Alkis29 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 to problhma mporeis na to lisis me dyo tropos: a) katebazeis thn teleytea ekdosh toy Setpoint pou to linei h' bazeis to mouse apo thn USB sthn PS2 thira. Ontos lithike me to kainourio Setpoint ! Se euxaristo poli ! Mipos omos einai kalitero na to valo stin PS2 ? Ti diafores exei ?
cfilip Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Ontos lithike me to kainourio Setpoint ! Se euxaristo poli ! Mipos omos einai kalitero na to valo stin PS2 ? Ti diafores exei ? an den deis kati periergo afhse to sthn USB. apla yparxei mia poli mikri periptosh akomh kai me thn nea ekdosh poli spania na pidaei o kersoras ligo pio pano apo oti tha eprepe sth syndesi USB. tote h PS2 einai monodromos. praktika den tha deis kamia diafora sthn aithisi/antapokrisi toy mouse me USB h PS2.....
dpolal Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Δημοσ. 18 Μαΐου 2005 Πολύ καλό mouse, τό έχω εδώ και μερικούς μήνες και είναι άψογο... Επίσης να πώ ότι στο thelab.gr είχα δει και ένα μικρό utility με το οποίο όταν έχεις το mouse στην usb θύρα κάνεις Override το default μικρό mouse rate (ή κάτι τετοιο) με αποτέλεσμα να αυξάνεις την ευαισθησία του στο μέγιστο όριο που επιτρέπει το usb... Δεν το έχω δοκιμάσει για να ξέρω πάντως.
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2005 Καταπληκτικό mouse... Το best της σύγχρονης εποχής..(όσο το έχω δουλέψει σε FPS μιας και δεν ήταν δικό μου).. Σίγουρα καλύτερο από οποιοδήποτε mouse νέας γενιάς σε σχέση εμ αυτά που βγάζει τώρα η Ms.. Πάντως από Ms το καλύτερο της mouse για FPS έχει σταματήσει να βγαίνει και η νέα έκδοση δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις μου και στον προκάτοχο του Μιλάω φυσικά για το Ms Intellimouse Explorer 3 (του οποίου είμαι υπερήφανος κάτοχος )
FarCry Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2005 ? 35.70 Κωδικός RMA-674060 Κατασκευαστής LOGITECH Laser τεχνολογία Πλοήγησης Με ροδάκι και τεχνολογία Cruise Control για εύκολο scrolling ακόμα και σε μεγάλα documents Σύνδεση ασύρματης βάσης μέσω USB θύρας Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 19%
kyriakidis Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 σορρυ για την ελαφρά off-topic ερώτηση' date=' αλλά για laptop ποιο mouse προτείνετε; το wireless για τα laptop της microsoft μου αρέσει πάρα πολυ σαν πατέντα αλλά είναι πολύ μικρό (μου αρέσει πολύ περισότερο το explorer σαν κάρτημα) και σκεφτόμουνα να δω και τίποτα άλλο πριν καταλήξω σε αυτό.[/quote'] pisteuo oti to bluetooth tis microsoft einai kalitero gia laptop.
FarCry Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 diabasa sto thelab to eksis sxolio Ένα αρνητικό που παρατηρήσαμε που θα ενοχλήσει αρκετούς gamers είναι ότι όταν σηκώνεις το ποντίκι από τη επιφάνεια , μετά όταν ξαναέρχεται θέλει ένα μικρό διάστημα για να λειτουργήσει, κάτι το οποίο μπορεί να είναι καταστροφικό όταν βρίσκεσαι στην μέση μιας μάχης. ontos isxiei kati tetoio?
elamnte Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Kalimera pedes. gia na xrisimopoihshs ola ta pliktra aftoy toy mouse thelei kapoioys drivers i doylevoyn kai xwris drivers??? kai kati allo an exeis ena metatropea apo usb se ps2 thyra doylevei kanonika afto to mouse an to baleis se ps2 thyra???? kai telos mporoyme na to vroyme kapoy metaxirismeno h' oxi se poli kaliteri timh apo 65eyro???
nick_gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 αυτό που αναφέρετε για το ότι θέλει χρόνο, για να λειτουργήσει προσωπικά δεν το έχω παρατηρήσει(δεν το σηκώνω στο αέρα οταν παίζω), εκτός αν καμια φορά μου φύγει, οπότε δεν υπάρχει θέμα τα πλήκτρα του ποντικιού είναι ρυθμιζόμενα μέσω software, εγώ με το που το πήρα το εγκατέστησα οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω -δεν θα το πρότεινα μεταχειρισμένο(η εγγύηση είναι 5 χρόνια, για κανονικά αγορασμένο), και δεν ξέρω αν θα βρείς κανένα που να μην το θέλει πια
tromeros dennis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Κ εγο το εχο αυτο το μαους, και μπορο να πω, οτι μετα απο 9 σχεδον μηνες καθιμερινης χρησης και μαλιστα τερματισμου και του ΝΤΟΥΜ 3, δεν εχω κανενα απολιτος προβλιμα. Δεν σικονεται και ευκολα, αλα εαν σικονετα τελικα βρισκει γρηγορα την θεση του και παλη. Δουλεβει και με μετατροπεα κανονικα, αλλα τετιο μαουσ, καλιτερα με γου-ες-μπι να δουλευεται. Και οχι μονο αυτα, αλλα ειναι και ωραιο
nick_gr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 ξέχασα να αναφέρω ότι υπήρχε πρόβλημα και χανόταν ο κέρσορας σε κάποια παιχνίδια(σε κάποιους-έχει παρατηρηθεί στο Halflife), αλλά με τον τελευταίο driver λύνεται
penlix Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Προσωπικά δεν μου εχει δημιουργησει κανένα πρόβλημα οπότε το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Μόνο τα λαμπάκια ένδειξης μπαταρίας όλα τα λεφτά!
_-spooker-_ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2005 pantote hmoun opados ths microsoft mexri pou agorasa thn nauarxida ths.....Microsoft explorer 4.0 .To allaxa 2 fores gia ton idio logo (eggyhsh).Meta apo 4-5 mhnes arxize na mhn pianei panta to aristero klik (oti pio spastiko na klikareis kai na skeftesai klikare twra h oxi).Phra ena logitech 510 kai ektos tou oti exei kalytero software to opoio den kathetai panw sto software tou mousepad opws kanoun ta mouse ths microsoft exei ta plaina koumpia akribws ekei pou prepei na einai.Sto explorer 4.0 ta plaina koumpia einai sxetika dyskola na ta pathseis giati einai kai terastia kai exoun kai kakh aisthish.Telika h logitech einai poly mprosta sta mouse.Auto exw katalavei egw kai to xrhsimopoiw se syndiasmo me ena func mousepad.
overclocker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Άλλος ένας ευτυχής κάτοχος του MX 1000. Εδώ και 3 μήνες περίπου το χρησιμοποιώ αρκετές ώρες τόσο στην δουλειά όσο και στο σπίτι και μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Επίσης η μπαταρία του κρατάει αρκετες μέρες χωρίς επαναφόρτιση και έτσι δεν έχουμε και επιπλέον έξοδα σε άδειες-χρησιμοποιημένες μπαταρίες. Με τους τελευταίους drivers λύνονται και όλα τα μικροπροβλήματα που αναφέρθηκαν πιο πάνω από άλλους χρήστες τα οποία εγώ προσωπικά δεν τα αντιμετώπισα καθόλου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα μιας και έχει πέσει και η τιμή του από τα 81€ στα 60€ περίπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.