Προς το περιεχόμενο

MSI K7T266 Pro2 και KINGSTON KVR400X64C3 512MB PC3200 400MHz VALUE RAM = Πρόβλημα...

denexo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

....παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Έχω αυτο το mobo(φοράει το KT266a). Απόφάσισα να στήσω ένα δεύτερο μηχανάκι με αυτή και ένα athlon xp 1600+. Του βάζω την παραπάνω μνήμη (αγορασμένη από e-shop). Μετά από κανά 3μηνο πολύ χαλαρής λειτουργίας, άρχισε ο υπολογιστής τα τσαλίμια. Κάτι περίεργα restart, κάτι αναίτια shutsown. Λέω και έγω να τρέξω κανά memtest. Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Η μνήμη "χτύπησε". Δοκίμασα να αλλάξω slot, αλλά πάλι τίποτα. Την στέλνω πίσω με RMA στο e-shop. Σήμερα με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι η μνήμη δουλεύει κανονικά. Μάλιστα ο υπάλληλος την τσέκαρε και σε μηχάνημα πελάτη και μετά από 10 λεπτά με ξαναπαίρνει και μου λέει ότι δεν έχει πρόβλημα. Ρε παιδιά τι συμβαίνει. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το mobo; Και πως παρουσιάστηκε αυτό το πρόβλημα μετά από 3 και κάτι μήνες; Η φάση μάλιστα είναι ότι ο υπολογιστής παίρνει ρεύμα από ένα πολύμπριζο της APC για προστασία από υπερτάσεις.

Υ.Γ. Για καλό και για κακό προτείνετε mobo μέχρι 50-60 euros. Το A7N8X-E DELUXE από πλαίσιο λέει;

Δημοσ.

Billpeppas είχες δίκιο. Μου έβγαλε και με μία Samsung PC3200 CL2.5 και έβγαλε σφάλμα ακριβώς στο ίδιο pattern. Τελικά παίδες για προτείνετε: Asus A7N8X-E DELUXE από Πλαίσιο ή Gigabyte από e-shop;

Δημοσ.

Μπήκα πριν λίγο στο site του Πλαισίου και τι να δω!!! Μάλλον δεν είδα επειδή η μητρική είχε εξαφανιστεί. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι όντως δεν υπάρχει τίποτα. Έχετε να προτείνετε κάτι καλό γύρω στα 50 -70 euros;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...