panasonic Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 τι γνώμη έχετε γι αυτό το κατάστημα? ( http://www.agoraste.gr) ενδεικτικά: Centos 4.0 (Redhat Enterpraise 4.0) - x64 Σημείωση: Η τιμή είναι τελική Το πακέτο περιλαμβάνει 1 DVD. Η διανομή αυτή αποτελείται από το Redhat Enterprise Linux 4, χωρίς όμως να πληρώνετε τα χρήματα που ζητάει η Redhat. Τιμή: ?4.99
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Enhmerwmeno prosfata fainetai an krinoume apo th dhmoskophsh pou ehei sthn prwth selida: "Η τελετή λήξης των Ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας έφτασε. -Ποια είναι η γνώμη σας για την διοργάνωση;" ...
s33 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 και το site είναι λίγο-πολύ της πλάκας ή μου φαινεται...? αν έχει αγοράσει κάποιος κάτι από το μαγαζί, ας πει την εμπειρία του να μάθουμε... καμιά φορά η βιτρίνα δεν παίζει ρόλο αν η εξυπηρέτηση και οι τιμές είναι ανταγωνιστικές....
panasonic Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 πάντως κάπου είδα προβολέα με 698 ευρώ τελική!
laptopmaniac Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 @Panasonic, Φίλε μου τι έγινε? Μου φαίνετε ότι κόβεις την κίνηση του skroutz! Καλά όλη μέρα έρευνα αγοράς κάνεις? Έλεος πιά! Έχεις ανακαλύψει τα πιο απίστευτα μαγαζιά. Τουλάχιστον να σαι καλά που μας ενημερώνεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.