Προς το περιεχόμενο

Πως διωχνω flash banner σε site που μπαινω με firefox

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια μπαινω στο autotriti.gr με firefox και μου εχει σπασει τα νευρα ενα τεραστιο flash banner στα αριστερα.

Εχω εγκατεστημενο το adblock στον firefox αλλα δεν δουλευει με αυτο το banner. Κανω δεξι κλικ και δεν δινει επιλογη να το αφαιρεσω.

Υπαρχει κανενας τροπος να απαλλαγω απο αυτο? Κανενα καλο extension? Ή καποια ρυθμιση?

• Members
Δημοσ.

Ίσως το αφαιρέσεις αν πατήσεις Tools/ Adblock/ Overlay Flash . Όταν μπήκα πάντως στο site δεν είδα το flash που λες - ίσως να το έβγαλαν.

Δημοσ.

Παιδια μονο σε μενα το εμφανιζει?

Στην αρχικη σελιδα οντως δεν υπαρχει (και ουτε υπηρχε) flash.

Πατηστε ομως πχ. να δειτε τεστ καινουριων αυτοκινητων. Μιλαμε οτι το banner ειναι μεγαλυτερο απο την κυριως οθονη! Τερατωδες. Η κατι γινεται λαθος ή απορω πως εκαναν κατι τετοιο.

Στο tools, δεν υπαρχει μεσα το adblock. Μονο στα extensions και εκει δεν βλεπω καποια επιλογη. Παντως ειναι enabled.

Πχ. στο insomnia δεν βλεπω το banner του Burnit.

Δημοσ.

kai gw to mono pou brhka sta addons toy firefox einai to flashblock pou leei kai o savabk pio panw .... apo to na sou to fwrtwnei kiolas kati einai pou to antikathista ...

Pantws egw pou mpainw me 56k kai otidhpote mporw na ksefortwthw to kanw, den exw kanei kan install to plugin toy flash. par'ol'ayta to tab tou adblock mou emfanizetai panw apo kathe *.swf arxeio kai to kanei block kanonika ....

Δημοσ.
Opa kala leei to pedi kai mena mou to vgazei molis mpenw se ena ar8ro, aristerh plevra ta 2/3 ths o8onhs...Diafimisi einai...
Telika exei dikio o karib...Mphka ki egw na diabasw ena ar8ro kai to ebgale...

8a exoun megalh anaggh apo lefta fenetai :-x :-x :-x

Aparadektoi... :?

Δημοσ.

Καλα μιλαμε τετοιο γιγα-banner δεν εχω δει ποτε και πουθενα στη ζωη μου.

Μου καθεται στο στομαχι.

Πως το σκεφτηκαν να το βαλουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...