Προς το περιεχόμενο

The Snow Walker

nakostyphoon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους θέλουν να δουν μία ΚΑΛΗ ταινιούλα κάποιο βραδάκι αυτή εδώ είναι μία πολύ καλή λυση.

Καναδική παραγωγή με καλούς ηθοποιούς και καταπληκτικά τοπία στον βόρειο πόλο προβλήθηκε το 2004.

Ρίχτε και μία ματιά στα σχόλια που έχουν κάνει όσοι την έχουν δεί, μιλάμε για ταινία επιπέδου Ασπροδόντη...

http://www.imdb.com/title/tt0337721/

• 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θα άνοιγα καινούριο θέμα αλλά μιας και υπάρχει αυτό εδώ είπα να το ξεθάψω...

Μόλις χθες είδα την ταινία και την προτείνω ανεπιφύλακτα. Παίζει και ένας από τους αγαπημένους μου low profile σχετικά, ηθοποιούς ο Barry pepper.

Η ιστορία είναι η εξής: Ένας πιλότος εκεί στον Bόρρειο καναδά καθώς πετάει με μια γυναίκα απο μια φυλή εσκιμώων, το αεροπλάνο παθαίνει βλάβη και πέφτει. Από εκεί και πέρα αρχίζει η προσπάθειά του να τα βγάλει πέρα σε ένα αφιλόξενο περιβάλλον (αφιλόξενο γι'αυτόν και όχι φυσικά για την γυναίκα μαζί του!)

Η ταινία πραγματικά σου "μιλάει". Ταυτίζεσαι με τον πρωταγωνιστή και πραγματικά απορείς πώς μερικοί άνθρωποι είναι προσαρμοσμένοι σε συνθήκες που για εμάς τους ανθρώπους των πόλεων είναι αδύνατο να επιβιώσουμε.

Δεν έχει πιστολίδια, φτηνούς έρωτες, κραυγές και διάφορα τέτοια μαργαριτάρια που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε.

Δυστυχώς όμως, η ταινία είναι καταδικασμένη στην αφάνεια (λόγω budget και επειδή δεν είναι του hollywood) αλλά πραγματικά αξίζει να τη δείτε. Εμένα τουλάχιστον μου άρεσε ΠΑΡΑ πολύ...

Δημοσ.

Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω φίλε μου.

Το τέλος είναι όλα τα λεφτά, γιατί πρόκειται για μία τανία γεμάτη δυνατά συναισθήματα που δείχνει την αλήθεια με ρεαλισμό .

Το τέλος της ταινίας είναι ως κάποιο βαθμό φανερό από την εξέλιξη της ταινίας αλλά σε όλη την διάρκεια η ταινία μου έδινε και την εντύπωση ότι κάτι θα γίνει , ότι δεν μπορεί να τελειώσει έτσι και με είχε σε μεγάλη αγωνία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...