Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για Laptop!!!

Πέτρος Σ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα πως θέλω να το φτιάξω μόνος μου και δεν θέλω έτοιμο.

Αν αυτό το site έχει καμια επιλογή για να το φτιάξω μόνος τότε δώσε μου ακριβώς το link.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καταρχην, παρε βαθιες ανασες και χαλαρωσε .

Μετα , ισως πρεπει να γινεις πιο ευγενικος με αυτους που σου δινουν απλα πληροφοριες .

Και δεν ξερω γιατι, αλλα οταν βλεπω να σκουζουν με αυτον τον τροπο (βλ ''ΘΕΛΩ μπλα μπλα μπλα'') η μονη απαντηση που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η εξης '' Θελε'' :grin:

Δημοσ.

Να ερχόσουν πριν για να βοηθήσεις και όχι τώρα για να με μάθεις τρόπους συμπεριφοράς.

Μια χαρά ήρεμος και ευγενικός ήμουνα. Του είπα απλά πως θέλω μόνο AMD και όχι INTEL.

Όταν κι εγώ δω να ζητάς κάτι και να αρχίζεις με την λεξούλα θέλω κι εγώ θα έρθω και θα σου πω Θέλε. :grin:

Δημοσ.

Αυτό αν πήγαινε για εμένα θα πρέπει να σου πω πως έχεις Bad Humor.

Απλά ξεκαθάρισα πως θέλω μόνο AMD.

Τώρα αν εσείς ψάχνεται αφορμή για να κάνετε τους άλλους να μαλώνουν δεν θα το πετύχετε γιατί με τα παιδιά που με βοήθησαν και οποιαδήποτε πληροφορία μου έδωσαν έχω άριστες σχέσεις.

Ά....... πριν το ξεχάσω.

Έβαλα και ένα smile για να μην παρεξηγηθώ μιας και χωρίς smile δεν μπορείτε να καταλάβετε. Αν του έλεγα αυτό που του είπα κακοπροαίρετα τότε θα ερχόταν για να με βρίσει και με το δίκιο του.

Δημοσ.

To Ftino To Kreas To Trone Oi Skiloi

Sorry Ma Afto Einai Standar Sta Pc Kai Laptop

Oso Gia Metaxirismeno Ena Tha Sou Po Mia Bataria Allagi Thes Apo 150.00 Euro +

Mesos Oros Zois Mias Mpatarias Gia Laptop Einai 6 Mhnes Meta O Xronos Apodosis Pefti Ka8imerina

Etsi Gia Mena To Metaxirismeno Laptop Einai Laxio 10 Pernis Enas Ligontas Sou Ka8ete

Δημοσ.

Τότε αν ανά 6 μήνες δίνεις 150 ευρώ δεν θα έπαιρνε κανένας laptop.

Για τα μεταχειρισμένα κι εγώ είμαι ακόμα σε σκέψη αλλά δεν νομίζω να πάρω.

Από την μία οι AMD ζεσταίνονται πολύ και από την άλλη οι Intel είναι πιο αργοί.

Τι να κάνω ρε παιδιά γιατί θα σαλτάρω.

Μήπως να κάτσω στα αυγά μου με το Desktop;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...