godslayerxp Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Αυτό που είπα σε προηγούμενο post σχετικά με τη σκόνη είναι σχετικό. Σκόνη δεν γίνεται να μην μπει σε κανένα κουτί. Ειδικά αν φυσάνε πολλά fans προς τα μέσα τότε γίνονται ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Στο Armor γενικά δεν μπαίνει αρκετή γι'αυτό είπα ότι είμαι ευχαριστημένος. Εννοείται ότι ακόμα και μετά από 1 βδομάδα αν το ανοίξεις το κουτί θα υπάρχει σίγουρα κάτι. Φίλε javaneze και γω ακριβώς το ίδιο κάνω. Έχει ένας φίλος μου ένα τέτοιο blower και το πάω και γω μια βόλτα στη βεράντα για "ξεσκόνισμα". Ειδικά από τότε που το έβαψα από μέσα το κάνω πιο συχνά γιατί η σκόνη φαίνεται περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Τα φίλτρα που φοράει μπροστά το Armor κρατάνε την σκόνη ως ένα βαθμό. Το πρόβλημα του κατά την γνώμη μου είναι ότι το πάνω μέρος του κουτιού είναι ανοιχτό και σιγά σιγά μαζεύεται απο κει. Μπορώ να βρω φίλτρα για αέρα για να τα κοτσάρω στο πάνω μέρος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STRS1992 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Τιμή δεν μας ειπες? Δεν έχει πισω διαμέρισμα για να περναν τα καλώδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antbyron Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Τιμή δεν μας ειπες? Δεν έχει πισω διαμέρισμα για να περναν τα καλώδια? Ίσως να μην παρατήρησες τις ημερομηνίες φίλε, οπότε και οι τιμές αλλάζουν. Για την ιστορία εγώ δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος και γενικότερα η thermaltake δεν μου έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasy2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Παρτε και μια γευση απο το δικο μου thermaltake πως σας φαίνεται ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα