Icecut Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Ρε παιδιά τα φώτα σας γιατι δε ξέρω τι να κάνω!Αγόρασα την παραπάνω κάρτα και ενώ στο προηγούμενο μου σύστημα έπαιζε κανονικά στο νέο μου σύστημα αυξομειώνει την ένταση του ήχου τόσο στο media player όσο και σε άλλα προγράμματα όπως progdvb κλπ!Τι μπορει να φταίει?Το σύστημα είναι amd 64 3200,gigabyte k8nf-9,512 ram pc 3200 kai gigabyte vga 6600gt 128.Aν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει!Ευχαριστώ
billpeppas Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Αυξομειώνει τι εννοείς? Ότι απλά όταν ανοίγεις το πρόγραμμα το Volume Slider του πέφτει σε κάποια ένταση? Ή ότι ενώ αναπαράγεις κάτι, ή ένταση παίζει ? [ ανεβοκατεβαίνει ]
Icecut Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Το δεύτερο,ενω πχ ακούω mp3 η ένταση παίζει!Το ίδιο και σε έργα κλπ...
billpeppas Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Χμ, συνήθως αυτό είναι problem των ηχείων... Βλέπεις αν παίζει το Volume Slider, ή μόνο ανεβοκατεβαίνει η ένταση του ήχου? Αν το volume slider παραμένει σταθερό, θα συνιστούσα να δοκιμάσεις είτε με άλλα ηχεία ή ακουστικά στο PC σου, είτε να δοκιμάσεις τα ηχεία με κάποια άλλη πηγή ( που λειτουργεί σίγουρα σωστά...π.χ. ένα discman )
Warrior_6600GT Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Παρατήρησα και στην Audigy 2zs καποια τετοια περιεργα αλλα μονο απο Winamp και VBR(Variable Bitrate) mp3's.Αλλα σε ταινιες και σε κανονικα mp3 ,games και αλλα μια χαρα.
Icecut Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Ti na pw re paidia,ta hxeia paizoune kanonika se allh phgh!Anyway thx gia th voh8eia!
Michalakhs Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 Δημοσ. 5 Απριλίου 2005 dokimase to exis 1on vale akoustika kateytheian sthn karta hxou kai des an symbenei pali. 2on an symbenei pali allaxe ths pci... 3on xanakane install tous drivers kai ta codecs sou...dokimase to autoupdate ths creative
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.