MoUCLAs Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά και που λέτε πάω σήμερα να γράψω στο 2510 ένα CD... και μπαμ! Δεν το γράφει! Μετά πάω να δω αν διαβάζει' date=' και πάλι πρόβλημα. Κάνει ένα συνεχόμενο ήχο (κλικ) ανά 4-5 δευτερόλεπτα. Το nero μου έβγαλε Power Calibration Error. Η ειρωνεία: Με τα DVD δεν έχει κανένα πρόβλημα!!!! Τι μ@λ@κί@ παίχτηκε???[/quote'] akribws ta idia eixa kai egw me to plextor px708a moy....kai me to antikatastasth toy....
estenough Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Για τσέκαρε λιγάκι το software. το 2510 έτρωγε κάτι κολλήματα με το nero, ενώ με alcohol 120% έπαιζε κανονικά.
Panahs Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 MoUCLAs: Μην ακούω για Plextor! Αυτή η εταιρία δεν μου πρόσφερε τίποτα άλλο από 2 χαλασμένα cd-r drives! To μόνο που έχει επομείνει από αυτή την εταιρία είναι μια καλή εγγύηση. estenough: Πριν ποστάρω δοκίμασα και με Alcohol για να μου βγάλει το ίδιο. Το 2510 μου δεν έφαγε ποτέ (σοβαρά) κολλήματα με το nero μέχρι χθες. Έτσι κι αλλιώς ξεκαθάρισα ότι δεν μπορεί ούτε να διαβάσει CDs, οπότε δε νομίζω ότι έχει να κάνει με αυτό.
AbreLosOjos Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με το NEC2500. Δεν διαβάζει ούτε και γράφει cd, μόνο dvd. Νομίζω όμως οτι το έπαθε ένα βράδυ πριν μισό μήνα περίπου, όταν έπεσε μια αστραπή και κάηκε το modem μου. Απλά δεν το είχα προσέξει μέχρι προχθές.
alfadia Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 παιδες ακριβως το ιδιο προβλημα απο εχτες σε nec 3520Α.δεν διαβαζει και δεν γραφει cd αλλα διαβαζει και γραφει dvd...
ppetr Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Αν έχει εγγύηση στειλ' το πίσω Μακριά από εμάς...
Panahs Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο το ότι συμβαίνει και σε άλλους ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Έλεος πια, μέχρι και τα αντιγραφικά κατάντησαν αναλώσιμα. Το πήγα στο Πλαίσιο και μου το άλλαξαν με ένα 3520. Τέλος καλό και όλα καλά... για κανά εξάμηνο ακόμα. Είναι η τέταρτη συσκευή εγγραφής που αποκτώ μέσα σε 3 χρόνια ζωής του παρόντος υπολογιστή. Τα πρώτα 2 drives ήταν Plextor!
chill Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Είναι να μην σου τύχει ρε φίλε αλλά το να βλέπω να κατηγορούμε την Plextor για κακής ποιότητας αντιγραφικά είναι.......ύβρις. Τι να σου πω, ασχολούμαι από το 1997 με αντιγραφικά (τότε είχα ένα Philiphs 2x !!!!!!!!) και την σιγουριά που βρήκα στην Plextor τα τελευταία 3 χρόνια δεν μου την προσέφερε καμία άλλη εταιρία τα προηγούμενα χρόνια. Έχω τρεις συσκευές της και όλες δουλεύουν άψογα!!!!! Αν συνυπολογίσουμε και 6-7 ακόμα που έχω τοποθετήσει σε μηχανήματα φίλων οι οποίοι ποτέ δεν μου έχουν παραπονεθεί φτάνουμε στα 10, που νομίζω είναι ένα καλό δείγμα. Πέραν τούτου, με τα Plextor δεν έχω χάσει σχεδόν κανένα απολύτως δισκάκι στον βωμό του burning. Τώρα το ότι σου παρουσίασαν προβλήματα 2 drives και τα 2 της Plextor τι να πω.................ούτε ο Μητσοτάκης να ήσουν, γκαντεμιά!!!!!!!!!!!!!!!
Panahs Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Φίλε Chill δε νομίζω ότι ήταν τόσο γκαντεμιά. Έχουν ανοιχτεί topics για την πτώση της ποιότητας των Plextor. Δε λέω πριν το 2000 δεν πρέπει να υπήρχε καλύτερη εταιρία και τα αντιγραφικά της από ότι έχω ακούσει κι εγώ ήταν πραγματικά σκυλιά. Όμως δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι κάποια στιγμή τα πράγματα άλλαξαν, οι τιμές έπεσαν και πήραν μαζί τους και την ποιότητα. Και τα δικά μου drives δεν έκαψαν κανένα cd, αλλά ξέρεις τι πρόβλημα είχαν? Άμα δεν έκανα verification με το nero δεν θα το ανακάλυπτα ότι μου έβγαζαν τα αρχεία different. Και αυτό μετά από λίγο καιρό μου το έκαναν και τα δύο. Τώρα δεν ξέρω τι λένε τα καινούρια μοντέλα, πάντως δεν χρειάζεται να λέμε κουβέντες όπως ύβρις όταν υπάρχουν γεγονότα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.