Πέτρος Σ. Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Ψάχνω ένα site όπου μπορώ να φτιάξω ένα laptop όπως το θέλω εγώ. Με τις πλακέτες που με ενδιαφέρουν. Απλά δεν θέλω να πάρω κάποιο που η σύνθεσή του είναι έτοιμη. Ευχαριστώ!!!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 http://www.plaisio.gr/bpc_v2.process?laptop=t
Πέτρος Σ. Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Καμια κεντρική μονάδα δεν έχει για AMD Athlon 64. Οι περισσότερες μου βγάζουν το Pentium.
Πέτρος Σ. Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Με αυτό που λές όμως δεν με βοηθάς καθόλου. Οι Laptop δεν είναι καλοί με AMD Athlon 64;
Πέτρος Σ. Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2005 den lew tpt giati tha proksenisw polemo Κάνεις λάθος φίλε μου. Αν δεν κάνεις προσωπική επίθεση σε κανέναν, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σου ορμίξει. Θέλω από όλους σας γνώμες για να δω στη τελική τι θα κάνω.
clairvoyant Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 mono i acer ftiaxnei laptop me a64 . giati arage Acer, Asus, Fujitsu Siemens, HP...
dwarves Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 gia ta laptop to mono paketo pou paizei gia AMD einai oti anaptysoun tromeres thermokrasies...! egw prosopika exw AMD sthn compaq me ATHLON XP panw...sta 1.7 ... den mou exei pathei apolytos tipota..... kai thn thermokrsia thn noiothw oti einai sigoura perisoterh apo alla... alla proswpika den me enoxlei katholou....
angelos0 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=106042 υπάρχει θέμα που προφανώς ανήκει στον ίδιο χρηστη για το τι να επιλέξει. το θέμα εδώ άνοιξε για site που να τον βοηθήσει να κάνει ότι θέλει και όχι για να ανοίξει η ίδια μάχη σε 2 μέτωπα (amd vs intel κλπ κλπ). άρα μείνετε στην ανεύρεση site αλλιώς να κλείσουμε το ένα από τα 2
Πέτρος Σ. Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 το θέμα εδώ άνοιξε για site που να τον βοηθήσει να κάνει ότι θέλει και όχι για να ανοίξει η ίδια μάχη σε 2 μέτωπα Που βλέπεις μάχη ρε; Κάνε μου lock όλα τα topic αλλά εγώ δεν κάνω μάχη απλά ψάχνω πληροφορίες. Όσοι θέλουν να μου κάνουν παρατήρηση για την συμπεριφορά μου απέναντι στον Άγγελό θα πρέπει να πω πως δεν τα λέω στα καλά καθούμενα αλλά έχει μεσολαβήσει κάτι μέσω pm μεταξύ μας και τώρα διακρίνω μια ειρωνεία σε αυτά που είπε.
angelos0 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 μην βιαζεσε και παλι. το σχολιο μου πηγαινε για ολα τα προηγουμενα του δικου σου ποστ. γιατι απλα το θεμα πηγαινε παλι σε πεμντιουμ βερσους αθλον. που δεν ειναι αυτο που ρωτησες σε αυτο το τοπικ. αντιθετα στο λινκ που εκανα παστε ειναι δικο σου ποστ που ρωτας για hardware. αρκετα με τις εξηγησεις. αν το τοπικ ηταν για κλειδωμα θα ηταν ηδη κλειδωμενο. ξεκαθαρα εδωσα μια τελευταια ευκαιρεια να επανελθουν οι χρηστες στο θεμα και να σου απαντησουν για το site που ψαχνεις. υγ. και μια και μιλας για πμ ακομα περιμενω απαντηση στο θεμα περι του "γιατι δεν χρησιμοποιησες το notify κουμπακι". τα υπολοιπα (αν θες) ελα σε πμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.