Προς το περιεχόμενο

DVD Rec. πρόβλημα SOS!!!

Kalavrezos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σας παρακαλω βοηθηστε γιατι εχω ξενερωσει!Εχω το NEC DVD+/-R/RW ND-1300Α.Εγραφα κανονικα τα ντιβιντια μου,on the fly,ωσπου μια μερα μου εβγαλε το μυνημα Canot copy this file to a DVD.Με το Nero Express.Ταινιες με το DVD Shrink καθως και απλα CD τα γραφει κανονικα.Δοκιμασα να γραψω ενα παιχνιδι χωρις την επιλογη on the fly.Εκανε το image,εκανε την εγγραφη,δεν εβγαλε μυνημα λαθους,αλλα στο PS2 δεν επαιζε.Αναβε το κοκκινο φωτακι του χειριστηριου,μεχρι εκει ομως... :( Υπαρχει λυση;;;;;

Δημοσ.

Χαρακτηριστικα:

Ταχύτητα εγγραφής: 16Χ (CD-R), 10x (CD-RW), 2.4x (DVD+RW), 4x (DVD+R), 4x (DVD-R), 2x (DVD-RW).

Ταχύτητα ανάγνωσης: 40x CD / CDRW, 12x (DVD).

Μνήμη buffer: 2MB.

Σύνδεση: ATAPI.

Δημοσ.
Σημερα εκανα και format,αλλα παλι τα ιδια...

Λοιπον ακου για PS2 θελει να κανεις εγγραφη με το DVD Decrypter ειναι freeware και θα το βρεις στο http://www.dvddecrypter.com/

Αφου το κανεις εγκατασταση βαλε το DVD του PS2 στο DVD-Rom σου ανοιξε το Dvd Decrypter και πατα mode ISO-Read και μετα πατα το κουμπι να κανει image DVD αφου τελειωσει πατα mode-iso Write διαλεξε μικρη ταχυτητα.Ελπιζω να βοηθησα. :)

Δημοσ.
Game Jack ή DVD X COPY δεν είχα ουτε μία αποτυχία με PS2

(Για την ιστορία τί firmware έχεις στο NEC ND-1300ΑQ;)

Αν μου πεις πως το βλεπω το firmware θα σου πω!

Δημοσ.
Αν μου πεις πως το βλεπω το firmware θα σου πω!

Βρες το Drive Region Info (h**p://www.visualdomain.net) ή το Disc Info (δεν θυμάμαι home page, αλλά πρέπει να είναι στα links του Doom9) και θα σου δώσουν to fw του NEC (και των υπολοίπων συσκευών). Υποθέτω ότι το έχεις με το "μαμίσιο", οπότε είναι καιρός για αναβάθμιση. (Και πιθανόν για καθάρισμα).

Εντύπωση μου κάνει πάντως. Τα ντιβιντια (άψογος!!!) κανονικά δεν γράφονται on the fly, εκτός κι αν είναι κόπιες που και πάλι είναι κακή πρακτική (ΙΜΗΟ), ακόμη και με νεώτερα drives.

Οσο για τα παιχνίδια του PS2, ναι μεν είναι ξεκλείδωτα, αλλά (για λόγους που έχουν εκτεταμένα συζητηθεί στην ενότητα "Παιχνίδια" - σήμερα μόλις έχει σχετικό post ένας από τους guru του είδους) είναι καλό να (αντι)γράφονται με ...υπομονή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...