Προς το περιεχόμενο

multimedia usb hdd!!!

tegias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι κάτι σαν το iZak της Unibrain με πολλά υπέρ και ένα μεγάλο κατά... δεν υποστηρίζει DVD ISO όπως το iZak (σύμφωνα με τα specs του).

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά σε αυτό βάζεις ότι δίσκο θέλεις. Το βρίσκω αρκετά ενδιαφέρον, σε περίοδο που ψάχνω έναν τρόπο να υπάρχουν τα mp3 μου στο οικιακό στρεοφωνικό και ήθελα να αποκλείσω την χρήση του υπολογιστή μέσα στο σαλόνι.

Εμένα προσωπικά δεν με χαλάει που δεν υποστηρίζει DVD για την χρήση που το θέλω...

Δημοσ.

Υποθέτω πως μπορείς να αλλάξεις δίσκο, αλλά στις 2,5" τι να βάλεις; Παίρνεις κατευθείαν το μοντέλο των 80gb και δεν χρειάζεται να ανοίξεις το μηχάνημα και να έχεις προβλήματα με την εγγύηση.

Πάντως το MODIX φαίνεται πολύ καλό και αν με κάποια αναβάθμιση f/w υποστηρίξει και αρχεία ISO θα είναι το ιδανικό media player.

Edit Μπορεί να μην υποστηρίζει ISO αρχεία, αλλά σύμφωνα με ένα review που είδα στο Tom's Hardware μπορεί να παίξει κανονικά ένα DVD που έχουμε αντιγράψει στον δίσκο, ακριβώς όπως κάνουν οι software players.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος παιρνει 3.5" δισκους...και αν εχω καταλαβει σωστα μπορεις ευκολα να αλλαξεις σκληρο...ψαχνω να βρω τι γινεται με τους υποτιτλους...αν υποστηριζει δηλαδη ελληνικα...ειναι παντως μικρο ..κομψο και με πολλες δυνατοτητες..για δειτε κατι που του μοιαζει εκπληκτικα!!!.....

http://www.pixmania.com/gr/gr/89471/art/freecom/eiuoaneeuo-oeecnuo-asoeio.html

Δημοσ.

Δηλαδή θα μπορούμε να έχουμε για τραγούδια

D:\Greek ΜΡ3\ANTIPAS\OI NYXTES TOY TRELOY

D:\Greek ΜΡ3\GIANNHS KOTSIRAS\KSYLINO ALOGAKI

Και να διαλέγουμε ποιά θέλουμε να ακούσουμε;

Το ίδιο και με τις ταινίες όμως σε mpeg;

Αν είναι έτσι να πάρω ένα ρε παιδιά.

Ξέχασα να σας ρωτήσω.

Μπορώ να του βάλω σκληρό 200GB και να μπορώ όμως να μεταφέρω αρχεία απο το PC σε αυτό όχι μόνο τραγούδια και video αλλά και προγράμματα για να τα μεταφέρω αλλού;

Δημοσ.

ma ayti einai i protarxiki toy xrisi....usb skliros einai....ennoeitai pos mporeis na metafereis arxeia...alla einai kai media player...den kserw ti apodosi exei to tv out tou...kai akomi psaxnw an exei ypostiriksi ypotitlwn.An exei ypotitlous...to paraggelnw kai to testarw...

Δημοσ.

Φίλε θα σε παρακαλούσα να μου πείς τι λέει το μηχάνημα όταν το πάρεις γιατί το θέλω κι εγώ. Εμένα με ενδοιαφέρει να παίζει καλά τις ταινίες και να μπορώ να διαλέξω ποια θα παίξει. Το ίδιο και με τα τραγούδια. Με τα τραγούδια με ενδοιαφέρει να παίζει MP3 και για τις ταινίες να παίζει MPEG.

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Πιστελυω το σημαντικό που πρέπει να κοιτάξεις είναι πόσο καλό tv-out έχει και επίσης ο ήχος είναι 'ενα θέμα, αν έχει για παράδειγμα τρελό θόρυβο και χάλια ποιότητα όπως έχουν ορισμένες crappy realtek κάρτες τότε δε λέει μια.

Δημοσ.

για portable movie playback είναι οκ αλλα αν το θες μόνο για να βλέπεις ταινίες στο σαλόνι ένα xbox + modchip + fronpanel + IR remote + HDD θα σου έρθει στην ίδια περίπου τιμή με αυτο και επιπλέον θα έχεις και παιχνίδια + LINUX...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...