StavrosD Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Έχω ακούσει από πολλούς ότι έχουν κυκλοφορήσει φορητοί με οθόνη 20". Δεν μπόρεσα να βρώ κάτι μέχρι στιγμής, οπότε θέλω την βοήθειά σας. Ξέρετε κάποια μοντέλα και τιμές; Δεν με πειράζει αν είναι μεγάλο ή βαρύ, είναι αναμενόμενο για τέτοια οθόνη.
rafraf24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Φιλε μου κατι τετοιο πρωτη φορα το ακουω, αλλα ακομα και αν ισχυει τοτε δεν θα ειναι ακριβως φορητα, αλλα κατι σαν desktop που διπλωνει......
androu Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 ... αλλα κατι σαν desktop που διπλωνει...... Σωστός.. Χμ.. και γώ μέχρι 17αρα οθόνη έχω δεί στην κυκλοφορία για 20.. Δεν νομίζω
rafraf24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Kαι γενικα δεν νομιζω οτι καποια εταιρια θα βγαλει στο αμεσο μελλον φορητο με οθονη μεγαλυτερη απο 17", γιατι τοτε παμε σε αλληκατηγορια, και δεν θα λεγονται πλεον laptop. Εψαξα κιεγω αλλα δεν βρηκα τιποτα σχετικο στο internet.
StavrosD Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 To θέμα έιναι ότι ο πατέρας ενός φίλου έχει πάρει στο εξωτερικό έναν, και ένας άλλος έχει πάρει στην Αθήνα, αλλά δεν ξέρουν τι μοντέλο είναι
eurander Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Ασε που θα θελεις ενα βοδι μπαταρια για να δουλεψει η 20' οθονη. Αν υπαρχει τετοια μπαταρια δηλαδη
kirimis Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Γενικως... laptop με 20ιντσες γαιδουρι... δεν ειναι laptop, ουτε φορητος ουτε... call it something else: "αεροπλανοφορο" ας πουμε. Αν και δεν νομιζω να βγει ποτε... και οποια εταιρια το κανει, θα τελειωσει την παραγωγη του αμεσα....
rafraf24 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Ακριβως ετσι, δεν εχει κανενα νοημα να βγει "φορητος" με 20αρα οθονη! Τοτε απλα θα μιλαμε για desktop με μπαταρια, και φυσικα χανει και την μεταφερσιμοτητα του ετσι καθως θα ξεπερνα τα 10 κιλα...Για αυτονομια δεν το συζητω, πιο πολυ θα κραταει ενας desktop με ups...Μαλλον οι 17αρες οθονες ειναι το ανωτατο οριο, δεν θα υπαρξουν laptop με μεγαλυτερη οθονη, και ηδη σε μερικες περιπτωσεις ειναι υπερβολη μια 17αρα σε φορητο.
green_beret Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μπα δεν νομιζω να ειναι η αυτονομια το προβλημα. Απλα οταν τον κουβαλας θα ειναι λες και κουβαλας ενα πολυ μεγαλο και βαρυ ταψι.
pseira Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 20" = 50,8cm Bάλε και από 2cm στις άκρες τις οθόνης για το στήριγμά της , πάμε στα 55... Όχι οτι πιο βολικό για να το γυροφέρνεις......
nikoskon Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 E oxi kai 2cm... Me 17 exw dei standard. Nomizw pws se vitrina exw dei megalyterh o8onh alla oxi kai 19". Pantws >17" kai oxi wide.I'm sure pws den einai 19" giati exw thn L1915S mprosta mou. H marka toy forhtoy htan Toshiba pantws.
StavrosD Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Έχω οθόνη 20.1" wide, και μπορώ να πώ ότι δεν θα με πείραζε να κουβαλάω έναν φορητό με τις διαστάσεις της, με μεγαλύτερο βέβαια πάχος. Εννοείται ότι σε τέτοιες διαστάσεις χωράει άνετα και η αντίστοιχη μπαταρία. Μπορεί στους περισσότερους να φαίνεται υπερβολή, αλλά επειδή δεν έχω όρεξη να αγοράσω μια οθόνη 20" σε κάθε μέρος που δουλεύω (σπίτι και uni καθημερινές, στο πατρικό μου και σε γραφείο τα σαββατοκύριακα), προτιμώ κάτι που να μπορώ να του μεταφέρω. Ασχολούμαι με Visual Studio .NET και μηχανολογικές μελέτες, οπότε η μεγάλη επιφάνεια εργασίας με ξαλαφρώνει από τα pan & zoom. Όποιος έχει ασχοληθεί θα με καταλαβαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.