Προς το περιεχόμενο

ΒΟΗΘΕΙΑ! Το Nec 2510 μου δεν γράφει CD!

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά και που λέτε πάω σήμερα να γράψω στο 2510 ένα CD... και μπαμ! Δεν το γράφει! Μετά πάω να δω αν διαβάζει, και πάλι πρόβλημα. Κάνει ένα συνεχόμενο ήχο (κλικ) ανά 4-5 δευτερόλεπτα.

Το nero μου έβγαλε Power Calibration Error.

Η ειρωνεία: Με τα DVD δεν έχει κανένα πρόβλημα!!!!

Τι μ@λ@κί@ παίχτηκε???

Δημοσ.

Και εγώ έχω γράψει με το 2510 πάνω από 1000 dvd 2000 cd και ακόμα δουλεύει αψογα. Οι αριθμοί είναι χωρίς υπερβολή.

Δημοσ.

Δε νομίζω. Τι DLL θα μπορούσα να σβήσω?

Οι ASPI είναι εντάξει εγκατεστημένοι.

Ναι, με τα DVD φαίνεται μια χαρά (διαβάζει/ γράφει).

Τι πράμα είναι πάλι τούτο ρε γαμώτο! Και προσπαθώ να βρω και το site της NEC στο internet, αλλά δεν έχει Ελλάδα και δεν ξέρω σε ποιας χώρας να πάω!

Δημοσ.

Πριν αρχίσει η εγγραφή ενός CD/DVD γίνεται ένας έλεγχος απ το αντιγραφικό για το αν υπάρχει η απαραίτητη ισχύς ώστε να πραγματοποιηθεί επιτυχώς η εγγραφή (Optimum Power Calibration OPC). Το μήνυμα που σου βγάζει έχει να κάνει με σφάλμα κατά τη διάρκεια του ΟΡC. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε κακής ποιότητας δισκάκια, είτε σε κακή τροφοδοσία του αντιγραφικού είτε σε χαλασμένο drive. Έχεις ξαναδοκιμάσει τέτοια cd να δεις αν στα γράφει κανονικά?

Δημοσ.

Του έβαλα να διαβάσει ένα αυθεντικό audio και δεν το διάβασε. Μετά ένα Plextor, και ούτε αυτό. Και φυσικά ούτε και το AllStar που του έβαλα στο τέλος

Δημοσ.

Ναι είναι εντός εγγύησης. Αλλά δέχεται RMA η NEC? Δεν είδα κάτι τέτοιο στο site...

Ή μήπως να το πάω στο Πλαίσιο (από όπου το πήρα) καλύτερα? Ποιο θα είναι πιο γρήγορο λέτε?

[EDIT: Πως γίνεται να διαβάζει/γράφει DVD και τα CD τίποτα? Είναι διαφορετικές οι κεφαλές? Υπάρχει νόημα να προσπαθήσω να κάνω καθαρισμό όταν δεν δεν μπορεί να αναγνωρίσει καν ότι του βάζω cd μέσα?]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...