Πέτρος Σ. Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά τις έχει τελειώσει κανένας μόνος του όμως χωρίς να πάρει τα save έτοιμα απο το Internet; Ρωτάω γιατί θέλω να μάθω πως περνάω κάπιες.
ApSiMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 filaraki les gia tis kanonikes apostoles tou paixnidiou i gia meta sto free ride????' egw exw teleiwsei oles tis kanonikes kai arketa apo ti free ride alla prin kairo. an thes rikse kamia aporia mipws kai thimamai tpt
Πέτρος Σ. Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Αφού λέω στον τίτλο ρε. Free Ride Extreme. Θέλω να κάνω εκείνη την αποστολή με το Caesar που σου δίνει χρόνο για να το πάς κάπου όμως στέλνει και βόμβες το γ*****νο και δεν προλαβαίνω. Υπάρχει τρόπος για να αποφεύγω τις βόμβες; Ακόμα θέλω να τελειώσω μια που πρέπει να έχεις ένα φορτηγό και η ταχύτητά σου να μην πέσει κάτω από 38. Εκεί μια φορά κατάφερα να το φτάσω στον προορισμό του αλλά δεν κατάφερα να κάνω τίποτα γιατί αν το σταματούσα θα μου έσκαγε. Θα έχω κι άλλες απορίες αλλά αυτές για αρχή.
ApSiMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 kala re man min varas!!!!mia eksakrivwsi na kanoume!! gia ayti me to fortigo kai me ti taxytita pou prepei na meinei panw apo 38 tin exw perasei. thimamai oti eixa brei ena sygkekrimeno dromo(kai apo kati stenakia mpika) gia na min kopsw taxytita alla den thimamai akrivws poios dromos einai aytos (to eixa termatisei prin 2 xronia) to allo me to caesar den to thimamai katholou. den exw kratisei kai ta saves na to ksanakoitousa pouthena gmt. dokimase mipws breis kana walkthrough...pote den ksereis
Πέτρος Σ. Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 ΟΚ ευχαριστώ!!! Αν ξέρει κάποιος άλλος ας μου πεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.