Προς το περιεχόμενο

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΕΩΝ

perkas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι χρησιμοποιείς για σύνδεση ISDN; To netMod ή κάποιο άλλο ISDN 'μόντεμ';

ΥΓ: Όχι κεφαλαία παρακαλώ. :)

Δημοσ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ Isdn ΜΕ ΤΟ Modem ΤΟΥ Pc ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΚΛΗΣΕΩΝ???

Ναι γίνεται. :razz:

Θα χρειαστείς όμως και κάποιο προγραμματάκι για να κάνει την δουλειά αυτή και συνήθως το modem spy κάνει αυτή τη δουλειά μια χαρά.

Εγώ όσο χρησιμοποιούσα αυτό το σύστημα netmod-μοντεμάκι :grin: είχα βάλει το fax των windows σε αναμονή για fax και κάθε που γίνοταν κλήση πέταγε ένα pop up με τον αριθμό που καλούσε και με ρωτούσε αν θέλω να παραλάβω το fax :razz: Φυσικά το είχα στο μη αυτόματη απάντηση.

Είναι μια απλή κίνηση για να βλέπεις τον αριθμό που σε καλεί.

Α ναι τα κεφαλαία δεν πάνε. Δεν παίζω. Πέντε μέρες φυλακή. :grin:

Δημοσ.

Ενα αλλο προγραμματακι που κανει τη δουλεια σου ειναι το PhoneTray. Μπορεις ακομα να βαλεις αναλογα με το νουμερο που σε καλει διαφορετικο ηχο κλησης ή αυτοματη απαντηση (σαν τηλεφωνητης), κ.α.

Δημοσ.

to modem einai conexant 56k aclink eswteriko (laptop). gia syndesh (ote) exw isdn apla internet pernw mesw diktyoy (dsl) apla epeidh den mporw na syndesw ton forhto me usb gia na exw anagnwrisei klhsewn (logw apostaseis) rwtaw an mporw mesw isdn modem syndeshs mporw na to petyxw outws wste na xrhsimopoiw kai mia grammh ws fax.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...