Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για Laptop!!!

Πέτρος Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πάντως οι φορητοί του πλαισίου έχουν 64ηδες Intel.

Βέβαια το κόστος είναι πολύ μεγάλο απ' ότι είδα' date=' και είναι και φορητοί του πλαισίου με ότι αυτό συνεπάγεται ;)[/quote']

δεν υπάρχουν 64άριδες Intel επεξεργαστές ακομή (θα έρθουν όμως σύντομα). Είναι 32bit που υποστηρίζουν "κάποιες" 64bit λειτουργίες. Οι μόνοι mass production 64bit αυτή τη στιγμή είναι οι AMD (και λέω mass production γιατί οι RISK είναι εδώ και καιρό 64άριδες :-) )

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για laptop κ AMD 64 δε θα το συνιστούσα......

Το laptop είναι να πάρεις κάνα centrino να τελειώνεις.....μνημη να έχει και θα είσαι οκ....

Δεν θα έπερνα ποτε ένα laptop με την μπαταρια να κρατάει 30 λέπτα....

Δημοσ.

Εξάλλου αν θέλεις Mp3 ήχο στο αυτοκίνητο (το αναφέρεις στην αρχή) πολύ ποιό φθηνό θα σου έρθει είτε ένα mp3 capable σύστημα, είτε ένα σύστημα με Line-in όπου θα συνδέεις με καλωδιάκη έναν οποιoνδήποτε φορητό mp3 player χωρίς περαιτέρω...

Το φορητό στο αυτοκίνητο απαιτεί καταρχήν να είσαι ΜΟΝΟΣ σου (αφού πιάνει ολόκληρο το κάθισμα του συνοδηγού) ή να δέχεται η παρέα σου να κάθεται πίσω... :)

Άσε που σε ένα οποιηοδήποτε φρενάρισμα έχει φύγει κατευθείαν και μετά τρέχα γύρευε.

Ά, και κάτι ακόμα η οδήγηση με ταυτόχρονη προσπάθεια να δουλέψεις τον κέρσορα είτε με touchpad, είτε με trackpoint ισοδυναμεί με 80% στούκα στον μπροστινό.

Αυτά τα περί αυτοκινήτου.

Δημοσ.

Αυτό το ξέρω και βέβαια θα βάζω τραγούδια προτού ξεκινήσω.

Σήμερα ένας φίλος μου είπε πως μπορώ να πάρω εκείνα τα ΜΡ3 Player που βάζεις τραγούδια από τον υπολογιστή να το συνδέσω στο αμάξι. Γίνεται;

Εκείνο που έχει χώρο 64, 128, 256, 512 κτλ. ΜΒ ελέυθερο χώρο.

Δημοσ.
Αυτό το ξέρω και βέβαια θα βάζω τραγούδια προτού ξεκινήσω.

Σήμερα ένας φίλος μου είπε πως μπορώ να πάρω εκείνα τα ΜΡ3 Player που βάζεις τραγούδια από τον υπολογιστή να το συνδέσω στο αμάξι. Γίνεται;

Εκείνο που έχει χώρο 64' date=' 128, 256, 512 κτλ. ΜΒ ελέυθερο χώρο.[/quote']

Οτιδήποτε βγάζει έξοδο ήχου (ακουστικά, line-out) συνδέεται με οτιδήποτε έχει line-in ή αν δεν έχει υπάρχουν και οι ειδικές κασετούλλες (για ραδιοκασσετόφωνα βέβαια αν και τώρα πιά τα περισσότερα είναι cd players)...

Άρα όλα γίνονται... ;)

Δημοσ.
Για laptop κ AMD 64 δε θα το συνιστούσα......

Το laptop είναι να πάρεις κάνα centrino να τελειώνεις.....μνημη να έχει και θα είσαι οκ....

Δεν θα έπερνα ποτε ένα laptop με την μπαταρια να κρατάει 30 λέπτα....

Oταν αγορασα παντως τον δικο μου πριν κανα

χρονο, ειδα ολοκληρο ενα απο τα lotr χωρις ρευμα.

Tωρα ομολογω δεν εχω καμια διαθεση να μαθω

ποσο εχει πεσει η μπαταρια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...