Προς το περιεχόμενο

Συνδεση σκληρου μεσω usb....

-NetHawk-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια....Λοιπον απο εναν παλιο η/υ που ειχα πηρα τους 3 σκληρους και δυο μνημες...Θελω λοιπον να συνδεσω τους σκληρους στο καινουργιο πισι αλλα μεσω usb θυρας..Τα κουτια που πωλουνται(για να βαλω μεσα το δισκο και να τον συνδεσω μετα στη usb)κανουν για ολους τους δισκους ή οχι?Και αν οχι πως θα καταλαβω ποιο "κουτι" αντιστοιχει στον καθε δισκο μου....

-Επισης:Οι δυο μνημες που εβγαλα ειναι περιπου μιας 5ετιας...Δεν ξερω σε ποσα hz ειναι....Μπορω να τις βαλω στο νεο μηχανημα ή θα συμβει καμια στραβη?Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.
']Γεια χαρα παιδια....Λοιπον απο εναν παλιο η/υ που ειχα πηρα τους 3 σκληρους και δυο μνημες...Θελω λοιπον να συνδεσω τους σκληρους στο καινουργιο πισι αλλα μεσω usb θυρας..Τα κουτια που πωλουνται(για να βαλω μεσα το δισκο και να τον συνδεσω μετα στη usb)κανουν για ολους τους δισκους ή οχι?Και αν οχι πως θα καταλαβω ποιο "κουτι" αντιστοιχει στον καθε δισκο μου....

-Επισης:Οι δυο μνημες που εβγαλα ειναι περιπου μιας 5ετιας...Δεν ξερω σε ποσα hz ειναι....Μπορω να τις βαλω στο νεο μηχανημα ή θα συμβει καμια στραβη?Ευχαριστω πολυ.

1. Τα εξωτερικά κουτιά κάνουν για όλους τους σκληρούς δίσκους, φυσικά ανάλογα τον σκληρό δίσκο που έχεις θα πάρεις και το ανάλογο εξωτερικό κουτί.

Λόγο ότι υπάρχουν και εξωτερικά κουτιά για SATA σκληρούς δίσκους, από ότι κατάλαβα θα έχεις τους κλασικούς IDE, οπότε θα πάρεις για IDE.

Φυσικά θα πρέπει να προσέξεις να πάρεις εξωτερικό κουτί με σύνδεση USB 2.0

2. Όσο αφορά για της μνήμες που έχεις λόγο ότι είναι πολύ παλιές δεν νομίζω να είναι και πόλη μεγάλες σε MB-RAM οπότε άδικος ο κόπος να της βάλεις σε έναν άλλον καινούργιο αν δεν κάνω λάθος υπολογιστή, για εμένα αγόρασε καινούργιες, ανάλογα της απαιτήσεις που θέλεις να έχει ο υπολογιστή σου.

Δημοσ.

Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...Απλα η μια μου μνημη ειναι dimm 128 100 οποτε αξιζει να την βαλω??.Σ'ευχαριστω και παλι.

Δημοσ.
'']Σ'ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου...Απλα η μια μου μνημη ειναι dimm 128 100 οποτε αξιζει να την βαλω??.Σ'ευχαριστω και παλι.

Γεια σου φίλε!

Όσο αφορά την μνήμη που αναφέρεις, προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι μικρή για να την βάλεις σε έναν καινούργιο υπολογιστή.

Νομίζω ότι για αρχή θα χρειαστείς τουλάχιστον μια μνήμη 256MB, φυσικά εξαρτάτε από τον υπολογιστή που θέλεις να στήσεις μαζί με τα περιφερειακά του.

Δημοσ.

Α μπερδεμα...Εχω ηδη ενα καινουργιο υπολογιστη ετοιμο με μνημη 512 απλα ελεγα μηπως εβαζα προσθετα και αυτην...Συγνωμη για την "παραπλανητικη" διατυπωση μου...:)

Δημοσ.
'']Α μπερδεμα...Εχω ηδη ενα καινουργιο υπολογιστη ετοιμο με μνημη 512 απλα ελεγα μηπως εβαζα προσθετα και αυτην...Συγνωμη για την "παραπλανητικη" διατυπωση μου...:)

Αν τα χαρακτηριστικά της μνήμης που έχεις είναι τα ίδια με αυτές που έχεις στον υπολογιστή σου μπορείς να την βάλεις, που δεν νομίζω να είναι τα ίδια hz με αυτές που έχεις, και φυσικά αν η motherboard που έχεις γνωρίζεις μέχρι πόσο μνήμη μπορείς να βάλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...