Προς το περιεχόμενο

Blue Screen Of Death

omis01

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα αρκετά σοβαρό προβληματάκι.

Εδώ και καιρό έκανα ένα format σε ένα laptop το οποίο δούλευε μια χαρά και του έβαλα sp2.Απο τότε το laptop σε ανύποπτο χρόνο βγάζει Μπλε οθόνες με το παρακάτω error.

• Error Message: STOP 0x00000050 (0xffffffe0, 0x00000001, 0xf30da010, 0x00000000) PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA

H Microsoft λεει ότι η συγκεκριμένη μπλε οθόνη προκαλείτε από μια ασυμβατότητα που έχει ένας driver του USB UNIVERSAL CARD READER της εταιρίας Lexar Inc. H Λύση είναι κατεβάζεις από το site την καινούργια έκδοση του αρχείου SAUSB.SYS ver 4.3 και πάνω από το site της Lear και σταματάνε οι μπλε οθόνες. Έλα όμως που πολύ παραπονιούνται ότι δεν έχουν USB UNIVERSAL READER της Lexar και σε αυτή την κατηγόρια είμαι και εγώ. Ήμουν έτοιμος να στείλω το Laptop στην HP για service μέχρι που σήμερα ,αμέσως μετά από εγκατάσταση sp2 σε P4 μηχάνημα που δούλευε εδώ και ένα χρόνο μια χαρά μου χτύπησε μπλε οθόνη με το ίδιο error.H απάντηση που δίνουν στα forums όπως http://www.mcse.ms/archive58-2003-11-14292.html για το συγκεκριμένο θέμα είναι ότι αν δεν υπάρχει USB READER τότε πιθανόν το πρόβλημα να οφείλετε σε χαλασμένα DIMMακια μνήμης και προσθέτω εγώ που φανερώνεται το πρόβλημα τους με την εγκατάσταση του sp2...

Τι μου προτεινεται να κανω ?ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ..

Δημοσ.

σιγουρα ειναι αυτη που δεν περιμενεις ειναι να μην βαλεις το SP2, διοτι μονο προβληματα κανει σε ολους αν ψαξεις και αλλα posts θα δεις οτι ολοι δεν το θελουν...

Δημοσ.
σιγουρα ειναι αυτη που δεν περιμενεις ειναι να μην βαλεις το SP2, διοτι μονο προβληματα κανει σε ολους αν ψαξεις και αλλα posts θα δεις οτι ολοι δεν το θελουν...

Σε εμένα πάντως μια χαρά λειτουργεί και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα.. :razz: :razz:

Δημοσ.

θα προτεινα να "κατεβασεις" τα debugging tools (~10MB) και τα symbols (~200MB για offline χρηση) για να δεις ποια ειναι η αιτια του BSOD.

Συνηθως σου αναφερει το αρχειο (exe η dll) που προκαλει το προβλημα.

στη δικια μου περιπτωση ανακαλυψα πως ηταν ενα αρχειο του kaspersky antivirus (η συγkεκριμενη εκδοση ηταν μη συμβατη με SP2) το απεγκατεστησα

και δεν ξαναπαρουσιαστηκε το φαινομενο.

http://www.microsoft.com/whdc/devtools/debugging/default.mspx

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...