andrip Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Λοιπόν παίζει να ναι κατι πολύ απλό αλλα δεν το χω βρει ακόμα. Στη σελίδα μου (php) έχω ένα μενου σαν της φωτογραφίας, με ας πουμε επιλογές ind1 ind2 ind2 θέλω τώρα όταν πατάω μια επιλογή να με πετάει αντίστοιχα στις ind.php ind2.php ind3.php χωρίς να πατάω όμως κάποιο πλήκτρο οκ, να γίνεται αμεσα. Όπως και στην κεντρική της insomnia με τα themes ΥΓ: Τα ind1 ind2 που θα εμφανίζονται στο μενου δε θα είναι τα ονοματα των σελίδων, μπορεί δηλαδή να βάλω αλλες σελίδες να εμφανίζει, απλα θέλω να βρω πως γίνεται να με πετάει απ'ευθείας κάπου
Gigenis Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δοκίμασε το παρακάτω. Ελπίζω να σου κάνει. ><select name="MENU" onChange="top.location.href=this.options[this.selectedIndex].value"> <option>EPILOGI SELIDAS</option> <option value="index1.php">Proti Epilogi</option> <option value="index2.php">deuteri Epilogi</option> <option value="index3.php">Triti Epilogi</option> </select>
andrip Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 θενκς ε λοτ η εντολή onchange ήταν τελικά και δε μπορούσα να τη βρώ, ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.