shawn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2006 Όλα καλά αν εξαιρέσεις την #@$%&%* κοπελιά στις πρώτες σειρές που δε σταμάτησε να ουρλιάζει σε όλο το live και θα ειναι περήφανη για το πρώτο διπλό cd της!!!
georgeinvictus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 opoios 8elei as ksanariksei mia matia sto youtube polys kosmos ekane upload ki alla video ths synaylias,thanks se oloys poy moirazontai to yliko poy exoyn
hugelacky Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Όλα καλά αν εξαιρέσεις την #@$%&%* κοπελιά στις πρώτες σειρές που δε σταμάτησε να ουρλιάζει σε όλο το live και θα ειναι περήφανη για το πρώτο διπλό cd της!!!LOL!!! Ισχύει! Αλλά εντάξει, πλάκα έχει...
Forensick Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2006 τελικα βλεπεις τι χανεις οταν δεν εχεις ακουσει μια μπαντα...δεν ειχα ακουσει προσεχτικα pearl jam ποτε και για αυτο δεν πηγα. αλλα βλεποντας τα βιντεακια απο το youtube με κανει να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο. :-(
Godfath3r Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2006 Tώρα βρήκα να μην έχω internet?Γαμώ την μετακόμιση μου...Και γαμώ τον ΟΤΕ. Τεσπα...Η συναυλία για μένα ήταν απο τα πιο όμορφα πράγματα που έχω ακούσει και δεί 21 χρόνια τώρα...Δεν μπορώ να περιγράψω αυτή την γιορτή χωρίς να γίνω γραφικός γιαυτό το λόγο το αφήνω...Όσοι πήγα ξέρουν, όσοι δεν πήγαν, συλληπητήρια...
georgeinvictus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 sorry megale alla ontws exases,ayta de ginontai ka8e mera
mauve-ment Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 ama mporousa na paw ennoeitai oti tha pigaina!alla spoudazw agglia kai otan egine i sinaulia idi eixa figei.k to kako einai oti otan irthan agglia eimouna ellada..!:???:
georgeinvictus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2006 pw pw file moy trello timing,atyxhses dyo fores,krima.....
georgeinvictus Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 wraios o desertman,kalh fash gia opoion de ta exei tsimphsei akoma thanks for sharing
desertman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 http://www.pearljamonline.it/mp3.htm οι Ιταλοί fans έχουν κάνει καλή δουλειά... έχουν φτιάξει compilations με τις διασκευές και τα σπάνια που έπαιξαν οι PJ για την 2005 και 2006 tour. για κάθε Leg ξεχωριστά...
georgeinvictus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2006 einai apo ta links poy edwsa sto prwto moy post otan anoiksa to topic alla kala kaneis kai mas to 8ymizeis afoy to ananewnoyn syxna oi italoi filoi mas,thanks
desertman Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2006 einai apo ta links poy edwsa sto prwto moy post otan anoiksa to topic alla kala kaneis kai mas to 8ymizeis afoy to ananewnoyn syxna oi italoi filoi mas,thanks ναι, έχεις δίκιο... δεν το πρόσεξα... sorry... αλλο ένα link για το official bootleg... mp3 256kbps http://www.yousendit.com/download/QygdyjFwQa8%3D το link θα είναι ενεργό για 14 μέρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.