Cristina Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μόλις έβαλα ααααααααυτήν την οθόνη, αλλά αυτό που βλέπω είναι απογοητευτικό. Τα γράμματα μοιάζουν σα να έχει απλώσει η μελάνη στο χαρτί και στις εικόνες ξεχωρίζω τα pixels τους... Αυτό είναι φυσιολογικό; Μήπως πρέπει να κάνω κατι; Είναι άαααααααθλιοοοο!!! :| Αχ ποτέ μου δεν συμπάθησα τις TFT... :|
Shadowthief Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Ηello Cristina!!! Μήπως έπαθαν τα μάτια σου τπτ και τα βλέπεις έτσι?!? Πάντως δε νομίζω πως είναι φυσιολογικό να συμβαίνει αυτό. Tην οθόνη την έχεις συνδέσει DVI? Η κάρτα γραφικών είναι σίγουρα ok?
nikoskon Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Ti analysh xrhsimopoieis? Oi 17" kai 19" TFT exoun native analysh 1280x1024 pixels. Arxika vale thn analysh ayth. Kata deyteron koita an yparxei kamia ry8mish sthn o8ono gia "Phase" kai "Clock".An nai,tote peirakse ta.
Cristina Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Hallo Shadowthief! Τα ματάκια μου ακόμα είναι ΟΚ (νομίζω...). Δεν γνωρίζω τι είναι DVI... nikoskon, μόλις έβαλα 1280Χ1024 και το θέμα των γραμμάτων μοιάζει αρκετά καλύτερο και στις εικόνες θα μπορούσα να πω πως είναι κάπως πιο συμπαθητικό... Αλλά ακόμα φαίνονται τα pixels... Τις ρυθμίσεις που μου είπες δεν τις βρήκα κάπου...
GeminiMAX Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Sorry βρε χριστίνα αλλά μετά απο 4 χρόνια εδώ και 6000 περίπου posts δεν ξέρεις τι είναι το DVI?? Ύμαρτον και έλεος μαζί.....
Shadowthief Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 DVI είναι η σύνδεση της οθόνης με την κάρτα γραφικών ψηφιακά και όχι αναλογικά. Το πιασες?
LEFteriz Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 κατέβασε το powertoys cleartype tis microsoft cleartype ή εναλλακτικά Online ενεργοποίηση του cleartype :wink:
Cristina Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 DVI είναι η σύνδεση της οθόνης με την κάρτα γραφικών ψηφιακά και όχι αναλογικά. Το πιασες? YES! Thanx! Δεν έχω όμως. Sorry βρε χριστίνα αλλά μετά απο 4 χρόνια εδώ και 6000 περίπου posts δεν ξέρεις τι είναι το DVI?? Ύμαρτον και έλεος μαζί..... Κάτω από το σπίτι μας έχουμε έναν υδραυλικό. Εγώ όμως δεν ξέρω να φτιάχνω βρύσες. Το 'πιασες; Λεφτεράκη! Ευχαριστώ για το link! Θα το δοκιμάσω!
nikoskon Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Dokimases na valeis teleytaious drivers gia thn karta grafikwn sou. Meta apenergopoihse olla ta effects twn Windows(Clear Type,Smooth edge...). Vale kai to refresh rate sta 72/75Hz(an kai de nomizw na paizei rolo). An den vgaleis akrh tote den nomizw na glitwseis ton "ydrayliko"! Aporia:Ti karta grafikwn xrhsimopoieis?
nikoskon Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Den exei DVI. To eipe kai h Cristina,to leei kai to site.Only analog input...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.