myst77 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 ρε παιδια... Στο πρόγραμμα της Pinnacle αλλά και στο WinDVD δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το πλήκτρο PAUSE. το εχει και στα δυο "γκρίζο" και δεν σ'αφηνει να το "πατήσεις" καποια βοήθεια γιατί έχω φάει τρελό κόλημα ;
Sadako Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Υποθέτω εννοείς όταν βλέπεις "live" τηλεόραση, και όχι όταν βλέπεις κάποιο βίντεο που έχεις γράψει,έτσι?? Πρέπει να ενεργοποιήσεις το timeshifting πρώτα.. Ψάξε απο τα settings, για PCTV Vision δε μπορώ να σε βοηθήσω, για εδώ και κάποιο καιρό δε μου ανοίγει(θέλω format), και δε θυμάμαι ακριβώς που είναι, αλλά αν θυμάμαι καλά, έχει tab στα settings. Στο WinDVR(υποθέτω αυτό εννοείς, και όχι το WinDVD που ανέφερες στο post), στο setup..
myst77 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 τελικα εβαλα και το timeshifting αλλα παλι δεν μπορω να πατησω pause κατα την εγγραφη το κανει και στο WinDVR και στο PCTV Vision
myst77 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 ρε παιδια τα ιδια κανει και σε μια CRYPTO PCTV MPEG ενος φιλου πως μπορω να ενεργοποιησω τη λειτουργια PAUSE και στις 2 ?
myst77 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 ρε παιδια καμμια βοηθεια πως θα ενεργοποιειται αυτο το καταραμενο το PAUSE ? ευχαριστω
ahristos Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Δημοσ. 19 Απριλίου 2005 Στο WinDVR δεν μπορείς να κάνεις PAUSE κατά την εγγραφή (εκτός αν μου διέφυγε κάτι στον 1 χρόνο που το χρησιμοποιούσα). Κάθε φορά που διακόπτεται η εγγραφή, δημιουργείται και ένα καινούριο αρχείο. Και να είχε PAUSE πάντως, δεν θα το χρησιμοποιούσα γιατί θα άρχιζαν τα προβλήματα με τον συγχρονισμό του ήχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.