Sadako Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Έχω περάσει ένα DVD στο σκληρό με το DVD decrypter, για να είναι έτοιμο να το συμπιέσω με το AutoGK. Το έχω κάνει με το .ifo mode, μου έχει κάνει 4-5 .vob αρχεία. Όταν το έβαλα στο AutoGK, τότε πρόσεξα ότι έχει και δεύτερο audio stream. Υπάρχει τρόπος να το δω κανονικά με το μενού και όλα απο το σκληρό? Θέλω να το ακούσω και το δεύτερο τι διαφορά έχει, γιατί και τα 2 είναι στην ίδια γλώσσα(ελληνικά).. Δοκίμασα με το PowerDVD 5 αλλά δεν γίνεται..
me_robas Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Συμβουλη: Σου προτείνω να περνάς την ταινία απο το File Mode για να μπορείς να την δείς απο οποιοδήποτε Player και να μην παιδεύεσαι. Τώρα για το θέμα σου, παίζει ο ένας ήχος να είναι 5.1 και ο άλλος stereo. Όταν περνάς την ταινία απο το IFO mode μπορείς με την επιλογή stream processing να περάσεις στον σκληρό τους ήχους+υπότιτλους που θέλεις, οπότε πάλι δεν θα είχες πρόβλημα.
Sadako Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Πρόκειται για το "πειρατικό DVD". Έτσι έμαθα απο την αρχή και το έκανα σε ifo mode και μετά απευθείας στο AutoGK. Και τώρα το έχω επιστρέψει το δισκάκι στο φίλο μου. Αν δεν υπάρχει άλλος τρόπος, θα το κάνω 2 φορές, μια με κάθε audio stream, για να δω τι διαφορά έχει.. Απλά επειδή και άλλη φορά το χρειάστηκα, ήθελα να ξέρω αν γίνεται να δω την ταινία απο κάποιον player..
spor_os Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Αν έχεις το Power DVD μπορείς πολύ απλά με την επιλογή Open DVD files on hard disk να δεις την ταινία που έχεις περάσει το σκληρό σου πολύ απλά πηγαίνοντας στο folder που την πέρασες. Αλλά προτεινόμενη λύση είναι αυτή που είπε ο me_robas.
Sadako Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Το δοκίμασα και δεν ανοίγει με το PowerDVD.. Ίσως θέλει να είναι σε διαφορετικό mode το ripping απο το DVD Decrypter..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.