Προς το περιεχόμενο

Pearl Jam links

georgeinvictus

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτηκα να δωσω καποια links για mp3 φωτογραφιες πληροφοριες κτλ για το αγαπημενο μου συγκροτημα.οποιος γουσταρει pearl jam και εχει βρει και κανα καλο site postαρει με φορα!!!

http://www.giventofly.it

http://www.longroad.it

http://www.pearljamonline.it

• Απαντ. 145
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλαρακι το pjvault το ηξερα αλλα το theskyiscrape τωρα θα το ξεκοκκαλισω.παντως ειδικα αν εχεις καλη γραμμη τσιμπα οτι μπορεις απο το pearljamonline.it,εχει πραγματα που δε βρισκονται ευκολα αλλου και υπαρχει και μια φημολογια οτι μπορει να παει για κλεισιμο,copyrights κτλ,παρε τωρα που ειναι νωρις.καπου μες στα sites-δε θυμαμαι σε ποιο-υπαρχει κι ενα real player αρχειο 300 ΜΒ περιπου με full concert αν ψηνεσαι.το riot act δε με απογοητευσε,αλλα δε μου ηρθε τοσο ευκολα στο αυτι οσο τα πιο παλια ας πουμε,ηθελε λιγο συνηθεια.Αγαπημενο τραγουδι?Εγω το black το εχω ακουσει χιλιαδες φορες και δε το βαριεμαι με τιποτα.πως να διαλεξεις ομως μονο ενα?

Δημοσ.

το garden ειναι απο τα τραγουδια που αργησα να το παρω πρεφα αλλα εχεις δικιο ειναι ανετα απο τα καλυτερα τους.Κι εγω 2 μηνες εχω με dsl και βρηκα την υγεια μου,μη νομιζεις.με ιντερνετ καφε την εβγαζα.Ξεκινα απο 2005 να κατεβαζεις,ολα ειναι καλα εκτος απο radio demos νομιζω.μπορει και να μη κλεισει το site αλλα το διαβασα σε ενα φορουμ και ξερεις οτι κατι τετοια τα κυνηγανε πολυ.Οτι λεει σκετο Ed Vedder δε βρισκεται πουθενα αλλου,εγω τουλαχιστον ειχα φαει τον τοπο.Παντως τα cd των pearl jam μπορει να ειναι και τα μοναδικα που εχω παρει αυθεντικα και με τον νομο.

Δημοσ.
Σκεφτηκα να δωσω καποια links για mp3 φωτογραφιες πληροφοριες κτλ για το αγαπημενο μου συγκροτημα.οποιος γουσταρει pearl jam και εχει βρει και κανα καλο site postαρει με φορα!!!

http://www.giventofly.it

http://www.longroad.it

http://www.pearljamonline.it

ΦΙΛΑΡΑΚΙ Μ " ΑΡΕΣΕ Η ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ FUN CLUB ΤΩΝ PEARL JAM ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ . ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΙ .

Δημοσ.

Ρε Μανωλη μη μας λες τετοια αποτομα,θα φαω τα χερια μου απο τη ζηλια.ακουω pearl jam απο το 1994-95 περιπου και δε με αξιωσε ο θεος να τους δω live.ειναι το απωθημενο μου.δε μπορεσα ποτε να οργανωθω καλα η να εχω την οικονομικη ανεση.που τους ειδες?ολοι λενε οτι το καλυτερο κομματι στα live ειναι οι μικροι λογοι του Vedder αναμεσα στα τραγουδια.επεσες σε τετοια περιπτωση?μολογα τα ολα!!!

Δημοσ.

Πάντως, νομίζω ότι οι καλοί τους δίσκοι σταματάνε με το Vitalogy, τον οποίο θεωρώ τον καλύτερό τους. Απο εκεί και πέρα, με αποκορύφωμα το yield, διακρίνω μια αμηχανία του στυλ "τι παίζουμε τώρα; είσαι σίγουρος;" κτλ. Πάντως και εγώ γουστάρω Pearl JAm τρελά... μεγάλωσα με Eddie Vedder και σια...

Πολύ καλό τραγουδάκι τους είναι και το state of love and trust για όποιον ενδιαφέρεται (από το soundtrack της ταινίας singles).

Δημοσ.

8a symfwnhsw me ton RedKostas alla me thn antistrofh seira... :wink: To kalytero tous gia mena einai to Ten

...(από το soundtrack της ταινίας singles[/b']).
8eikh tainia! To koryfaio skhniko einai ekei pou o palios drummer twn Pearl Jam(an 8ymamai kala...) deixnei ston Cornell twn Soundgarden to kainourio hxosysthma poy ebale sto poly palio amaksi tou, anebazei synexws thn entash, ospou to kahmeno to amaksaki dyalyetai, spane para8yra, ktl...lol :grin:
Δημοσ.

state of love and trust κορυφαιο,για την ταινια singles δεν ειχα ιδεα,παντως τραγουδια τους εχουν ακουστει σε πολλες μεριες,μεχρι και σε περσινο τρεηλερ του MEGA για μια σειρα-σαπουνοπερα,εμεινα καγκελο!παντως απο τοτε που καναν "μπαμ" οι pearl jam

-αρχες δεκαετιες 90 περιπου-μεχρι τωρα περασαν 15 χρονια.δυσκολο να βγαζεις τραγουδια ιδιας εντασης,αλλα πιστευω οτι ωριμασαν με τον χρονο και μαζι κι η μουσικη τους.Για σκεφτειτε που και πως ημασταν εμεις 15 χρονια πριν και που ειμαστε τωρα.πολλες οι διαφορες...

Δημοσ.

ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ 1991 ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ . ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΕ . ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΕΠΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ .ΕΓΩ ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΙΩΘΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ . ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΜΕΙΝΕ Tool ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ .ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ . ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤa ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ .

Δημοσ.
8a symfwnhsw me ton RedKostas alla me thn antistrofh seira... :wink: To kalytero tous gia mena einai to Ten[/b']8eikh tainia! To koryfaio skhniko einai ekei pou o palios drummer twn Pearl Jam(an 8ymamai kala...) deixnei ston Cornell twn Soundgarden to kainourio hxosysthma poy ebale sto poly palio amaksi tou, anebazei synexws thn entash, ospou to kahmeno to amaksaki dyalyetai, spane para8yra, ktl...lol :grin:

Χα, χα, to θυμάμαι και εγώ... Όντως πολύ καλό... η έκφραση του Cornell ήταν όλα τα λεφτά...

Όσο για την σειρά των δίσκων που αναφέρει ο hugelacky, το Ten είναι όντως γκολ από τα αποδυτήρια: λίγα συγκροτήματα ξεκινάνε με τέτοιο δίσκο. (π.χ. οι Tool που αναφέρθηκαν κάπου, ξεκίνησαν αν θυμάμαι καλά με το Opiate, το οποίο μου φαίνεται μια απλή μεταμφίεση των Rollins Band), αλλά το Vitalogy μου φαίνεται λίγο πιο ακατέργαστο στον ήχο, το οποίο προσωπικά μου αρέσει περισσότερο...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

guys δεν εχω ιδεα για το singles και φαινεται πολυ καλο απο αυτα που λετε.εχετε αλλα info για την ταινια?links,torrents,official sites,οτιδηποτε για να κανω την αρχη και θα την βρω την ακρη

Δημοσ.

το nickname μου πιστευω οτι δειχνει το αγαπημενο μου τραγουδι.τους ειδα δυο φορες ...στην πραγα οπου σπουδαζα.ΑΜΑΡΤΙΑ!!!!!τι να σας πω.μαλιστα τη δευτερη φορα,το 2000 το κυκλοφορησαν και σε bootleg και το εχω.ειναι γαματο να εχεις σε cd τη συναυλια που ησουν.και τελος για να σας χαλασω λιγο ακομα....σας στελνω το ενθυμιο μου απο τη συναυλια εκεινη,δεν ειναι ψεμα,μου την πεταξε ο ιδιος ο stone gossard.ειναι η πενα του και την εχω σπιτι μου!!!!!!!ελπιζω να καταφερω να τους δω και σε αυτη την περιοδεια.αν τυχον δεν ερθουν ελλαδα , θα παω ιταλια να τους δω.οι pearl jam δεν ειναι απλα το αγαπημενο μου συγκροτημα,ειναι η γκομενα μου.

post-1491-129062921248_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...