Προς το περιεχόμενο

Από πού προτιμάτε να αγοράζετε τα πράγματα για το PC σας;

Πέτρος Σ.

Από πού προτιμάτε να αγοράζετε τα πράγματα για το PC σας;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Από πού προτιμάτε να αγοράζετε τα πράγματα για το PC σας;

• Από τον πωλητή της γειτονιάς μου
      14
    • Hardshop
      6
    • Infoshop
      3
    • e-shop
      57
    • Multirama-Computer4u
      9
    • Pixmania
      9
    • Πλαίσιο
      58
    • Άλλο
      24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λέω προϊόντα για το PC σας εννοώ τα πάντα. Από μητρικές μέχρι και CD.

Γνωρίζω πως υπάρχουν πάρα πολλά καταστήματα και δεν είναι δυνατόν να τα βάλω όλα εδώ κι έτσι έκανα ένα search και είδα πως αυτά είναι τα πιο ενδιαφέροντα.

Όσα άτομα δίνεται ψήφο αφήστε μαζί και το σχόλιό σας για ευνόητους λόγους.

Ευχαριστώ για την κατανόηση!!!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θα πω το "αλλο" γιατι κανω εκτενη ερευνα αγορας, αποκλειω τα αναξιοπιστα μαγαζια και οσα εχω βαλει στη μαυρη λιστα μου,για οποιοδηποτε λογο, και αγοραζω απο το πιο φτηνο.

Δημοσ.

Εγω απο computer4u ειμαι ευχαριστημενος,πολυ καλες τιμες και ικανοποιητικη εξυπηρέτηση.Επισης, δεν ξερω για ποσο, αλλα εχει και δωρεαν delivery.Και οι τιμές ειναι παντα ΜΕ φπα.

Δημοσ.

Εγω απο ΠΛΑΙΣΙΟ

Ο λογος ειναι οτι παιρνω αυτο που θελω ! Ξερω τι ζητάω

Αν πας σε καποιο μαγαζι , οποιο να ναι και δεν ξερεις τι θες τοτε κλαφτα !

φιλικα

Δημοσ.

Τι να λεμε τωρα παιδια? Το πλαισιο θα ειναι πρωτο γιατι ξερεις οτι αν σου παθει κατι το αυτο που αγορασες θα σου το αντικαταστησουν χωρις πολλα λογια και εκτος αυτου εχεις και την δυνατοτητα να πας αυτοπροσωπος και να τους τα χωσεις,που να μπλεκεις με τα τηλεφωνα...

Δημοσ.

για μικροπραγματα, τελευταια, ψωνιζω απο eshop. καθαρα λογω τιμης. αυτη τη περιοδο ειμαι σε κατασταση αγορας καινουριου υπολογιστη. κανοντας μια ερευνα αγορας στα διαφορα καταστηματα του χωρου ειδα οτι το eshop ειναι το πιο φτηνο. πχ. υπολογιστης με κομματια απο eshop, 1278 ευρω. τα ΙΔΙΑ κομματια απο αλλο καταστημα (αν δεν ειναι προβλημα το αναφερω) 1476 ευρω. νομιζω 197 ευρω ειναι σημαντικη διαφορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...