Προς το περιεχόμενο

Nec Nd-3540...

neced

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά-καλά δε μάθαμε για το 3530 και το site της NEC εμφανίζει μετά το 3520 το 3540! (το δε 3530 δεν το έχει καν.)

http://www.de.nec.de/productdetail.php/id/1240

Ενδεικτικά:

DVD +R: 16x max.

DVD-R: 16x max.

DVD +RW: 8x max.

DVD-RW: 6x max.

DVD +R9: 8x max.

DVD-R DL: 4x

CD-R: 48x max.

CD-RW: 32x max.

Η μόνη εμφανής διαφορά είναι ότι γράφει τα +R9 στη διπλάσια ταχύτητα από το 3520. Ένα review θα μας διαφωτίσει πλήρως βέβαια...

Με τους ρυθμούς που πάει η NEC, αν το δαθέσει σύντομα στην Ελλάδα, το κόβω σε κανά 6μηνο να έχει κι αυτό 60 ευρώ...

Δημοσ.

Νομιζω πως η πολιτικη της nec ειναι λαθασμενη, να βγαζει καθε φορα ενα καινουργιο μοντελο επειδη αυξηθηκε λιγακι η ταχυτητα εγγραφης σε ενα φορμα κατα 2χ(DVD+R9 αντι 6χ το μοντελο αυτο γραφει 8x)....Χμμ...

Δημοσ.
Νομιζω πως η πολιτικη της nec ειναι λαθασμενη, να βγαζει καθε φορα ενα καινουργιο μοντελο επειδη αυξηθηκε λιγακι η ταχυτητα εγγραφης σε ενα φορμα κατα 2χ(DVD+R9 αντι 6χ το μοντελο αυτο γραφει 8x)....Χμμ...

Δεν ξέρω αν η πολιτική της NEC είναι λάθος αλλά δεν με πειράζει που μπορώ με 70€ να έχω στο PC μου ένα DVD-RW τελευταίας τεχνολογίας, κάτι που ακόμα και πριν ένα χρόνο θα ακούγονταν απίστευτο!

Δημοσ.

οντως, εγώ έχω στο σπίτι 3 (!!!) 3520 και ένα plextor 12x... Οχι δεν τα κάνω συλλογή, απλά τωρα πλεον θεωρώ οτι ενα DVDRW πρεπει να υπάρχει όπου υπάρχει υπολογιστής μιας και το κόστος είναι μηδαμινο.. Ακόμα και για απλό backup δηλαδή αξίζει για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Όσο για τα 8χ dual... ας πέσουν πρώτα οι τιμές των 4Χ και βλέπουμε.. Εγώ προτιμώ να γλιτώνω του κόσμου τα λεφτά με το να παίρνω πχ. 8Χ δισκάκια αντί για 16Χ, και τα χρήματα αυτά να τα κάνω κάτι άλλο.

Ενδεικτικά πάντως τα χριστούγεννα του 2003 οι τιμές στα 4Χ DVDRW ήταν γύρω στα 120-150 ευρώ όποιος θυμάται!!! Τα δε δισκάκια τα έβρισκες 1.5 € τα χυμα!!!!!!!

Δημοσ.

σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο το review του 3530, το οποίο δεν έχει μεγάλες διαφορές από το 3540... Λίγη αναμονή ακόμα...

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι η NEC απλά τρέχει να προλάβει την Plextor η οποία, αν αυτά που διάβασα σε ξένο forum είναι αληθή, ετοιμάζει για τον Ιούνιο firmware για το 716 που θα γράφει τα +R9 σε 16x.

Όπως και να 'χει πάντως, παραμένει η Best-Value(Quality)-For-Money εταιρία μέχρι στιγμής στα DVDRW.

Συμφωνώντας με τον overclocker, έχεις "κάθε φορά" αξιόπιστη τεχνολογία αιχμής μόνο με 60-70 euro...

Tο CDRW (Plextor 40x12x40) που αγόρασα πριν 2 χρόνια είχε 110euro...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλά... 55ευρώ. Ποιό φτηνό κι απ'ό,τι ξεκίνησε το 3520...

Για όποιον το αγόρασε ήδη, το firmware των tdb είναι εδώ

PLS όποιος βρει firmware που να μετατρέπει το 3520 σε 3540 ας κάνει ένα link εδώ....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...