sokonik_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 εχω 2 ανι απο 1 ταινια cd1+cd2 και θελωνα τα κανω 1 αρχειο για να το καψω με το nerovision 3, με ποιο τροπο γινεται αυτο? δοκιμασα να τα φορτωσω και τα 2 ανι στο nerovision και μου λεει κατι για dvd-9 (δεν πολυκαταλαβαινω) παταω 2 φορες yes και τα 2 αρχεια τα κανει (νομιζω) να χωρανε σε 1 dvd. να το καψω ετσι η θα κανω μλκια?
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Το πολυ πολυ να χαλασεις ενα δισκακι...Μικρη η ζημια.Δοκιμασε το!!!!Για dvd-9 εννοει μαλλον δισκακι dual layer :smile: :smile:
me_robas Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 γιατί δεν τα ενώνεις πρώτα (με το virtual dub ας πούμε) και μετά να το χώσεις (το ενωμένο αρχείο) στο NeroVision
sokonik_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 γιατί δεν τα ενώνεις πρώτα (με το virtual dub ας πούμε) μα.. αυτο δεν ξερω πως γινεται, μπορει να μου πει καποιος τι παταω για να το καταφερω
Shadowthief Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Όπως είπε και ο me_robas μπορείς να τα ενώσεις με το virtual dub και μετά να τα γράψεις σε DVD. Kαι όπως σου είπε και ο Γιάννης τα DVD9 είναι τα DVD DL (double layer) δηλ δισκάκια με χωρητικότητα αν θυμάμαι καλά 8.5Gb
Shadowthief Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Λοιπον για το virtual dub πήγαινε στο File, open video file και άνοιξε το πρώτο video. Μετα πήγαινε στο File, append avi segment και άνοιξε το 2ο video. Μετα επέλεξε απο το μενού video το direct sream copy και τελος πήγαινε file, save segmented avi και θα είσαι κομπλέ.
sokonik_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Λοιπον για το virtual dub πήγαινε στο File, open video file και άνοιξε το πρώτο video. Μετα πήγαινε στο File, append avi segment και άνοιξε το 2ο video. Μετα επέλεξε απο το μενού video το direct sream copy και τελος πήγαινε file, save segmented avi και θα είσαι κομπλέ. Nα σαι καλα φιλε μου αυτο ηθελα ευχαριστω!
Shadowthief Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δεν κάνει τπτ, για αυτό είμαστε εδώ άλλωστε...
sokonik_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 να ρωτησω κατι αλλο τωρα? εχω μια ταινια που το gspot μου λεει τα εξης και το virtualdub δεν το ανοιγει, τι κανω στην προκειμενη περιπτωση για να βαλω τους υποτιτλους
sokonik_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 ε..χμμ.. ακυρο παιδια το ελυσα αλλα εχω το εξης προβλημα: φωρτωνω το ανι στο virtualdub και μου πεταει το εξης σφαλμα παταω οκ και ξεκιναει η διαδικασια κανονικα αλλα στο αποτελεσμα ο ηχος φευγει καμποσα δλεπτα, τι να φταιει?
Shadowthief Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Φταιει ότι ο ήχος είναι VBR (Variable Bitrate) και οχι CBR (constant bitrate). Δηλαδή το bitrate του αρχείου του ήχου δεν είναι σταθερό αλλά έχει γίνει κωδικοποίηση τέτοια ώστε να αυξομειώνεται ανάλογα με το αν χρειάζεται ή όχι. Τί έγραψα πάλι?!?!? Ελπίζω να κατάλαβες. Πάντως για να λυθεί το πρόβλημά σου πρέπει να μετατρέψεις τον ήχο από VBR σε CBR. Νομίζω με το Dr.DivX γίνεται αυτό. Ελπίζω να βοήθησα...
GrafeioTeleton Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Φιλε κανε το αλλο Windows movie maker.Aπλο και ευκολο Βαζεις ενα ενα το αvi το μετατρεπεις σε ενα και τελειωσες
sokonik_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Ναι καταλαβα.. αν κανω αυτη τη μετατροπη τοτε θα φτιαξει το προβλημα?
sokonik_ Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 οκ το κατεβασα αλλα πως διαολο το κανω αυτο? πρεπει με καποιο τροπο να διαχωρισω τον ηχο και να τον κανω επεξεργασια με το drdivx ? η κατι αλλο και πως? σε εχω ζαλισει ε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.