amartolos Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 egatestisa prosfata ena program tropopihsis themes gia xp kai otan thelisa na to allaksw den ginotan tipota,kolage!!!ti paizei kserete??? ekana elegxo sfalmatwn kai mou ebgale kapoia mynimata oti ta windows adikatestisan kapoia clusters tou sklirou!!!! ta windows ektos apo afto to problem leitourgoun apsoga!!!! exw norton2005,spybot,adaware,sweeper webroot,microsoft antispyware kai ta etreksa ola afta alla den brikan kati anysixitiko,kai oti brikan ta esbisan xwris kanena callo problima!!! kserete ti paizei????
_daemon_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Καλύτερα κάνε system restore στην ημερομηνία προτού κάνεις install αυτό το πρόγραμμα και βάλε StyleXP ή WindowBlinds για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο
gfilippas Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Θα έπρεπε να μας πεις και ποιό πρόγραμμα είναι αυτό.
vasgelo Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Και εγώ έπαθα την ίδια δουλειά με ένα κ...οπρόγραμμα και από τότε, αν και δοκίμασα επαναφορά συστήματος, τίποτα. μάλλον την πατήσαμε. Πάρτο απόφαση θα μήνεις χωρίς themes.
amartolos Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 nomizw legotan "pantheng" an den kanw lathos!!!! A!!!! epanafora systimatos pws kanw???
RedKostas Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Start-->All Programs-->Accessories-->System Tools-->System Restore και ακολυθείς τις οδηγίες του wizard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.