Πέτρος Σ. Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δεν θα συνεχίσω γιατί θα πω άσχημα πράματα και θα φάω ban. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 διακοπη και στο Ηρακλειο Κρητης σημερα το πρωι απο τις 12-6 περιπου με 4net. τωρα εχω δικτυο αλλα σερνομαι τρελλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dreamstorm Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Επίσης στο Ηράκλειο Κρήτης μέχρι τις 4 τουλάχιστον που έπεσα για ύπνο,με otenet. Εντάξει ρε παιδιά δεν έγινε και κάτι, χάθηκε μιας νύχτας dl. Άμα ήταν κάποιο τεχνικό πρόβλημα εντάξει με την διακοπή αλλά άμα ήταν κάτι προγραμματισμένο θα έπρεπε να ειδοποιήσουν τον κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 πρόβλημα ήταν Dreamstorm... άλλοι όμως δεν έχασαν Downloads... δεν μπορούσαν να ανεβάσουν reviews...δεν μπορούσαν να αναβαθμίσουν τον server... και δεν μπορούσαν να παίξουν σε official match που είχαν σε online gaming cup... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predator Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 και τους προστεθηκε τσαμπα και βερεσε ενα disconnect στα stats του generals ενω κερδιζανε!:evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TonyMontana Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 ΟΚ ρε μεγάλε χτύπαμε για το λάθος που έκανα.Μα μου έχεις σπάσει τα νεύρα. Σε κάθε post μου όλο και κάτι βρίσκεις για να με φουντώσεις. Ε λοιπόν το κατάφερες. Σταμάτα τώρα. Εγώ σας έβγαλα ψεύτες; Όχι βέβαια. Απλά είπα πως "Εγώ με τον ΟΤΕ είμαι και δεν έπαθα τίποτα.". Και να συμπληρώσω πως κανένας άλλος φίλος μου δεν το έπαθε. ΟΚ; (klp klp klp) kai na fas ban file den tha mas leipseis alla akou kai tin alli pleura tou nomismatos... an esu nomizes oti o filos peppas stin eipe i diki sou paremvasi edine tin entupwsi oti oloi oi upoloipoi emeis pou den eixame sundesi eimaste ma$@$2kes enw esu eisoun o superduper sundemenos... kontrolare ligo ta neura sou giati uparxei panta kai kapoios pio neurikos apo sena. telika mathame ti akrivws skarwnane ta paidia mas ston POTE? autoi prepei na katevasane olo to mikrokumatiko backbone tis xwras gia na egine tetoia zimia... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greeneye Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 kai ego rodo paidia apo mesanixta kai pera kopike me forthnet. alla opos panta gia mia akomh fora (maliase i glossa mas) eftege o Pote g*** to kanthli tou g*mo,eleos poia,o xartaetos eftase sto diastima me tous asxetous tou Pote kai to kolodiktio tou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pikras13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Allh mia apo Hrakleio Krhths Me trellas den epeze apo ths 12 mporei kai pio nwris h adsl Pethamena ola Nekras George Kai meta mou les gia de sou grafw......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αρβανιτάκης Ανδρέας Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Εγώ από Ρόδο είχα πρόβλημα κατά τις 12:30!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McLarenFan Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ Vivodi. ΟΛΟΙ ΓΙΝΑΤΕ Expert Sto Adsl Kai ΑΜΕΣΟΣ ΒΓΑΖΕΤΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΔΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ Adsl Tote ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ Dslam ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iccon Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Eixe provlima o OTE sta kentrika stin Athina ap'opou dromologite oli i kinisi. Ena mixanima ta tinaxe kai trexane gia anadromologiseis... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
s33 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 κάτι τέτοια διαβάζω όλη μέρα και λέω να κάτσω εδώ που βρίσκομαι για 2-3 χρονάκια ακόμα... δυστυχώς έτσι είναι στην χώρα μας φίλοι μου... αργά-αργά και σταθερά... και για να ρίξω λίγο κάρβουνο στην συζήτηση και να πάει και λίγο πιο κάτω, αντιγράφω απο BBC: " Britain hits broadband milestone This week BT is expected to connect its five millionth broadband customer. The milestone comes a year ahead of the telecoms company's own predictions and includes broadband connections sold on by third party firms. Lower prices and higher speeds forced by strong competition among broadband suppliers are thought to be behind the sustained growth in faster net access. The figures suggest that soon more than half of all net users in the UK will be on a broadband connection. " και εδώ οι γραμμές της BT είναι αλλά όλοι κάνουν δουλειά... τέσπα... κουράγιο σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 "Πάντως παρόλο που ήταν γενικό το πρόβλημα' date=' η dial-up που δίνει το πανεπιστήμιο έμπαινε κανονικά και όλη νύχτα ήτανε on!!!" H χρονοχρέωση στο ελλαδιστάν δεν πέφτει ποτέ Είναι "ασύνδετα" δίκτυα το ADSL με το PSTN / ISDN Internet Costinio... Χτες στο DSL απλά υπήρχε πρόβλημα στην σύνδεση με τον BRAS πιθανότατα. [ δεν μπορούσαν να τραβήξουν data τα DSLAM '] Συμπέρασμα: 56 kbps rulezzzzzz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 κάτι τέτοια διαβάζω όλη μέρα και λέω να κάτσω εδώ που βρίσκομαι για 2-3 χρονάκια ακόμα... more kalitera ellada kai 56k( e leme kai kamia ipervoli) para agglia kai mbits. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 LOOL @ McLarenFan... ποιά DSLAM της Αμερικής??? Πρόβλημα εκεί ? χα χα χα. Μάλλον δεν έχεις πάει / δεν έχεις ζήσει εκεί φίλε μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.