Προς το περιεχόμενο

Αθορυβο ανεμιστηρακι CPU

Greator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια εχω εναν Pentiun 4 στα 3,06 800FSB και τωρα που αρχιζουν να πιανουν οι ζεστες κανει αφορητο θορυβο.Δεν εχει προβλημα, απο την αρχη ηταν ετσι.Θα ηθελα να αλλαξω το ανεμιστηρακι του και να βαλω ενα αθορυβο. Ειναι πολυ σημαντικο για τη δουλεια που το θελω(ηχογραφησεις κλπ)να ειναι οσο γινεται πιο αθορυβο.

Τι προτεινετε?Εχω ακουσει για τα Zalman οτι ειναι καλα,πηγα σημερα στο πλαισιο και ο πωλητης με ρωτησε τι socket εχει η motherboard μου, νομιζω πως εχει PGA478 αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.

Επισης θα ενδιαφερομουν και για ενα τροφοδοτικο 400w και πανω επισης αθορυβο.

Και για τα δυο μπορω να διαθεσω μεχρι 200 ευρωπουλα.

Ακουω προτασεις!

Υ.Γ.:Η μητρικη μου ειναι η Intel D865Perl.

Δημοσ.

to idio epsaxna kai egw se Athlon XP (pou exoun istoriko iperthermansis)

vrika mia psiktra (oxi mono anemistiraki) pou san "paketo" mou prosfere afto pou ithela: itan ftiagmeni oli sxedon apo xalko (o xalkos einai kalos agogos thermotitas) kai eixe megali "elika", pou simainei ligoteres strofes, ara kai ligotero thorivo. Mou kostise 25 evro. Gia na tin vrw ekana volta ola ta katastimata tis stournari. Mporousa na agorasw mia pio athorivi alla to varos tis dimiourgouse megalo vraxionomoxlo opote kai tha zorize tin motherboard (stis metakiniseis perisotero).

Δημοσ.

Ευχαριστω ρε παιδια!

Φιλε Shinta δεν εχω ψυκτρα, οτι ειχε πανω ο επεξεργαστης απο τη μανα του.

Με τρομαξες τωρα, υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να αλλαξω το ανεμιστηρακι?Θα χρειαστει να βαλω και ψυκτρα?

Σορρυ ρε παιδια αλλα εχω μπερδευτει λιγο...

Δημοσ.

Mπορεις επισης να βαλεις μια καλη ψυκτρα και απο επανω να βαλεις ενα 8-9αρι αθορυβο ανεμηστηρακι.Οχι ομως πολυ κοντα για να μην κοβει την πολυ ροη του αερα.Θα κανει πολυ δουλεια ετσι:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...