Panahs Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά και που λέτε πάω σήμερα να γράψω στο 2510 ένα CD... και μπαμ! Δεν το γράφει! Μετά πάω να δω αν διαβάζει, και πάλι πρόβλημα. Κάνει ένα συνεχόμενο ήχο (κλικ) ανά 4-5 δευτερόλεπτα. Το nero μου έβγαλε Power Calibration Error. Η ειρωνεία: Με τα DVD δεν έχει κανένα πρόβλημα!!!! Τι μ@λ@κί@ παίχτηκε???
Kalavrezos Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μου φαινεται τα NEC μουφες.Εμενα δεν μου γραφει dvd on the fly
kifinas Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Και εγώ έχω γράψει με το 2510 πάνω από 1000 dvd 2000 cd και ακόμα δουλεύει αψογα. Οι αριθμοί είναι χωρίς υπερβολή.
orgio79 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 douleuei me ta dvd kai me ta cd nema roko ??? periergo. mhpos ekanes kamia eka8arish kai svhsthkan tpt dll kata la8os ?
Panahs Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δε νομίζω. Τι DLL θα μπορούσα να σβήσω? Οι ASPI είναι εντάξει εγκατεστημένοι. Ναι, με τα DVD φαίνεται μια χαρά (διαβάζει/ γράφει). Τι πράμα είναι πάλι τούτο ρε γαμώτο! Και προσπαθώ να βρω και το site της NEC στο internet, αλλά δεν έχει Ελλάδα και δεν ξέρω σε ποιας χώρας να πάω!
kifinas Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 καλύτερα δες εδώ http://www.de.nec.de/productoverview.php/id/388
Shadowthief Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Πριν αρχίσει η εγγραφή ενός CD/DVD γίνεται ένας έλεγχος απ το αντιγραφικό για το αν υπάρχει η απαραίτητη ισχύς ώστε να πραγματοποιηθεί επιτυχώς η εγγραφή (Optimum Power Calibration OPC). Το μήνυμα που σου βγάζει έχει να κάνει με σφάλμα κατά τη διάρκεια του ΟΡC. Αυτό μπορεί να οφείλεται είτε σε κακής ποιότητας δισκάκια, είτε σε κακή τροφοδοσία του αντιγραφικού είτε σε χαλασμένο drive. Έχεις ξαναδοκιμάσει τέτοια cd να δεις αν στα γράφει κανονικά?
Panahs Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 TDK χρησιμοποιώ φίλε μου! Και φυσικά έχω ξαναγράψει!
Shadowthief Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Πάντως και εμένα το 3520 που έχω 9/10 φορές που παω να γράψω TDK (DVD όμως) μου βγάζει το ίδιο μήνυμα.
Panahs Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Του έβαλα να διαβάσει ένα αυθεντικό audio και δεν το διάβασε. Μετά ένα Plextor, και ούτε αυτό. Και φυσικά ούτε και το AllStar που του έβαλα στο τέλος
Shadowthief Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να το κλαίς το NEC. Μας άφησε χρόνους!!! Α! Έχεις δοκιμάσει να καθαρίσεις την κεφαλή?
madsc Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 RMA αν είναι εντός εγγύησης. Δεν το παθαίνουν μόνο τα Nec αυτό. /sc
Panahs Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Ναι είναι εντός εγγύησης. Αλλά δέχεται RMA η NEC? Δεν είδα κάτι τέτοιο στο site... Ή μήπως να το πάω στο Πλαίσιο (από όπου το πήρα) καλύτερα? Ποιο θα είναι πιο γρήγορο λέτε? [EDIT: Πως γίνεται να διαβάζει/γράφει DVD και τα CD τίποτα? Είναι διαφορετικές οι κεφαλές? Υπάρχει νόημα να προσπαθήσω να κάνω καθαρισμό όταν δεν δεν μπορεί να αναγνωρίσει καν ότι του βάζω cd μέσα?]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.