Προς το περιεχόμενο

kameno trofodotiko??

kabamarou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

exthes to brady douleya me to PC mou kanonika xwris kanena problhma.Otan shkwthika omws shmera to prwi eida oti eixe pesei h asfaleia apo ton pinaka tis DEH kai oti to PC den anabe!Ginetai na kaei to trofodotiko enw o ypologisths einai kleistos?

Mporei na exei kaei kai h motherboard?Pws mporw na sigoureytw prin to paw se kanena "tsakali" kai mou allaxei kai aythn?

Pws mporw na kanw mynhsh sthn DEH gia tis gnwstes ptwseis taseis pou mou exoun kostisei tosa..........??????????

Thanks!

Δημοσ.

Μύνηση στη ΔΕΗ;;;

Καλά ξεμπερδέματα σε αυτό. Δεν ξέρω κάποιον που να έχει βγάλει άκρη με ΔΕΗ.

Αν πάντος ξέρει κάποιος κάποιον τρόπο θα ήθελα να τον ακούσω.

Αν δεν παίρνει ρεύμα η μητρική σου (δες αν ανάβει έστω κάποιο led) δοκίμασε με άλλο τροφοδοτικό. Αν δεν έχεις κάποιο κατάστημα/επαγγελματία που εμπιστεύεσαι, φώναξε κάποιο φίλο σου που γνωρίζει να το τσεκάρετε παρέα.

/sc

Δημοσ.

i lusi einai na dokimaseis me kapoio trofodotiko filou kai an den douleuei xairetismata oso gia ti dei anti na kaneis munisi kai na pareis (an pote ginei auto) ta lefta sou se kamia eikosaria xronia pare ena kalo ups afou ksereis ti ginetai me to reuma...

Δημοσ.
i lusi einai na dokimaseis me kapoio trofodotiko filou kai an den douleuei xairetismata oso gia ti dei anti na kaneis munisi kai na pareis (an pote ginei auto) ta lefta sou se kamia eikosaria xronia pare ena kalo ups afou ksereis ti ginetai me to reuma...

simfwnw apolita me to filo.....1000 fores kalitera 1 ups para minisi.....

toulaxiston me to ups xereis oti tha kaneis douleia......

Δημοσ.

kabamarou για δοκιμασε να βγαλεις το καλωδιο του τροφοδοτικου απο την πριζα και τον υπολογιστη και μετα να τον ανοιξεις.Πατα να ανοιξει 3-4-5-6 φορες συνεχωμενα και ασ'το 2-3 λεπτακια.Δεν θα ανοιξει αλλα θα καψει οτι "φορτιο" εχει μεσα.Μετα ξανασυνδεσε υπολογιστη και πριζα και ανοιξε το.Δοκιμασε το γιατι μου εχει τυχει και το εχω κανει αρκετες φορες:).

Δημοσ.

Άν είσουν επαγγελματίας και πάθαινες σοβαρή ζημιά θα άξιζε τον κόπο. Στην περιπτωσή σου δεν νομίζω ότι αξίζει. Σκέψου μόνο το στομάχι σου και τα επίπεδα της πίεσης σου που θα φτάσουν. Δοκίμασε πρώτα αυτο που είπε ο manosone, μετά τροφοδοτικό και βλέπουμε. Πάντως ένα ups αξίζει.

Αλλά και πάλι κινδυνεύεις. Αν έχει αστραπές και βροντές είναι καλό να αφαιρείς και τηλεφωνικό καλώδιο απο το modem και ας είναι κλειστό το pc.

Δημοσ.

Με μήνυση δεν θα βγάλεις τίποτα, εκτός αν έχεις χρήμα, χρόνο και διάθεση για τρέξιμο.

Μπορείς όμως να τους κάνεις μια έγγραφη διαμαρτυρία και να φροντίσεις να την πάρουν οπωσδήποτε. Δεν θα κερδίσεις κάτι αλλά υπάρχει περίπτωση να φτάσει στα χέρια κάποιου υψηλόβαθμου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...