Προς το περιεχόμενο

Ποιά 6600GT να πάρω?

paris7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα να πάρω μια κάρτα με chip 6600GT αλλά με την προυπόθεση να ξεκλειδώνουν τα pipelines ώστε να φτάσω τις επιδόσεις της 6800 (ελπίζω να το διατύπωσα σωστά και να καταλάβατε τι εννοώ).

Ποιά μοντέλα κυκλοφορούν με αυτή τη δυνατότητα?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Οι 6600/6600GT δεν έχουν απενεργοποιημένα pipelines για να ξεκλειδώσεις.

Έχουν 8 pipelines , τέλος.

Δυνατότητα ξεκλειδώματος pipelines υπάρχει σε κάποια μοντέλα της σειράς 6800 και κάποια μοντέλα της σειράς 6200.

Ο μόνος τρόπος να πιάσεις τις επιδόσεις της 6800 με μια 6600GT είναι το overclocking.

Δημοσ.

An les gia AGP, pare Asus N6600GT an vreis ekdosi me to "TOP" sticker ap'eksw (Top Overclocking Performance).

Me liga logia einai overclocked apo thn Asus.

Se AMD 4000+ vgazei 8600 3DMark03 kai 9000 an thn kaneis esy overclock.

Δημοσ.

Leibniz, ναι ξέχασα να το αναφέρω για AGP μιλάω ;-). Κι' εγώ για την Asus έλεγα οπότε αφού δεν γίνεται τίποτα με τα pipelines στις 6600 τότε μάλλον αυτή θα πάρω.

ΥΓ. Ο paris7 είναι φίλος μου, από το σπίτι του ξεκίνησα το thread ;-).

Δημοσ.

Κοιτα και την Prolink 6600gt....ειναι η φτηνοτερη και ειναι ισαξια σε επιδοσεις (απλα δεν εχει πολλα συνοδευτικα cd στο κουτι της). Την εχω 4 μηνες και πεταει...επιπλεον σε συγκριση με την asus και msi, η prolink παρεχει ψυξη και στις μνημες ενω asus και msi οχι!

Δημοσ.

Eixa tin MSI 6600GT agp, kai oi epidoseis tis se sxesi me tin Asus pou eipe o Leib einai xeiroteres apodedigmena..

giauto tora exo tin Asus :)

Asus and dry bread

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ για το σχόλιό σου fernandes, πλέον πιστεύω ότι όσοι λένε ότι οι διαφορές στις κάρτες γραφικών μεταξύ των διαφόρων εταιριών είναι της τάξης του 5%, προφανώς το έχουν διαβάσει κάπου χωρίς να έχουν προσωπική εμπειρία. Εγώ ποτέ δεν πίστεψα τα δήθεν benchmarks που γράφει το κάθε site και περιοδικό γιατί που ξέρω εγώ ότι "δεν τα έχει πάρει" από την τάδε εταιρία για να την βγάλει καλύτερη από κάποια άλλη??

Εγώ, όπως έχω πει πάρα πολλές φορές, έχω προσωπική εμπειρία και από άλλες εταιρίες και από ATI και οι επιδόσεις ήταν απογοητευτικές. Άποψή μου είναι και δικαίωμά μου να το πιστεύω αυτό.

Φιλικά πάντα.

Δημοσ.

Επειδη εχω την leadtek ειναι αληθεια γιατι εχει πολυ μεγαλο ανεμιστηρα που ειναι και αρκετα αθορυβο.

Φιλος πηρε μια 6600 απλη prolink και ειχε απιστευτα θορυβοδες ανεμιστηρα.

Δωσε κατι παραπανω παρε κατι επωνυμο παντως απο leadtek ειμαι πολυ ευχαριστημενος

Δημοσ.

LOL! 2ο θύμα της Chaintech κι' εσύ... welcome to the club :razz:. Δεν έχω σκοπό να κάνω και δεύτερη φορά το ίδιο λάθος, γι' αυτό θα πάρω την ASUS που με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τα τελευταία χρόνια.

Δημοσ.

Paidia gia thn Albatron th gnwmh h empeiries exete?Apo oti exw diabasei exei kalo susthma psukshs alla einai ligo 8orubwdes

to anemisthraki epeidh einai kapws megalo.Epeidh eimai anamesa sthn Albatron kai Asus pia apo tis duo proteinetai :

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=872&Nav_Section_Id=20&Catalog_Id=1&Product_Id=240816&Merchant_Id=1&sts_cid=3

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=872&Nav_Section_Id=20&Catalog_Id=1&Product_Id=251427&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Δημοσ.

Asus ;)

tora xoris plaka, epidi proanaferthike kapou, h ekdosi tis MSI, einai poli anthektiki stin thermotita, auto einai kai to vasiko xaraktiristiko tis, opote kalo overcloaking.

alla ela omos pou apo tin mana tis, h Asus ekdosi, einai xronismeni pio psila apo tin alli.

Sarisn, apo ebiria sou leo pos oi diafores MSI kai Asus, sta benchmark(mia kai eixa kai tis dio, tora exo mono Asus) einai 5-10 frames parapano uper tis Asus, kai se kapies periptoseis eos kai 1000 marks parapano yper tis Asus panta.

Kai sto overcloaking, pali antexei to rimadi, kai pali parapano paei :P

Apo albatron den exo kales empiries, dioti eimouna thima tis iperoxis 5200, tis kolo kartas grafeiou,.,,,....,,... ade tora ta pira pali :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...