MariaTs. Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μόλις χθες αγόρασα το Medal of Honor Pacific Assault για το έταιρον ήμισυ (του αρέσουν πολύ τα shoot'em up). Θα ήθελα σχόλια απ'όσους το έπαιξαν και το τερμάτισαν. Είδα κάποια reviews και πέρνει πολύ καλή βαθμολογία, αλλά αυτό είναι σχετικό. Εσείς τι λέτε;
dragon_syr Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Καλη επιλογη....απο τα καλυτερα του ειδους μπορω να πω, αρκει να σου αρεσουν τα 1st person shooter .
EKTELESTES Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 loipon, egw de to termatisa, alla einai apo ta elaxista paixnidia pou me kerdisan amesws ma amesws ( k epeidh exw molis 2 mhnes pou apolithika apo strato ) einai to 1o shoot em up pou exw paiksei ( dokimazw sxedon oti fps vgainei ) pou eniwsa oti pragmatika kollhsa me ton hrwa!! eidika ta effe pou exei otan rixneis me polivola ( pou tholwnei h eikona giati tremoun ta xeria sou apo tous kradasmous klp ) k to effe pou exei pali otan se pyrovoloun h otan se skotwnoun einai to KATI ALLO!! epishs h texnhth nohmosynh twn exthrwn mou ekane megalh entypwsh, akoma k sto easy !! monadiko meionekthma gia mena = exei arketa varia mhxanh grafikwn...
Silok Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Αν παίξετε το medal of honor alied assault με τα xpansions του τότε θα καταλάβετε πολύ γρήγορα πως το MOHPA είναι για σφαλιάρες και λίγα λέω.Δείτε επίσης και call of duty και call of duty united offensive τα οποία μαζί με το mohaa θεωρούνται οι βασιλιάδες των fps ww2.Γι αυτό και παίζονται ακόμη ενώ το mohpa πάτωσε.
geran Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 εχω παιξει medal of honor alied assault με τα expansions και τα call of duty , call of duty united offensive και πιστευω οτι γραφικα στο MOHPA ειναι τελεια,πολυ καλα εφε στις εκρηξεις..επειδη ομως δεν τρελενομαι με την απειρη ζουγκλα που ειχε το MOHPA, μου αρεσει περισσοτερο το call of duty united offensive (μου αρεσουν οι ανοιχτοι χωροι,τα κτιρια κτλ) αυτο που μου αρεσε πολυ στο MOHPA ειναι τα extra που βαλανε...φωτογραφιες-ηχοι απο εκεινη την εποχη,στρατηγικες,βιντεακια για το πως φτιαχτηκε το παιχνιδι
MariaTs. Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δείτε επίσης και call of duty και call of duty united offensive τα οποία μαζί με το mohaa θεωρούνται οι βασιλιάδες των fps ww2. Η αλήθεια είναι ότι το έταιρον ήμισυ έπαιξε και το Call Of Duty, αλλά το φέρνει 2ο σε προτίμηση. Το αρνητικό του βλέπεις ήταν ότι με τη 'ζωή' που έχει ο ήρωας πρέπει να βγάλει σε πέρας δύσκολες αποστολές, χωρίς να βρίσκει κάπου φάρμακο για να την αναπληρώνει. Αλλά βλέπεις κάθε παιχνίδι πρέπει να έχει κάτι διαφορετικό για να ξεχωρίζει. Αν το Call Of Duty έδινε φάρμακα, θα λέγαμε πως κι αυτό ήταν ένα αντίγραφο του Medal Of Honor. :neutral:
Silok Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Γούστα είναι αυτά παιδιά.Έτσι κι αλλιώς το κάθε παιχνίδι έχει τα υπέρ και τα κατά του και πάλι κι αυτό είναι υποκειμενικό,Π.Χ εμένα μου την έσπαγε τρομερά που έκανε 1 ώρα να φορτώσει αλλά του κολλητού μου του άρεσε για να βλέπει τα διάφορα backrounds.
MariaTs. Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Γούστα είναι αυτά παιδιά. Αυτό είπα κι εγώ με άλλα λόγια! :grin: :grin: :grin:
Theodore Tsi Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 gia poso baria mixani grafikwn milame? mia 9600pro tha exei problima gia paradeigma.....
MariaTs. Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 gia poso baria mixani grafikwn milame?mia 9600pro tha exei problima gia paradeigma..... Αυτές είναι οι απαιτήσεις του παιχνιδιού, όπως το καταγράφει το έγγραφο 'read me': System Requirements ================================================================== Medal of Honor Pacific Assault requires DirectX 9. To install DirectX 9.0b or later, visit: http://www.microsoft.com/windows/directx/default.aspx Recommended Configuration = Windows XP or Windows 2000 = 2.0+ GHz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor = 512 MB RAM = 3D video card with 128+ MB video memory which fully supports DirectX 9.0 = At least 3.0 GB free space on your hard drive for Standard Edition, and 4.5 GB free space for Director's Edition. Minimum Configuration = Windows XP or Windows 2000 = 1.5 Ghz Intel Pentium IV or AMD Athlon processor = 512 MB RAM = 3D video card with 64+ MB video memory which fully supports DirectX 8.1 = At least 3.0 GB free space on your hard drive for Standard Edition, and 4.5 GB free space for Director's Edition. Medal of Honor Pacific Assault has been tested with the following 3D video cards under Windows 2000 and Windows XP: ATI Radeon 8500, 9000 Pro, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800 ATI Radeon x300, x600, x800 Nvidia GeForce 3, GeForce3 Ti 200 Nvidia GeForce4 Ti 4200 with AGP8X, GeForce Ti 4600, GeForce4 Ti 4800 SE Nvidia GeForceFX 5200, 5300, 5500, 5600, 5700, 5750, 5800, 5900, and 5950 Nvidia GeForce 6800 While other cards that fully support DirectX 8.1 may work well, they have not been tested.
Theodore Tsi Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 thanx MariaTs......opote logika den tha exw problima...
gokal Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 ...Π.Χ εμένα μου την έσπαγε τρομερά που έκανε 1 ώρα να φορτώσει... πολυ καλα εφε στις εκρηξεις..επειδη ομως δεν τρελενομαι με την απειρη ζουγκλα που ειχε το MOHPA, μου αρεσει περισσοτερο το call of duty united offensive (μου αρεσουν οι ανοιχτοι χωροι,τα κτιρια κτλ) k egw sumfwnw me auta ta duo...alla genika super einai to paixnidi, gousta einai auta
radeon9700 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Gia Signle Player einai poli kalo game. Gia Multiplayer einai ..... oti kai na pw einai ligo ... tetio mpazo de exw ksanadi tsampa ta 50 euro pou skasa kai to pira molis bgike ..... tespa.
predator Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 για να βαλω bots σε LAN θελω καποιο mod η γινεται με το απλο game?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.