Προς το περιεχόμενο

Από πού προτιμάτε να αγοράζετε τα πράγματα για το PC σας;

Πέτρος Σ.

Από πού προτιμάτε να αγοράζετε τα πράγματα για το PC σας;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Από πού προτιμάτε να αγοράζετε τα πράγματα για το PC σας;

• Από τον πωλητή της γειτονιάς μου
      14
    • Hardshop
      6
    • Infoshop
      3
    • e-shop
      57
    • Multirama-Computer4u
      9
    • Pixmania
      9
    • Πλαίσιο
      58
    • Άλλο
      24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΛΑΙΣΙΟ

Με κεφαλαία. Έχω αγοράσει σχεδόν τα πάντα από αυτό.Από θήκη cd μέχρι φορητό(turbo X) και βιντεοκάμερα. Κάποια από αυτά ήταν όντως προβληματικά όπως έχουν πεί και άλλοι ή παρουσίασαν κάποιο πρόβλημα. Σε κάθε περίπτωση όμως μου τα αντικατέστησαν χωρίς το παραμικρό δισταγμό και βασικά χωρίς τα γνωστά : "Μήπως το αποσμητικό σας είναι πεύκο; Γιατί το πιάνει αλλεργία" κλπ. Σε μία μάλιστα περίπτωση που είχα χάσει την απόδειξη, για ένα δίσκο 80GB 2,5" , με την ημερομηνία αγοράς μου έβγαλαν αντίγραφό της και μου τον άλλαξαν.

Έχω αγοράσει και από το e-shop κάποια πράγματα επίσης χωρίς κανένα προβλημα αλλά ψηφίζω σίγουρα ΠΛΑΙΣΙΟ για σιγουριά.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από πλαίσιο τα φτηνά <100?, λόγω ευκολης επιστροφής όταν κάτι χαλάσει και άμεσης διάθεσης των προϊόντων.

Από infoshop τα ακριβά >100?, γιατί συμφέρει και είναι σχετικά κοντά στο σπίτι μου.

Δημοσ.
Σήμερα 12:51

sa1901 Eγω έχω αγοράσει μερικά απο Technikdirekt. Τώρα δοκίμασα το Mindfactory και μάλλον συνεχίζω απ΄εκεί...

Pes mou ligo entyposeis gia tin MindFactory? Brikes kalyteres times apo tin technikdirekt? Giati exo psonisei apo ayti 1-2 fores. Apla tora mpika stin MindFactory kai den exei epilogi glossas sta Agglika kai mexri na bgaleis akri.. :(

Ti taxydromika xreonei? Ellada me ELTA erxontai opos me tin Technik..?

Δημοσ.
Pes mou ligo entyposeis gia tin MindFactory? Brikes kalyteres times apo tin technikdirekt? Giati exo psonisei apo ayti 1-2 fores. Apla tora mpika stin MindFactory kai den exei epilogi glossas sta Agglika kai mexri na bgaleis akri.. :(

Ti taxydromika xreonei? Ellada me ELTA erxontai opos me tin Technik..?

To Mindfactory έχει πολύ καλύτερες τιμές από Technikdirekt. Δυστυχώς δεν έχει άλλη επιλογή για την γλώσσα' date=' παρά μόνο τα γερμανικά. Τα μεταφορικά του είναι 30 ευρώ, έναντι των 22 του Technikdirekt και επιπλέον έχει μία μικρή επιβάρυνση 0,85% επι τού ποσού της παραγγελίας για ασφάλιση του δέματος.

Eπίσης, δεν δέχεται πιστωτικές κάρτες για Ελλάδα, παρά μόνο πληρωμή σε τράπεζα. Την φασαρία της τράπεζας μπορείς να την γλυτώσεις ανοίγοντας έναν λογαριασμό web banking, με τον οποίο το κόστος για την μεταφορά χρημάτων πέφτει από τα 12-15 ευρώ του γκισέ, σε μόλις 30 λεπτά του ευρώ.

Ακόμη δεν έχει έρθει το δέμα που περιμένω, αλλά μάλλον είναι με ΕΛΤΑ, όπως και από Technikdirekt.

Και μην νομίζεις ότι ξέρω γερμανικά. Ότι ξέρω το έμαθα από την περιήγησή μου στα γερμανικά sites. Για την μετάφραση χρησιμοποιώ το babelfish του Altavista και το plugin του firefox με το translation panel. ;-)

Για περισσότερα κοίτα εδώ και εδώ .

Δημοσ.

Aν και έχει χαλάσει λίγο τώρα τελευταία το e-shop πιστεύω οτι είναι μακρά το καλύτερο και απο εκει ψωνίζω συνέχεια!!!

Δημοσ.

Παντα ψωνιζω μεσω ενος γνωστου που εχει εταιρια παροχης υπηρεσιων(δικτυα VPN) κτλ.

Τα περνει κατευθειαν απο τους προμηθευτες και σε καλη τιμη γιατι συνηθως κανει μεγαλες παραγγελειες (πχ 50pc 50 monitors) οποτε εχει καλες εκπτωσεις

Δημοσ.

Το κακο ειναι οτι παντα θελει μετρητα δεν εχει καρτες και τετοια! Μονο απο εταιριες περνει επιταγες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...