billpeppas Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 "to q-tec 650watt dinei sta +12V 30A..." στο ταμπελάκι μόνο...
Imagine Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 to q-tec 650watt dinei sta +12V 30A...i etsi leei toulaxiston... Ίσως το κάνει...αλλά όταν το Enermax 485 δίνει 36Α, δε σου φαίνεται και εσένα ότι το "650W" είναι overstatement; Υπερβολή πες στο στα ελληνικά, ή αν θέλεις "παραμύθι"... Όπως και να έχει δεν πιστεύω ότι μπορούν να δώσουν παρατεταμένα τόσα Amps...
Stilewag Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 υπό φυσιολογικές συνθήκες λειτουργίας ***Edit*** poies einai oi "fisiologikes sinthikes"? to without-O/C? Eimai "paranoid". Thelw na kserw oti akoma kai an to zwrisw i an apofasisw argotera na kanw O/C se CPU+VGA mazi me SLI 2x6800GT tha mporw na to leitougrw aneta. Den nomizw oti tha ta kanw ola afta (fonikos sindiasmos e?: O/C maxi me SLI ), apla thelw na mou peite me aftin tin prooptiki, poso tha mou kostisei ena PSU. 130evro? 200evro? 500evro? Apla na kserw. Kai telika tha dw posa xrimata diathetw gia PSU kai afou to apoktisw tha frontisw na to zwrizw mexri to seimeio pou antexei (gia tin apodosi tou). ...opote paw kai pernw to Enermax sta 550w? (ef'oson to sistineis Imagine, kai ef'oson to exei kai o billpeppas stin lista tou, mallon tha parw Enermax) Apo thorivo pws pane ta Enermax? (kanw ixografiseis kai tha me diefkolyne na einai kapws athorivo)
billpeppas Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 @Stilewag This is what you need: http://www.enermax.com.tw/products_page.php?Tid=1&gon=261&Gid=18&Gid2=45
Stilewag Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 (ekana ena Edit tin wra pou ekanes post, opote an thes riske alli mia matia mipws afta pou egrapsa allazoun tin protasi sou)
billpeppas Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 checked your post. Το Enermax που σου δείχνω έχει όλα όσα χρειάζεσαι κ...ίσως χρειαστείς
Stilewag Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Το βρήκα στα 158 ευρώ: http://www.skroutz.gr/index.php?keyword=enermax+%F4%F1%EF%F6%EF&searchkey=Skroutz+it%21&order=1 Στο link υπάρχουν και άλλα Enermax. Το κάθε ένα από αυτά τι σηκώνει από αυτά που θέλω; Δηλαδή: (1) με πόσα watt θα καλύψω (επαρκώς και με ασφάλεια) τον AMD64 3000 + 6800GT, (2) με πόσα watt θα καλύψω (επαρκώς και με ασφάλεια) AMD64 3000 + 2x6800GT (SLI), (3) με πόσα watt θα καλύψω (επαρκώς και με ασφάλεια) AMD64 OC + 6800GT, κτλ... Ψάχνω δηλαδη το κάθε τροφοδοτικό απο την λίστα του Skroutz μέχρι τι μπορεί να "τραβήξει".
Stilewag Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Χμμμ.. τώρα που ξανακοιτάω το post μου, βλέπω πως αυτό που ζητάω μάλλον ακούγεται σαν αγκαρία :-| Αυτό που ήθελα να πω είναι πως, ένα τροφοδοτικό 420w τι θα σηκώσει από αυτά που θέλω; Ένα 480w; Ένα 600w; Διότι ίσως χρειαστεί να επανα-προσδιορίσω τις προσδοκίες που έχω από το τροφοδοτικό. Και ουσιαστικά θα ακολουθήσω την συμβολή που θα πάρω, διότι είμαι παντελώς άσχετος από τροφοδοτικά (και όχι μόνο).
billpeppas Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 laters, γιατί τώρα βάζω Windows , και βιάζομαι , γιατί έχουμε match... άρον άρον στήνω άλλο system......α ρε Clanbase...
Sibi Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 re stilewag vale stin ipografi sou sosta ton tono sti leksi ellinika...
Stilewag Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 @Sibi ok, thanks, την έχω διορθωσει ως τώρα 2 φορές :-| Αν θες πες μου και εσύ την αποψή και για το τροφοδοτικό. @billpeppas: Βεβαίως όποτε σε εξυπηρετεί. Ουσιαστικά όμως απέκλεισα το overclocking διότι ένας φίλος μου είπε για την προόρη θνησιμότητα των o/c συστημάτων. Θα δω αν υπάρχει thread για αυτό και αν όχι θα ανοίξω να μάθω τι πιστεύουν και τα υπόλυπα μέλη.
Sibi Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 afto pou sou eipe o filos sou gia proori thnisimotita isxiei alla mono tipika.stin praksi omos den ifistatai kati tetoio.ke an px i diarkeia zois enos cpu apo 10 xronia ginetai 5 siga t' avga outws i allws se 5 xronia enas simerinos cpu tha ine gia ta skoupidia.alla ke pali den isxioun afta,i empeiria leei,meta apo 10 peripou xronia diarkous overclocking, oti pote den exw kapsei cpu,na fantasteis afti ti stigmi sou milaw apo to deftero mou pc pou ine athlon 1400 ke trexei sta 1600 edw ke 4 xronia!!! oson afora to trofodotiko egw eipa ti sou proteinw,q-tec 650 giati ine ftino ke arketa isxiro ke ap'oso exw dokimasei tin qtec den exw provlimata.alla se vlepw oti pas gia kati pio aksiopisto ke poiotiko...enermax kai ocz einai apsoga. des afto, sketo kiros: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700211
Stilewag Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2005 Ναί. "Λέω", αφού θα πάρω PC 1400ευρώ, να λυπηθώ τα 60-80 παραπάνω; Δεν ξέρω αρκετά, αλλά καλό φαίνεται. Δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά θα περιμένω και την άποψη του billpeppa Νομίζω πως αφού δεν θα κάνω o/c παρά ίσως μόνο βάλω μία δεύτερη 6800GT, τα 520w του OCZ ή τα 480w του Enermax θα είναι αρκετά. Θα δω μήπως ανοίξω ένα thread για το o/c σήμερα. Διότι έχω έναν γνωστό, ο οποίος έχει αλάξει 4 mobos και 2 CPU! Κάθε 1-3 μήνες επιστρέφει στο ΠΛΑΙΣΙΟ... Τον έχουν μάθει πια Υ.Γ.: billpeppa, αν μπορείς μην το αργήσεις, μήπως και πάω αύριο το πρώι και το αγοράσω : - ) )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.