Προς το περιεχόμενο

Ποντοι στο διπλωμα οδηγησης + Ιντερνετ = ?

-NetHawk-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως οι υπόλοιποι 10 πόντοι ηταν Σεπτέμβριο 2003.. Που σημαίνει οτι έχω πολύ δρόμο μπροστά μου για να σβηστούν.. :(

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

are thodori tin mera mou eftiakse to link me ta prostima :P ppffff ego tapa den vazo stin eksatmisi :P

ΟΔΗΓΗΣΗ για επίδειξη - 167 (souza kai vdomadiatiko :P)

ΣΙΓΑΣΤΗΡΑΣ 83

ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ οδοστρώματος παραβίαση 167

ΕΛΙΓΜΟΙ συνεχείς 167

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ 83

ΟΔΗΓΗΣΗ χωρίς σύνεση 83

ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΜΑ αντικανονικό 167

gia taxitita as min poume.... mia orea mera pano stin mixani :P an to sistima douleve opos theloune...

Δημοσ.

Πηρα τηλεφωνο οπως μου ειπατε για να δω με τους ποντους...Λοιπον εγω εχω μετρησει ως τωρα 20....Εεε πηρα και μου ειπαν 0!!Περναμε λεει προς το παρον τους ποντους απο το 2001!!!Αρε Ελλαδαρα!!!!!:)

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγω προχτές που έφαγα μία κλήση για κόκκινο(167? και 7 πόντοι) επειδή έτσι γούσταρε ο μπάτσος, έχω καμία ελπίδα να τη γλυτώσω(πχ δικαστικώς) ή τέλος πάντων να τη μειώσω? Βασικά στήθηκα μπροστά από την ουρά για να στρίψω και επειδή έφυγα με το κόκκινο των απέναντι για να μην κορνάρουν οι από πίσω μου, μου το χρέωσε. Εχεί κανείς καμία παρόμοια εμπειρία? Βοηθήστε γιατί είμαι "στεγνός" αυτήν την περίοδο!

Ευχαριστώ και sorry για το off-topic..

Δημοσ.

χλωμο να σβηστει κληση...κ αν πας δικαστηριο κ χασεις πολ/σιασε χ3...

παλια δεν στο περναν το διπλωμα γιατι δεν ασχολιουντουσαν...τωρα καποιος ειπε να τα επαναφερουν κ να ανεβαζουν ποινες ποντους...

το τηλ.ποιο ειναι?ή δεν ειναι stadar?

Δημοσ.
Ρε παιδιά εγω προχτές που έφαγα μία κλήση για κόκκινο(167? και 7 πόντοι) επειδή έτσι γούσταρε ο μπάτσος' date=' έχω καμία ελπίδα να τη γλυτώσω(πχ δικαστικώς) ή τέλος πάντων να τη μειώσω? Βασικά στήθηκα μπροστά από την ουρά για να στρίψω και επειδή έφυγα με το κόκκινο των απέναντι για να μην κορνάρουν οι από πίσω μου, μου το χρέωσε. Εχεί κανείς καμία παρόμοια εμπειρία? Βοηθήστε γιατί είμαι "στεγνός" αυτήν την περίοδο!

Ευχαριστώ και sorry για το off-topic..[/quote']

Xlwmo se kovw dystyxws file moy.......

O mpatsos tha se vgalei trelo....to mono na peseis se kalo k swsto dikasti pragma pali spanio, opote kane ypomonh...

Δημοσ.
Xlwmo se kovw dystyxws file moy.......

O mpatsos tha se vgalei trelo....to mono na peseis se kalo k swsto dikasti pragma pali spanio' date=' opote kane ypomonh...[/quote']

Ευχαριστώ αλλά τι εννοείς υπομονή? Και είναι σίγουρο kage ότι τριπλασιάζονται τα χρήματα? Για ποιό λόγο?

Δημοσ.
...to mono na peseis se kalo k swsto dikasti pragma pali spanio, opote kane ypomonh...
Kerk, αν αυτή τη φορά είχες κάποιο σοβαρό λόγο να βιάζεσαι, σου λέω ότι τον σέβομαι και σταματώ την κουβέντα εδώ.

Αν όμως πιστεύεις ότι η ουρά είναι για τους άλλους και όχι για σένα, ή ότι εσύ πας για δουλειά ενώ εμείς βγήκαμε στο δρόμο για να σκοτώσουμε την ώρα μας, τότε ελπίζω να "peseis se kalo k swsto dikasti" που θα ψάξει να βρει τρόπο να σου αφαιρέσει το δίπλωμα επί τόπου.

Γνώμες ευπρόσδεκτες.

Δημοσ.

Δεν συμφωνω....Ας υποθεσουμε οτι καθεσαι οπως λες στην ουρα...Εεε ωραια μετα απο 10-15 αυτοκινητα(με τη συχνοτητα που αναβουν τα πρασινα φαναρια για δεξια ή αριστερα)κλεινεις και την αριστερη λωριδα του δρομου και εισαι μια χαρα..Δε λεω οτι ειναι σωστο αλλα δεν ειναι αναγκη παντα να βιαζεσαι....Μπορει να το κανεις για να μην επιβαρυνεις ακομη περισσοτερο την κινηση...

Δημοσ.

Παιδιά δεν το έκανα έτσι για να το κάνω. Για να συμβεί αυτό περίμενα και εγώ στην ουρά για να στρίψω,αλλά μετά από 2 φανάρια δεν είχε έρθει η σειρά μου και βιαζόμουνα. Είχα ραντεβού για μία συνέντευξη για δουλειά και στο καπάκι εργαστήριο στη σχολή. Οπότε αν αργούσα...πάνε και τα δύο. Και η δουλειά και το εξάμηνο! Αυτό το πράγμα δεν το κάνω ΠΟΤΕ γιατί και μένα με εκνευρίζει αφάνταστα όταν το κάνουν άλλοι και με θεωρούνε ξέρετε τι.. Γι'αυτό το λόγο άλλωστε έφυγα με το κόκκινο των απέναντι όπως προείπα και όχι με το πράσινο και την κόρνα(μαζί και τα βρισίδια)για να μην καθυστερήσω την ουρά. Αλλά να τι έπαθα... Και να έπαιρνα και κλήσεις συχνά να πω καλά να πάθω γιατί το αξίζω. Όμως οδηγώ 3 χρόνια καθημερινά μέσα στην Αθήνα και δεν έχω ούτε κλήση για παρκάρισμα, αλλά ούτε έχω προξενήσει και κανένα ατύχημα. Τι να πω..

Δημοσ.

@Kerk: Είχα ήδη γράψει, ότι αν είναι έτσι τα πράγματα δεν ισχύει η επιθετική παράγραφος που ακολουθούσε. Εννοείται πως έχεις όλη μου τη συμπαράσταση, μετά τις εξηγήσεις που έδωσες.

Δημοσ.
Ρε παιδιά εγω προχτές που έφαγα μία κλήση για κόκκινο(167� και 7 πόντοι) επειδή έτσι γούσταρε ο μπάτσος' date=' έχω καμία ελπίδα να τη γλυτώσω(πχ δικαστικώς) ή τέλος πάντων να τη μειώσω? Βασικά στήθηκα μπροστά από την ουρά για να στρίψω και επειδή έφυγα με το κόκκινο των απέναντι για να μην κορνάρουν οι από πίσω μου, μου το χρέωσε. Εχεί κανείς καμία παρόμοια εμπειρία? Βοηθήστε γιατί είμαι "στεγνός" αυτήν την περίοδο!

Ευχαριστώ και sorry για το off-topic..[/quote']

1ον: τι εννοείς επειδή έτσι γούσταρε;

2ον: γιατί πήδηξες την ουρά;

3ον: δε στο χρέωσε ο μπάτσος, το χρεώθηκες μόνος σου.

Έχεις καταλάβει ότι έχεις κάνει 2 παραβάσεις σε 10 δευτερόλεπτα;

Μακάρι να τιμωρούσαν όλους αυτούς που πηδάνε ουρές και περνάνε με κόκκινο. Και μην ακούσω τη δικαιολογία ότι "δε περνούσε κανένας" και "σιγά τι έγινε" γιατι έχουμε σοβαρό πρόβλημα νοοτροπίας και σεβασμού απέναντι σε αυτούς που οδηγούν σωστά στον ίδιο δρόμο με εμάς. Δε μπορείς να γλιτώσεις την κλήση και αν το πας δικαστικά κινδυνεύεις να χρεωθείς μεγαλύτερο πρόστιμο από τον δικαστή (χώρια τα δικαστικά έξοδα). Οπότε αρχίστε νε σέβεστε αυτούς που θεωρείτε "βλάκες" και περιμένουν στην ουρά για να είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Δημοσ.

Ας είχες ξεκινήσει όλες τις δουλείες σου νωρίτερα. Εγώ προτιμώ να πάω σε ένα ραντεβού μισή ώρα πριν και να περιμένω απ' έξω μέχρι την ώρα του παρά να δίνω τέτοια παραδείγματα στους υπόλοιπους οδηγούς. Γιατί καθένας μας έχει από μία δικαιολογία για το ότι βιάζεται. Κάνοντας και λέγοντας αυτά δίνεις το παράδειγμα ότι όποιος έχει κάποιο λόγο μπορεί να αγνοεί τους άλλους. Με την ίδια λογική παρκάρουν και στις θέσεις ατομών με ειδικές ανάγκες ότι δήθεν δηλαδή δεν βρίσκουν παρκάρισμα και βιάζονται χωρίς όμως να ξέρουν πόσο μεγάλο πρόβλημα δημιουργούν. Το τελευταίο είναι φυσικά άσχετο με το όλο θέμα αλλά βρήκα την ευκαιρία να το αναφέρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...