο και 12 στο τρίτο (άρχισαν να οπλοφωρούν και τα εμπορικά!)...... PS. δυστηχώς δεν έχω την υπομονή να μάθω τους υπολογισμούς για την σκόπευση οπότε χρησιμοποιώ το αυτόματο..... ΆΝτε και καλα κυνήγια....
nzeppos Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Το GWX όντως βελτιώνει το εχθρικό Α.Ι., αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει από τα όρια του hardcoded παιχνιδιού. Εγώ έχω ακούσει ότι το βελτιώνει ίσως περισσότερο απ'όσο πρέπει, καθώς τα εχθρικά πλοία μπορούν να σε δουν από αφύσικα μακρινές αποστάσεις, ακόμα και με κακό καιρό. Τώρα το πως ακριβώς καθάρισες τόσα πολλά πλοία σε μια αποστολή είναι μάλλον περίεργο και θα κοιτάξω μπας και βρω καμια λογική απάντηση. Πάντως το GWX υποτίθεται ότι έχει φτιαχτεί για fans του 100% realism, οπότε η αυτόματη σκόπευση μπορεί να μην "κολλάει" καλά με το mod αυτό.
capitan Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 παιδια πως σας φαινεται το ιν? ειναι όσο καλο όσο το ιιι ή μαπα το καρπουζι? λεω να του ριξω μια ματια
bgeorgalas Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Το GWX όντως βελτιώνει το εχθρικό Α.Ι., αλλά δεν μπορεί να ξεφύγει από τα όρια του hardcoded παιχνιδιού. Εγώ έχω ακούσει ότι το βελτιώνει ίσως περισσότερο απ'όσο πρέπει, καθώς τα εχθρικά πλοία μπορούν να σε δουν από αφύσικα μακρινές αποστάσεις, ακόμα και με κακό καιρό. Τώρα το πως ακριβώς καθάρισες τόσα πολλά πλοία σε μια αποστολή είναι μάλλον περίεργο και θα κοιτάξω μπας και βρω καμια λογική απάντηση. Πάντως το GWX υποτίθεται ότι έχει φτιαχτεί για fans του 100% realism, οπότε η αυτόματη σκόπευση μπορεί να μην "κολλάει" καλά με το mod αυτό. δεν ξέρω καν αν έχω βρεί κάποια "τρύπα" στο AI των destroyer.....η τεχνική είναι απλή και εμένα μου δουλέυει αρκετά καλά (αν εξαιρέσεις 1-2 φορές που ξέφυγα με πάρα πολλές ζημιές).....: αν σε ανακαλύψουν αντί να προσπαθήσεις να ξεφύγείς κατεβαίνεις σε βάθος περικσοπίου (αν δεν είσαι ήδη) με full ahead και βάζεις πλώρη κατά πάνω του χρησιμοποιώντας το ηχοβολιστικό και σηκώνοντας το περισκόπιο.....αφού χαλάσεις τον κόσμο με λίγα λογιά το αντιτορπιλικό έρχεται ευθεία κατά πάνω σου χωρίς ζιγκ-ζαγκ.....αγνοείς επιδεικτικά τους κανονιονοβολισμούς του, περιμένεις να φτάσεις στα 400m και του ρίχνεις μια ΤΙ στην max ταχύτητα, μαγνητικό πυροκροτητή και βάθος 6m (έχεις ανοίξει τον σωλήνα από πριν), και ελατώνεις ταχύτητα.....ε αυτό είναι όλη η δουλειά.....μετά απλά το παρακολουθείς να βυθίζεται....(επναλαμβάνεις την ίδια διαδικασία 3-4 φορές και το Convoy μένει χωρίς συνοδεία....) και μια και μιλάμε για "τρύπες".....: γυρνώντας από μια περιπολία και με σχεδόν όλα τα ψάρια μού άθικτα έκανα κοψοδρομιά από την scapa flow (νάρκες δεν πέτυχα πουθενά, ούτε και δίχτυα).....με πολύ υπομόνη έφτασα μέχρι την αποβάθρα και τορπίλισα 1 αντιτορπιλικό, 1 troop trasnport και 1 fiji....το fiji δεν βούλιαξε με την πρώτη αλλά αντί να ξεκινήσει τις μηχανές ή τους κανονιοβολισμούς έμεινε λες και δεν έτρεχε τίποτα.....(η 2η το βούλιαξε) επιπλέον ότι αντιτορπιλικό ήρθε στο κατόπι μου (3 στο σύνολο) έπεσε στα άβαθα (ταχύτητα 1-2 κόμβοι και συνέχεια μπρός-πίσω για 200m) οπότε επιτέθηκα και σε αυτά.....όλες αυτές τις ώρες αεροπλάνο δεν φάνηκε πουθενά..... και κάτι ακόμα για το GWX μήπως τα αεροπλάνα έχουν παραγίνει δυνατά? ή έτσι ήταν στην πραγματικότητα? θέλω να πώ το πολυβόλο ενός τότε αεροπλάνου διαπερνούσε την θωράκιση ενός VIIB ή VIIC? (γιατί στο stock παιχνίδι δεν μου έκαναν τίποτα, και με το GWX είπα να ρίξω 1 και όταν άρχισε να πυροβολεί δεν ήξερα που να κρυφτώ(..... μήπως είμαι απλά χχχχφαρδος? για την σκόπευση ότι και να πείτε έχετε δίκιο, αλλά δεν έχω υπομονή βρε παιδιά....είπα να το δοκιμάσω στην αρχή, αλλά μετά από μέρες περιπολίας με πυκνή ομίχλη και κύματα όταν επιτέλους έπεσα πάνω σε ένα πλοίο με πήρε πολύ απο κάτω που δεν κατάφερα να το πετύχω και το γύρισα στο αυτόματο.... όσο για το ΙV δεν νομίζω να το σηκώνει το laptop γιατί και με το ΙΙΙ ώρες ώρες τραβάει ζόρια....οπότε......
nzeppos Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 παιδια πως σας φαινεται το ιν? ειναι όσο καλο όσο το ιιι ή μαπα το καρπουζι? λεω να του ριξω μια ματια Για το IV αυτό που προτείνω εγώ είναι να περιμένεις λίγο να βγει το 1.2 patch που θα διορθώσει πολλά σημαντικά bugs (και είναι βέβαιο ότι δεν θα τα διορθώσει όλα). Στο ενδιάμεσο ίσως να πέσει και η τιμή του (ξεχάστε τις κόπιες του θείου, το 1.1 cr@ck είναι απαράδεκτο, έχει πάρα πολλά προβλήματα). Επίσης ακόμα δεν έχουν βγει σοβαρά mods για το IV (και φυσικά για supermods ούτε λόγος να γίνεται). Οπότε...υπομονή. Σε γενικές γραμμές πάντως το IV είναι καλύτερο από το ΙΙΙ από κάθε άποψη, εκτός από το σενάριο (προσωπική άποψη, προτιμώ Ατλαντικό παρά Ειρηνικό).
Xwrofylakas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο forum ποσταρω αυτο το μυνημα γιατι βλεπω μεγαλο ενδιαφερον για το παιχνιδι, απλα να σας ενημερωσω πως υπαρχει ομαδα στην ελλαδα <<clan>> οπου παιζουμε το silent hunter 3, οποιος ενδιαφερεται μπορει να επισκεφτει το site μας ειναι http://www.greekopforces.gr απο εκει μπορει να γραφτει και στην ομαδα μολις κοιταξει και τα αναλογα buttonευχαριστω για τη προσοχη σας.
thsf Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Η τελευταία έκδοση του Patch καλύπτει τις προηγούμενες ή πρέπει να εγκαταστήσω και εκείνες;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Αν θυμάμαι καλά πηγαίνει κατευθείαν.
Reaper_1976 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2007 Χαίρομαι που βλέπω άτομα που ασχολούνται με το SH3 ακόμα, ναι δεν λέω καλό το SH4 αλλά.... αμερικάνοι? έλεος με τι? με τα 15-20 υποβρύχιά τους? Ενώ οι γερμανοί κόντεψαν να κερδίσουν τον πόλεμο του ατλαντικού με αυτά. Εάν ενδιαφέρεται κανείς πάντως υπάρχει μια ελληνική clan στην οποία είμαστε στο game καμμιά δεκαριά άτομα και δυο φορές τη βδομάδα μαζευόμαστε να "γράψουμε" κάνα τόνο όσοι πιστοί προσέρθετε. Το site μας είναι το http://www.greekopforces.gr ελάτε δείτε μας.
thsf Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Μια άκαιρη αλλά σχετική ερώτηση. Ασχολείται κανείς με το SHIII τον τελευταίο καιρό; Η αλήθεια είναι πως έχουμε να ακούσουμε νέα... καιρό. Τί γίνεται ρε nzeppos, bgeorgalas και οι υπόλοιποι;!
Reaper_1976 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Υπάρχουν άτομα φίλε ειδικά κάποιοι που δεν τους αρέσει η ιστορική ανακρίβεια που έχει το SH4. Ακούς εκεί αμερικάνοι :evil:
nzeppos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2007 Να σας πω τη μαύρη αλήθεια έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με το ΙΙΙ, κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου (επαγγελματικά, κάψιμο στο WoW κλπ -πάντως όχι γυναίκες!-). Με το IV πολύ αμφιβάλω αν θα ασχοληθώ ποτέ, το όλο κλίμα δεν με εμπνέει καθόλου. Ίσως κάποια στιγμή που θα αναβαθμίσω (περιμένω το Age of Conan...) να το ξαναβάλω να δω πως πηγαίνει. Το κακό είναι ότι έχω σταματησει να διαβάζω και τα sub-forums (π.χ. το subsim.com), οπότε δεν γνωρίζω τι γίνεται με mods και τα λοιπά ωραία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.