GRGION Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Θελω να αγορασω 2χ512 στα 400 και θα ηθελα τη γνωμη σας για την προταση του e-shop
Shadowthief Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Για κοίτα και εδώ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=105999 ίσως σε βοηθήσει. Δεν έχω χρόνο να τσεκάρω απλά αναφέρονται και εκει για geil μνήμες
bartenderas Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Και γω σήμερα είδα το νέο αυτό προιόν και αναρωτήθηκα το ίδιο ακριβώς με σένα φίλε μου...Εγώ δεν τις έχω ξανασυναντήσει. Συγεκριμένα για το προιόν: # 1GB σε 2 x 512ΜΒ modules (Dual Channel Kit) # Τύπος Μνήμης: DDR PC3200. # CAS Latency: 2.5 # Timings: 2.5-6-3-3. # Ψύκτρα:Αλουμινίου, μπλέ χρώματος # Ταχύτητα διαύλου:400 ΜΗΖ # Επιπρόσθετα χαρακτηριστικά:GeIL 5ns 32x8 Density DDR Chip, 6 Layers Ultra Low Noises Shielded PCB, βελτιστοποιημένο SPD για Dual Channel motherboards, Non-ECC, Un-buffered, 2.55V-2.65V Voltage # Συσκευασία:Retail # Εγγύηση: Lifetime. Αν κρίνω από τα χαρακτηριστικά και τα Timings φαίνονται πολύ καλές. Η χαμηλή τιμή τους όμως με προβληματίζει.
billpeppas Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Με τις μπλέ ψύκτρες οι GeIL είναι ValueRAM , που σημαίνει ότι timings γράφουνε , και μέτριο overclocking. Με τις "χρυσές" είναι οι ακριβές, με high overclocking potential.
GRGION Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Το συμπερασμα μου ειναι μαλλον οτι η εταιρεια ειναι top στις ακριβες τις εκδοχες ομως δεν ξερουμε αν ισχυει το ιδιο και για τα μεσεων επιδοσεων προιοντα της. Παντως δεν προκειται για τυχαια περιπτωση (μην ξεχναμε οτι δυστυχως υστερουμε σε εισαγωγη και διανομη σε πολλα προιοντα hardware τα οποια στο εξωτερικο ειναι ιδιαιτερα διαδεδομενα και αξιοπιστα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.