Προς το περιεχόμενο

Pearl Jam links

georgeinvictus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
guys δεν εχω ιδεα για το singles και φαινεται πολυ καλο απο αυτα που λετε.εχετε αλλα info για την ταινια?links,torrents,official sites,οτιδηποτε για να κανω την αρχη και θα την βρω την ακρη

Λογικά μπορείς να βρείς την ταινία και στα dvd-άδικα!

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μαλλον πρεπει να ψαξω αθηνα η θεσσαλονικη γιατι στην επαρχια δεν εχουμε επιλογες,κοιταξα ηδη τα τοπικα dvdαδικα,θα το ψαξω για online παραγγελια μηπως βολευτω ετσι

Δημοσ.
μαλλον πρεπει να ψαξω αθηνα η θεσσαλονικη γιατι στην επαρχια δεν εχουμε επιλογες,κοιταξα ηδη τα τοπικα dvdαδικα,θα το ψαξω για online παραγγελια μηπως βολευτω ετσι

Πάντως εγώ το βρήκα σε dvd-άδικο στην Καβάλα :) Μου κάνει εντύπωση που δεν μπορείς να το βρεις... Απ' ότι βλέπω τώρα πάντως (http://www.e-shop.gr/show_dvd.phtml?id=DVD.01844) στο e - shop η ταινία κοστίζει ?24.

Δημοσ.

Γιά αγορά, το play.com το έχει περίπου 10,50? (χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους) και το Γερμανικό Amazon 14,99?+5,17? μεταφορικά (με Ελληνικούς υπότιτλους)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

guys μην αφηνετε το topic να παει στραφι,ας κανουμε παραδειγμα ενα top 5 με τα αγαπημενα μας τραγουδια απο PJ.ξερω οτι ειναι μαλλον δυσκολο να διαλεξουμε μονο 5 αλλα ας κανουμε μια αποπειρα.Λοιπον:

Black

Alive

Given to fly

Garden

Can't keep

πολυ ζορικο μονο με 5,αφησα πολλα εξω

αν θελετε γραψτε top 10

Δημοσ.

xmmm.... loipon....ti mas kaneis twra :razz: .... voutia sta 90's, kai :

1.Black

2.Garden

3.Rearviewmirror

4.Smile

5.Nothing As It Seems

6.Elderly Woman Behind the counter in a small town

7.Alive

8.Oceans

9.Last Kiss

10.Dirty Frank

Δημοσ.

Με τίποτα δεν βγαίνουν 5. 10 το ελάχιστο... Σε τυχαία σειρά:

1)Black

2)Porch

3)Go

4)Daughter

5)Blood

6)Elderly woman behind the counter in a small town

7)Spin the black circle

8)Corduroy

9)Do the evolution

10)I am mine

Δημοσ.

Και εγώ με τυχαία σειρά, δύσκολα μπορώ να τα κατατάξω:

1) Black

2)Rearviewmirror

3)This is not for you

4)State of Love and Trust

5)Porch

6) Elderly Woman behind the counter in a small town (πολύ περιγραφικός τίτλος :))

7) Spin the Black Circle

8) Garden

9) Nothingman

10) Alive (η live version...)

Δημοσ.

ειμαι ο μονος που στριμωχτηκα με μονο 5 τραγουδια εεεεεεεεεε?Ε οχι λοιπον,θα γραψω κι εγω top 10.παντως εχει ενδιαφερον πως παροτι ολοι βαλαμε τα τραγουδια σε "τυχαια" σειρα παντα,ολοι βαλαμε πρωτο πρωτο το black.Coincidence?I think not

Black

Alive

Given to fly

Garden

Can't keep

Elderly woman behind.........

Corduroy

Nothingman

I am mine

Nothing as it seems

και παλι 10 δε φτανουν αλλα ας εχουμε ενα οριο......για τα ματια του κοσμου

Δημοσ.

Στα πλαίσια της ευρύτερης συζήτησης για τους pj, θα διατυπώσω μια μάλλον "αιρετική" άποψη: η όλη ιστορία με το grunge στις αρχές των 90s ήταν μάλλον λίγο σαπουνόφουσκα και έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης από πολλά συγκροτήματα τα οποία "διαφήμιζαν" τον εαυτό τους ότι έπαιζαν grunge, μεταξύ των οποίων δυστυχώς και οι pj, οι οποίοι ποτέ δεν το αρνήθηκαν. Η μεγάλη άνοδος του grunge ξεκίνησε ουσιαστικά από τους Nirvana και ακολούθησαν όλοι οι υπόλοιποι.

Κάπως έτσι "χάθηκαν" group - άρες όπως οι Mudhoney οι οποίες ξεκίνησαν την όλη φάση, αλλά τα παράτησαν πριν γίνει σούπα. Το τραγούδι τους Overblown είναι η σύνοψη των όσων λέω εδώ...

Σε κάθε περίπτωση, έχω αγοράσει όλους τους δίσκους των pj μέχρι το binaural από σεβασμό για όσα μου πρόσεφεραν όταν ήμουν μικρός :) Χωρίς υπερβολή μεγάλωσα με την μουσική τους... Και φυσικά οι 3 πρώτοι δίσκοι είναι πάρα, μα πάρα πολύ καλοί...

Δημοσ.

RedKostas I agree with you mate :wink:

Alla an to skefteis kai me ola ta ypolypa eidh mousikhs to idio den ginetai? Panta yparxoun kapoioi prwtoporoi kai oi ypoloipoi eite 8eloun, eite dikaia & me thn aksia tous anebainoun sto "treno"... :wink:

Me tous Pearl Jam omws den isxyei kai poly ayto twra pou to skeftomai :? giati melh tous yphrxan stous Temple Of The Dog(1991), Mother Love Bone(1990) kai Green River (1986) pou epaizan "prwtogenes Grunge" prin akoma kala kala ayto ginei trend.... :wink:

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι δεν ήταν grunge. Να εκμεταλεύτηκαν την όλη ιστορία δεν το θεωρώ κακό από την στιγμή που ήδη ανήκεις στον χώρο και οι pj δεν ήταν τυχαίοι όπως ανέφερε και ο hugelacky. Βέβαια στην πορεία πολλά αλλάζουν. Το μεγάλο μπαμ με τους nirvana και το τέλος τους άλλαξε πολλά και ήταν λογικό. Όλοι οι χώροι της μουσικής περνάνε τέτοιες φάσεις...το καλό είναι ότι βγάζουν group-άρες

Δημοσ.

@ hugelacky

Το ότι αυτό γίνεται και σε άλλα είδη μουσικής δεν νομίζω ότι αποτελεί "δικαιολογία". Όσο για τους Green River που αναφέρεις, αλλά και τους MLB... διαβασμένο σε βλέπω :) !!!

Πέρα από την πλάκα πάντως, δεν υπονόησα ότι οι pj ανέβηκαν στο τραίνο χωρίς την αξία τους. Απλά, κάπου, κάπως, κάποτε στην πορεία το όλο θέμα ξεφούσκωσε, όπως άρχισε σιγα - σιγά να ξεφουσκώνουν και οι δίσκοι τους... Προσωπική άποψη έτσι; Οι τελευταίοι τους δίσκοι ΔΕΝ ακούγονται ολόκληροι. Δες το TEN για παράδειγμα ή το VS: από το πρώτο μέχρι το τελευταίο κομμάτι, ακούγονται μονορούφι... άλλα group θα χρειαζόντουσαν 10 δίσκους για να γράψουν τόσα καλά κομμάτια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...