-NetHawk- Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Ρε παιδια ξερετε αν υπαρχει σελιδα που μπορω να δω τους ποντους στο διπλωμα μου? -Επισης οποιος ξερει σιγουρα ας απαντησει:Στους ποντους καιγεσαι και σου παιρνουν το διπλωμα....Απο οτι θυμαμαι στους 24 αλλα δεν ειμαι σιγουρος...Ισχυει αυτο?
GrafeioTeleton Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Τοσο ασχημος οδηγος εισαι.???:) (Φιλικα παντα.)
hugelacky Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 File mou oti selida pou na mporeis na deis tous pontous sou mou fenetai ligo dyskolo na yparxei. (den kserw-ypo8etw :roll: ). Prwton giati den 8ewrw oti h troxaia exei ftasei se tetoio shmeio organwshs, deyteron giati den fenetai na exei kamia oreksh na enhmerwnei ton kosmo gia otidhpote pera apo klhseis, kai 3on giati an mporeis na to kaneis ayto tote 8a mporeis na deis tous pontous opoioydhpote allou kai ayto den mou fainetai kai poly logiko. Giati den tous pairneis ena thl? Oso gia to orio, giati den rwtas se mia sxolh odhgwn, sigoura 8a kseroun! An kollas pes kai kala oti rwtas gia ena filo sou h gia thn kopela sou... :wink:
MpOuZ Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Ρίξε κάνα διάβασμα κακομοίρη μου γιατί δεν σε βλέπω καλά... http://www.policenet.gr/DownLoadArea/PDFFiles/SESO.pdf
platongr Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Πάρε ένα τηλέφωνο στο υποργείο συγκοινωνιών και ψάξε να βρεις αυτό το γραφείο που είναι υπεύθυνο για τους πόντους. (με 5-6 τηλέφωνα θα το βρεις) Τώρα για το αν παίρνουν διπλώματα θα σου πω ότι ξέρω άτομα που τους το έχουν πάρει, αλλά επίσης και άτομα που δεν τους έχουν στείλει ούτε ειδοποίηση ούτε τίποτα (στους 15-16 πόντους στέλνουν)
-NetHawk- Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Να σαι καλα ρε mpouz!Με ηρεμησες...Οδηγω περιπου 4 χρονια...Εεε και οταν ημουν "νεος" δηλαδη πριν απο καμια 3ετια μεσα σε 4μηνες μαζεψα 17 ποντους(υπεροβολικη ταχυτητα,ζωνη και ενα κωλοφαναρο που το περασα πορτοκαλι σε κοκκινο και με γραψανε!)..Εεε και χθες πηρα μετα απο 3 χρονια αλλη μια για ζωνη(3 βαθμοι)και εφτασα τους 20.....Ευχαριστω πολυ παιδια παντως θα επρεπε να υπηρχε μια τετοια σελιδα να μπορεις να ενημερωνεσαι....
MpOuZ Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Ρίξτε και εδώ μια ματιά http://www.ydt.gr/main/Section.jsp?SectionID=10167
Chris_13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 ' χθες πηρα μετα απο 3 χρονια αλλη μια για ζωνη(3 βαθμοι)και εφτασα τους 20.....Ευχαριστω πολυ παιδια παντως θα επρεπε να υπηρχε μια τετοια σελιδα να μπορεις να ενημερωνεσαι.... vre c exw tin entypwsi pws oi pontoi einai ena eidos poinis periergo.Kati san anastoli simvainei ,diladi meta po dyo xronia nomizo pws oi pontoi svinontai,kai auto einai logiko giati den boreis mia zwi na plirwneis ta lathi (! ) tis niotis! PS opoios katalave etsi opws ta egrapsa einai magas! pwpw xalia grafw
elteo Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Oι πόντοι ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ σβήνονται με την πάροδο 4 ετών για τους ερασιτεχνες οδηγούς και μετά 2 ετών για τους επαγγελματίες. Νομίζω ότι στους 25 πόντους σου παίρνουν το δίπλωμα και ξαναδίνεις. Θέλει προσοχή με τους πόντους.
laskos0 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Oι πόντοι ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ σβήνονται με την πάροδο 4 ετών για τους ερασιτεχνες οδηγούς και μετά 2 ετών για τους επαγγελματίες.Νομίζω ότι στους 25 πόντους σου παίρνουν το δίπλωμα και ξαναδίνεις. Θέλει προσοχή με τους πόντους. Συμφωνώ.Πρόσφατα μου αφαίρεσαν και εμένα κάποιους πόντους και ο μπάτσος(σικ!) που με έγραψε μου τα εξήγησε τα πράματα έτσι ακριβώς , απλά αυτός μου είπε με την πάροδο 2 ετών σβήνονται οι βαθμοί ποινής από όλους(όχι μόνο από τους επαγγελματίες)
-NetHawk- Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μας εχουν !@!!@!@!2# με τους ποντους....Ειμαι και γκαντεμης και ηρθε και εδεσε το γλυκο!
laskos0 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Αν και είμαι γδαρμένος πρόσφατα , να πω ότι μάλλον είναι καλό αυτό το σύστημα..Ούτε μας δεσμεύει ισόβια με τους πόντους (αφου μηδενιζονται καθε x χρονια) , και από την άλλη μας κάνει προσεκτικούς.Εγώ για μια εβδομάδα δεν έτρεχα μετά την αφαίρεση... ΥΓ: Με τα ακριβά πρόστιμα εγώ διαφωνώ...Δε μπορεί να δίνεις ολόκληρο μισθό για ένα πρόστιμο....Ήμαρτον
ba_eas Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 http://www.glavopoulos.gr/kok/poines.htm edw....akrivws kai analytika.....14 kai anevainw....
hugelacky Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 ...ΥΓ: Με τα ακριβά πρόστιμα εγώ διαφωνώ...Δε μπορεί να δίνεις ολόκληρο μισθό για ένα πρόστιμο....ΉμαρτονAn kai den exw faei pote prosthmo (den polyodhgw, gi ayto :wink: ) 8a diafwnhsw ki egw me thn logikh tou olo kai pio akribou prosthmou gia symorfwsh! Edw mexri kai stous pezous arxisan kai ekoban klhseis prin 2-3 xronia "kai kala" gia na einai pio prosektikoi. Pali kala pou tous ekrakse olos o kosmos kai thn kopsane thn koroideia! Kala... mas pernane gia m@l@kes??? :-x Den kseroun pws na mazepsoun lefta-esoda kai barane ton aplo polith sto kefali me to prosxhma ths asfaleias??? :-x :-x :-x
polaki Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Πάρε ένα τηλέφωνο στο υποργείο συγκοινωνιών και ψάξε να βρεις αυτό το γραφείο που είναι υπεύθυνο για τους πόντους. (με 5-6 τηλέφωνα θα το βρεις)Τώρα για το αν παίρνουν διπλώματα θα σου πω ότι ξέρω άτομα που τους το έχουν πάρει' date=' αλλά επίσης και άτομα που δεν τους έχουν στείλει ούτε ειδοποίηση ούτε τίποτα (στους 15-16 πόντους στέλνουν)[/quote'] Εγω ημουν τόσο "τυχερός" που 2 φορές με έχουν γράψει και έχω φάει σύνολο 19 πόντους! οοοοολε!!! το τελευταίο 9άρι μου ηταν τέλη Μαιου και δεν μου έχει έρθει προ-ειδοποίηση που έρχεται στους 15..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.