Προς το περιεχόμενο

GT4 για PC;Τόσο δύσκολο είναι πια;

Voodooman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγανακτήσει. Δεν υπάρχει πια ούτε μία εταιρία που να έχει τη διάθεση και την ικανότητα της Polyphony Digital να βγάλει για PC ένα παιχνίδι σαν το Gran Tourismo 4; Καθόμαστε και ασχολούμαστε oi PCάδες με "ραλλάκια" σαν το NFSU και κανείς δεν έχει τα κότσια να πάρει 700 άδειες για αυτοκίνητα και όσες χρειάζονται για τα ανταλλακτικά και να βγάλει ένα αντίστοιχο παιχνίδι;

Τόσο δεμένη πια έχει η sony την Polyphony Digital και δεν της επιτρέπει να κάνει ούτε καν port το παιχνίδι για PC;

Προσωπικά επειδή έχω πια σκάσει, θα πάω να ρίξω τα 160 ευρώ που θέλει το GT4 και το PS2 μαζί, να τελειώνω...

Δημοσ.

H sony exei ena megalo meros ton metoxon ths polyhony digital an oxi thn pleiopshfia opote nai thn exei arketa demenh akoma kai na ithele h polyphony na to bgalei gia PC, kai leo an ithele giati mhn nomizeis oti epeidh ta pc einai toso terastia agora yparxoyn kai polhseis sta paixnidia, ayth thn stigmh oi polhseis PC games prepei na exoyn pesei kato apo to 10% toy tziroy poy kanoyn ta paixnidia stis konsoles.

Δημοσ.

Αμα βγαζανε το GT4 για PC το PS2 δε θα πουλαγε καθολου!!! Προσωπικα

εγω και καποιο φιλοι μου πηραμε το PS2 μονο και μονο για το GT3 και το

GT4...

Δημοσ.

@stef4o21

No.

@EKTELESTES

Άψογα χειρηστήρια...

http://www.logitech.com -> Cordless RumblePad II

http://www.saitek.com

Άνεση...

Αν ενδιαφέρεσαι για Racing Sims , η Logitech μαζί με το τελευταίο τιμόνι της, έχει αν θες και ένα μπάκετ κάθισμα της Recaro , μαζί με σκελετό , και βάζεις και το τιμόνι, και είσαι...σχεδόν driv3r :)

Τα παιχνίδια τρέχουν πάντα...

Και στο PC το ίδιο γίνεται...

αρκεί να έχεις τις μικρές γνώσεις, που μπορεί να χρειαστείς σε περίπτωση κάποιου bug , etc { most of the times...Driver Update plz :) )

Ε τώρα, το να προσπαθείς να παίξεις το Doom III με GeForce 2 MX 200 , και Pentium 4 2.0GHz , είναι σαν να θες να παίξει το GT4 στο PSone...

Δημοσ.

Καλά εντάξει μην προσπαθείς να βγάλεις το PC το ίδιο βολικό με μια κονσόλα.Είναι άλλη φάση.Άσε που θές και έξτρα λεφτά για να πάρεις τα παραπάνω.

Δημοσ.

το GT ηταν παντα το μεγαλο οπλο της Sony απο αρχη psx μεχρι και τωρα.Ξερω κι εγω πολυ κοσμο που πηρε προσφατα PS2 μονο και μονο για το GT4 και οι περισσοτεροι δε προκειται ποτε να παρουν αλλο παιχνιδι στο PS2 γιατι ειναι pc users με αδυναμια στα αυτοκινητα και συνεπως στα racing games (σαν τα μουτρα μου).μεχρι κι εγω το σκεφτομαι.το θεμα ειναι οτι η σονυ καλα κανει και δε βγαζει το gt4 σε αλλες πλατφορμες,η αντιστοιχη προσπαθεια για pc που ειναι?το xbox εχει το project gotham 1&2 το οποιο δεν ειναι GT4 σε καμια περιπτωση αλλα ειναι αξιοπρεπεστατο game με παρα πολλα αυτοκινητα και licenses.(Μεχρι και ferrari 250 gto εχει!).Στο pc περιμενουμε καθε χρονο το καινουριο NFSU και το Colin Mc Rae.απο κει και περα τιποτα.εφτασα να παιζω το ford racing 3 για να αλλαξω racing παραστασεις,που ειναι ομολογουμενως ψιλοαθλιο.Οπως ειπε ο Slay δεν υπαρχει αγορα στο pc να υποστηριξει τετοιες παραγωγες.By the way αυτοι που ανεφερα οτι πηραν PS2 δεν ειναι τιποτα πιτσιρικαδες,μιλαμε για ηλικιες 25-35.Racing fever baby!!!

Δημοσ.

re pedia mia stigmi den vgike tora sta pc ena pehnidi pou legete GTR i kati tetio.Kati ikones pou iha di edihne fadastiko ke to kimeno elege oti apefthinete se amateurs mehri fans tou hard core simulation.Xeri kanis tipota?ehi vgi pados demo 250Mb,kapou eki.

Δημοσ.

Το GTR είναι μάλλον εκπληκτικό από όσο έχω διαβάσει. Ακόμη δεν το έχω δει στα ελληνικά μαγαζιά, αλλά μάλλον είναι θέμα ημερών.

Θα είναι προφανώς ο κορυφαίος "επαγγελματικός" εξομοιωτής για racing cars, ό,τι είναι το Falcon 4.0 για τα flight sims. Χρησιμοποιεί μία πάρα πολύ τροποποιημένη μηχανή του F1 2002 και από ό,τι μπορώ να πω από το demo, είναι πάρα πολύ καλό. Αλλά...

...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ GT4. Δεν έχει 700 αυτοκίνητα παραγωγής (μόνο αγωνιστικά κατηγορίας GT, δηλαδή McLaren GTR, Porsche GT1, Audi R8, MB CLK GTR κτλ όχι άσχημα αυτοκίνητα, αλλά αυστηρά αγωνιστικά). Δεν αγοράζεις εξαρτήματα. Δεν έχει καμμία ελευθερία επιλογών. Δεν είναι GT4.

Όσο για τους φίλους που λένε για gamepads, καναπέδες και άνεση, αυτός είναι ο λόγος που μου την δίνουν οι κονσόλες και το στυλ παιχνιδιών τους. Είναι για ξάπλα στον καναπέ, πίτσα και μπύρα, άντε, να περάσει η ώρα, να κάνουμε χαβαλέ. Προτιμώ το γραφείο, το ποντίκι και το monitor.

To μόνο που λείπει είναι το GT4...

Λυπάμαι που το λέω, αλλά μάλλον με βλέπω να χτυπάω αυτήν την προσφορά PS2 slim+ GT4 για 160 ευρώ. Έτσι κι'΄λλιώς, δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω άλλο PS2 game.

Δημοσ.

Περιμένετε να βγει το forza motorsport για xbox (3-5-2005), απ' ότι λένε θα είναι καλύτερο από GT4 (ε ρε τι έχω να ακούσω από τους "πιστούς").

Δημοσ.

δεν εντυπωσιαστηκα πολυ απο το demo του GTR αλλα ας περιμενουμε να το δουμε full.παντως gt4 οπωσδητε δεν ειναι.Πολλα τα αυτοκινητα ρε.τρεχεις με αμαξια γηινα σαν τα δικα μας (Clio,ibiza,opel etc) τρεχεις και με τα πιο σπορ,τρεχεις και με τα "καθαροαιμα".ειναι κορυφαιο στο ειδος του ανεξαρτητως πλατφορμας.θα με κανει η π.....α η Sony να δωσω λεφτα για κονσολα ρε γαμωτο.

(Voodooman που παιζει η προσφορα με τα 160 ευρω?)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...