Προς το περιεχόμενο

Ποιο από τα τρία θα προτεινατε?

DeepFloyd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!! Είμαι σε αναζήτηση Laptop μέχρι 1100 ευρω max! Έχω δει τα εξής και είμαι σε ...τρίλημα! Με ενδιαφέρει πάνω από όλα η ποιότητα κατασκευής και το καλό service! Ποιο θα μου προτείνατε από αυτά?

1) Κατασκευαστής TOSHIBA A50-109

Εγγύηση (Έτη) 2

Τεχνολογία Επεξεργαστή Intel Centrino Mobile Technology

Μοντέλο Επεξεργαστή Intel Pentium M Processor 725

Χαρακτηριστικά Επεξεργαστή 1.60Ghz, 2MB L2 Cache, 400MHz FSB

Οθόνη 15'' TFT

Μνήμη 512MB

Σκληρός Δίσκος 40GB

Κάρτα Γραφικών 64MB Shared

Μαγνητικό Μέσο -

Οπτικά Μέσα CD-RW/DVD

Modem 56k/v.92

Κάρτα Δικτύου 10/100

Κάρτα Ήχου On board

Ειδικές Υποδοχές Wireless 802.11

Θύρες Σύνδεσης PCMCIA II

Θύρες Εισόδου 3XUSB v2.0, Firewire IEEE 1394, RJ-11, RJ-45

Θύρες Εξόδου Tv-Out, External monitor

Λειτουργικό Windows Xp Home Eng

Μπαταρία Li-ion

Βάρος (Kgr) 2.7

Διαστάσεις 338x274x27

Τιμή: 1092 ευρώ από computer4u.

2) HEWLETT PACKARD PAVILION ZV5437EA

Κατασκευαστής HEWLETT PACKARD

Εγγύηση (Έτη) 1

Τεχνολογία Επεξεργαστή Intel Pentium 4 Hyper Threading

Μοντέλο Επεξεργαστή Intel Pentium 4 3.2GHz HT

Χαρακτηριστικά Επεξεργαστή 3.2GHz,512KB L2 cache,800MHz FSB

Οθόνη 15'' TFT

Μνήμη 256MB

Σκληρός Δίσκος 40GB

Κάρτα Γραφικών 64MB Shared

Μαγνητικό Μέσο -

Οπτικά Μέσα DVD-RW

Modem 56k/v.92

Κάρτα Δικτύου 10/100

Κάρτα Ήχου On board

Ειδικές Υποδοχές Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro 5 in 1

Θύρες Σύνδεσης PCMCIA II, Parallel Port

Θύρες Εισόδου 3x USB v2.0, RJ-11, RJ-45, Firewire IEEE 1394

Θύρες Εξόδου S-Video out,

Λειτουργικό Windows Xp Home Gr

Μπαταρία Li-ion

Βάρος (Kgr) 3.65

Διαστάσεις 362x284x45,6

Τιμή: 1000 από Πλαίσιο

και 3) ΙΒΜ G41 UG 17AGG

Εγγύηση (Έτη) 1

Τεχνολογία Επεξεργαστή Intel Pentium 4 Hyper Threading

Μοντέλο Επεξεργαστή Intel Pentium 4 3.0GHz HT

Χαρακτηριστικά Επεξεργαστή 3.0GHz,1MB L2 cache,800MHz FSB

Οθόνη 15'' TFT

Μνήμη 512MB

Σκληρός Δίσκος 40GB

Κάρτα Γραφικών 128MB NVIDIA GeForce Go 5200

Μαγνητικό Μέσο -

Οπτικά Μέσα DVD-RW Multiburner

Modem 56k/v.92

Κάρτα Δικτύου 10/10/1000

Κάρτα Ήχου On board

Ειδικές Υποδοχές Wireless 802.11b+g

Θύρες Σύνδεσης Parallel , 4 Usb 2.0

Θύρες Εισόδου RJ11 , RJ45

Θύρες Εξόδου VGA, Microphone, Speakers

Λειτουργικό Windows XP Home Gr

Μπαταρία Li-ion

Βάρος (Kgr) 3.8kgr

Τιμή: 1092 ευρώ από computer4u.

Να πω ότι δε με ενδιαφέρει πολύ η χωρητικότητα των δίσκων!

Συγγνώμη για το μακροσκελές πόστ, ελπίζω στη βοήθειά σας!!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επιθυμεις μεγαλη αυτνομια η θα το εχεις κυριως στο ρευμα?

Αν θες αυτονομια τοτε κοιτα το πρωτο,λογο centrino, θα εχει τουλαχιστον τριπλασια αυτονομια απο τα υπολοιπα 2, τα οποια και χρησιμοποιουν desktop cpu.

Αν δε σε ενδιαφερει η αυτονομια τοτε κοιτα το Ibm...

1) Εχει διπλασια ποσοτητα μνημης, κατι που αυξανει πολυτις επιδοσεις στα windowsκαι δε θα χρειαζετε καθε τρεισκαι λιγο να δουλευει ο σκληρος..

2) Εχει ασυγκριτακαλυτερη καρτα γραφικων,θα μπορεις να παιζειςκανα παιχνιδακι σε χαμηληαναλυση και με medium quality. (Οχι ομως directx9)

3) Εχει 1000αρα ethernet..

4) IBM= Κορυφαια ποιοτητα κατασκευης..

Δημοσ.

rafraf24 ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!

Λοιπόν:

1) Θα το έχω σχεδόν πάντα στο ρεύμα, οπότε δε με ενδιαφέρει και πολύ η αυτονομία!

2) Και το Toshiba έχει 512 μνήμη

3) Κι εμένα μου αρέσει σαν προσφορά το ΙΒΜ αλλά:

α) είναι κακάσχημο!! (μη γελάτε, είναι λόγος αποδοχής από το έτερο ήμισυ!!!)

β) δεν βλέπω να πουλιούνται πολύ, και με ανησυχεί κάπως αυτό

γ) έχω ακούσει κάπου ότι το σερβις είναι στην Ιταλία

Δημοσ.

Aν το ηθελες για εκτος ρευματος χρηση θα σου προτεινα τον TOSHIBA A50-109 αλλα μιας και θα το εχεις στο ρευμα ο ΙΒΜ ειναι τελειος για σενα και εχει καλυτερη καρτα γραφικων απο τα αλλα με δικια της μνημη και απο την στιγμη που στα αλλα χαρακτηριστικα ειναι σχεδον ιδιος με τους αλλους καλο ειναι να προτιμησεις αυτον. Παντος τον συγκεριμενο HP που προτεινεις τον αποκλειω οριστικα...

Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!! Μάλλον προς τον ΙΒΜ κλίνω κι εγώ!! Δυο-τρεις ερωτησούλες ακόμα:

1) Με το service τι γινεται? Ξερει κανεις αν ειναι οντως στην Ιταλία?

2) Γιατί όχι τον ΗP? Ρωτάω απλώς για να καταλάβω το λόγο, χωρίς καμία τάση επιμονής στο συγκεκριμενο υπολογιστη!

Και πάλι ευχαριστώ! Να δω μόνο τι επιτόκιο θα εχει στις 12 δόσεις το computer4u!!

Δημοσ.

χμμ... μιλώντας για service και υποστήριξη, τι έγινε τελικά με την πώληση του τμήματος της IBM (που κατασκευάζει υπολογιστές) στην κινέζικη εταιρία, πραγματοποιήθηκε άραγε?

Δημοσ.

Η πώληση λένε πως έχει κολήσει στο θέμα της μεταφοράς του R&D της ΙΒΜ για το συγκεκριμένο κομμάτι στην Κίνα ... politics all over.

Στο θέμα μας καλά θα κάνεις να τα δεις από κοντά γιατί και το θέμα της οθόνης είναι πολύ σημαντικό. Έχοντας δουλέψει με αρκετά laptop θα έμενα σίγουρα μακριά από τα IBM, η γνώμη μου είναι πως πρόκειται για δύστροπα συνήθως μηχανήματα (laptop, servers, και ειδικά τα PC). Μνήμη αν μένει το, μοναδικό συνήθως, slot ελεύθερο πάντα μπορείς να προσθέσεις.

Εγώ προτείνω centrino και Pentium M, δεν θέλεις να δίνουν τα ρέστα τους οι ανεμιστήρες και να δοκιμάσεις από πρώτο χέρι το αν οι μηχανικοί έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους με το μηχανισμό απαγωγής της θερμότητας :-).

Toshiba λοιπόν από εμένα.

Δημοσ.

Και εγώ θα σου έλεγα να κοιτάξεις προς toshiba μεριά. Το service της ibm αλήθεια που είναι? Κανείς δεν ξέρει! Κάπου τα στέλνει η quest αλλά που...κανείς δεν ξέρει!.

Πάντως το toshiba αυτό είναι καλό αλλά έχει βασικές ελείψεις...Για ρίξε μια ματιά και εδώ:

http://openmind.gr/product_info.php?cPath=21_32_218_222&products_id=1036&osCsid=9c94746024e453271a441363e78c6364

Είναι το ίδιο αλλά με 60άρη δίσκο και λίγο φθηνότερο. Αν το θές με 512 μνήμη θα σου στοιχίσει 40 ευρώ περισσότερο. Το ξέρω γιατί το γυροφέρνω και εγώ.

Θα σου έλεγα να δεις και τα fuzitsu siemens λίγο. Είναι και καλά μηχανήματα και σε καλές τιμές και με 2 χρόνια εγγύηση.

Δημοσ.
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!! Μάλλον προς τον ΙΒΜ κλίνω κι εγώ!! Δυο-τρεις ερωτησούλες ακόμα:

1) Με το service τι γινεται? Ξερει κανεις αν ειναι οντως στην Ιταλία?

2) Γιατί όχι τον ΗP? Ρωτάω απλώς για να καταλάβω το λόγο' date=' χωρίς καμία τάση επιμονής στο συγκεκριμενο υπολογιστη!

Και πάλι ευχαριστώ! Να δω μόνο τι επιτόκιο θα εχει στις 12 δόσεις το computer4u!![/quote']

Τα hp είναι καλά μηχανήματα αλλά η συγκεκριμένη σειρά υστερεί πολύ ( Είναι η φτηνή σειρά Pavilion ) σε ποιότητα κατασκευής. Πάντως στα λεφτά της είναι πολύ τίμια επιλογή. Πρόσεξε μόνο λίγο την οθόνη του γιατί έχουν μια τάση (οι οθόνες των hp ) να εμφανίζουν μια έντονη λάμψη πάνω αριστερά στην οθόνη, και έχουν πολύ περιορισμένες γωνίες θέασης.

Δημοσ.

Γιατί δε κοιτάς και στο site της Dell? Τα Latitude 505 και 410 (new) είναι τα οικονομικά της μοντέλα, και είναι καλές περιπτώσεις αν τα συγκρίνεις με αυτά που ήδη κοιτάς, έχει επίσης και το 110 το οποίο είναι πάρα πολύ φθηνό.

Δημοσ.

reb00t ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!! Όπως και όλα τα παιδιά του φόρουμ!!

Πού μπορώ να βρω τιμές για τα laptops της dell? Δε βρίσκω πουθενά!!

Δημοσ.
@Laptopmaniac: Ποιες θεωρείς οτι είναι οι βασικές ελλείψεις του Toshiba Α50-109?

Κάρτα γραφικών shared, δίσκος 40αρης στις 4200, οθόνη 15άρα όχι wide...και το σημαντικότερο ότι με λίγα παραπάνω λεφτά παίρνεις πολύ καλύτερο μηχάνημα.pm me αν θέλεις links δεν θέλω να κάνω διαφήμιση :wink:

Δημοσ.
reb00t ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!! Όπως και όλα τα παιδιά του φόρουμ!!

Πού μπορώ να βρω τιμές για τα laptops της dell? Δε βρίσκω πουθενά!!

Τιμές για dell μπορείς να βρείς στο γερμανικό site http://www.dell.de αλλά να ξέρεις ότι αγορά απο εξωτερικό σημαίνει προπληρωμή όλου του ποσού πρι σου στείλουν το λάπτοπ, 60 ευρώ μεταφορικά+25 ευρώ το τραπεζικό έμβασμα, και εγγύηση που σε καλύπτει μεν αλλά αφού πρώτα το στείλεις με δικά σου έξοδα πίσω σε συτούς. Η επιστροφή γίνετε με δικά τους έξοδα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...