Προς το περιεχόμενο

ATI 9600SE or ATI 9600XT?HELP!!!

manosone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα παιδια.Λοιπον ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο και θα ηθελα μια βοηθεια οσον αφορα την επιλογη.Μπορουν να βοηθησουν ολοι αλλα και αυτοι που τις εχουν.Εδω ειναι τα χαρακτηρηστικα τους.Πειτε μονο για τα χαρακτηριστηκα τους,οχι για την τιμη.Ακουω λοιπον...:)

Αti 9600XT

http://www.club-3d.com/productshow_vga.php?ordercode=CGA-X968TVD&show=&filter=

Ati 9600SE

http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=308212&pfp=external&tabtype=pi#moreinfo

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Xωρίς να είμαι και ειδικός νομίζω πως οι XT είναι καλύτερες απ τις SE. Λεπτομέρειες δε γνωρίζω αλλά νομίζω πως οι SE είναι ψιλοπετσοκομένες κάρτες. Άκου όμως και άλλες γνώμες γιατί μπορεί να σου λέω και λαλακίες!

Δημοσ.

Ελπιζω να πηγες στις διευθυνσεις που γραφω απο κατω,ε:)???Παιδια βοηθηστε για να μην "χασω" την καρτα(οποια απο τις 2).Ελεγα να παρω την XT σημερα το βραδυ αλλα το σκεφτομαι.HE-HE-HEEEEEEEELP!

Δημοσ.
Ελπιζω να πηγες στις διευθυνσεις που γραφω απο κατω,ε:)???

Oύτε που τα είδα τα links!!! :) Πλάκα κάνω, φυσικά και μπήκα και τσέκαρα τις διεθύνσεις που έδωσες...

Δημοσ.

Ριξε μια ματια και εδω αν θελεις.

Με βαση αυτο το διαγραμα παντως (δεν ξερω αν συμβαδιζει με τις τωρινες ταχυτητες GPU κ' μνημης, παιζουν αυτες απο καρτα σε καρτα),

η SE φαινεται καλυτερη στις αναλογιες (4/4) Vertex/Pixel Pipelines, σε αντιθεση με την XT που εχει 2/4. Επισης φαινεται πιο γρηγορη κ' στη RAM με 256bit η SE απεναντι στα 128bit της XT.

Τωρα απο τιμη , αν σκεφτεις οτι με 70? πηρα απλη 9600 τον Ιανουαριο, καλα ειναι τα λεφτα που δινεις.

Δημοσ.

Ναι ομως αυτη που εχω βρει ειναι 128 (Η XT) ενω αν δεις το bus width ειναι 64 της SE.Eπισης κοιτα και το core clock-memory clock.Τα pipelines και το αλλο τι ειναι?

Δημοσ.

Καλά ρε παιδιά, κάθεστε και συζητάτε τί ακριβώς;

freskas, ντροπή!!!!!! Άκου η SE καλύτερη από την XT.

Η κατάταξη που έδωσε ο nikoskon είναι σωστότατη. Τα 70? μια χαρά είναι για την XT. Πολύ καλά θα έλεγα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...