falcongr Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΧΕΙ ΟΘΟΝΗ ΤΥΠΟΥ X-black H Bright White H ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ Acer Sony Hp ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΝ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΞΙΖΕΙ Υ.Γ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
laptopmaniac Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΧΕΙ ΟΘΟΝΗ ΤΥΠΟΥ X-black H Bright White H ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ Acer Sony Hp ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΝ ΣΑΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΞΙΖΕΙΥ.Γ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ Φίλε το συγκεκριμένο μηχανάκι το έχω...Η οθόνη του είναι μέτρια και δεν ενσωματώνει καμμιά απο αυτές τις τεχνολογίες που λες. Είναι ένα σκαλί πάνω απο αυτές των acer και λίγο υποδυέστερη απο αυτές των hp και toshiba και αρκετά πιο δεύτερη απο αυτή των sony. Απο που βρήκες το 1630 να σου αντιπροτείνω λύσεις...Σε ροτάω για να δω πόσω κάνει γιατί 1630 υπάρχει απο 1400 μέχρι 1800+ευρώ στην Ελληνική αγορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.