Kerk Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Καλησπέρα. Έχω ένα usb bluetooth που συνεργαζόταν άψογα με το Nokia 7650 και τον driver του(Widcomm). Μέχρι τη στιγμή που πέρασα το SP2 των windows.. Για την ακρίβεια οι νέοι, πλέον ενσωματωμένοι, drivers των win μου επιτρέπουν τη μεταφορά αρχείων προς το κινητό, αλλά κατά την αντίστροφη πορεία όχι.Το μήνυμα που εμφανίζει το κινητό είναι ότι η 'σύνδεση δεν είναι δυνατή'. Μάλλον δε βλέπει το κινητό το usb bluetooth σαν αξιόπιστη συσκευή. Και το κακό είναι ότι δε δεχέται πια και τους παλιούς drlivers να λυθεί το πρόβλημα! Παρεπιπτόντως με ένα Κ700 που το δοκίμασα δεν παρουσιάζει τέτοιο "φαινόμενο". Προσπάθησα να το λύσω αλλά μάταια ως τώρα. Καμία ιδέα κανείς? (όχι του στυλ να πετάξω το SP2 ) Ευχαριστώ
LEFteriz Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ SP2nativeBT drivers + Widcomm THE SOLUTION You will experience a problem if you install Widcomm drivers on a Windows XP installation AFTER SP2 has been applied if you own a device which is supported natively by SP2. The reason for this is because Windows automatically picks up the drivers built-in to Windows rather than using the drivers that come with the Widcomm software. The Widcomm software cannot use the built-in drivers, presumably because that have a different API than WIDCOMM expect. Upgrading to SP2 after installing WIDCOMM software will not cause a problem as Windows will keep on using the WIDCOMM supplied drivers. What you will need to do to install WIDCOMM drivers on a Windows XP SP2 machine is: 1. Remove your Bluetooth dongle from the PC 2. Uninstall youir Widcomm software. 3. In Explorer go to Windows\Inf 4. Rename the file bth.inf to bth.bak After this reboot & then reinstall your WIDCOMM software. REBOOT. You should find everything now works as it did before SP2.
Kerk Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Ευχαριστώ ιδιαιτέρως φίλε LEFteriz, ιδίως για την ώρα που ασχολήθηκες! Όμως στον κατάλογο windows με όνομα bth, έχω μόνο ένα με καάληξη .PNF και ένα χωρίς κάταληξη. Προφανώς το δεύτερο είναι το .inf που δεν έχει κατάληξη, μιας και βρίσκεται στο φάκελο ΙNF?
LEFteriz Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 ναι αυτο χωρις κατάληξη... (εχει κατάληξη απλως εχεις επιλεξει να μην φαίνεται)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.