Προς το περιεχόμενο

Mac OS X v10.4 Tiger

sotirisl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρει κανείς πότε έρχεται;

Λέω να αγοράσω Mac mini και σκέφτομαι να το καθυστερήσω κανά μήνα μπας και έρθει το καινούργιο λειτουργικό (μιλάμε πάντα για την

Αγγλική έκδοση).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Ναι, αξίζει να περιμένεις για το Tiger γιατί (απ' ότι ψιθυρίζεται) εκτός του ότι όλα τα νέα συστήματα θα ενσωματώνουν το Tiger δωρεάν, αναμένονται κάποιες αναβαθμίσεις στα μηχανήματα της Apple (καλύτεροι επεξεργαστές, περισσότερη μνήμη κλπ). Δεν ξέρω αν στις αναβαθμίσεις θα περιλαμβάνεται και το Mac mini αλλά... better safe than sorry.

(κι εγώ αυτά περιμένω ;) )

ΥΓ: Άλλαξα τον τίτλο του topic από 1.04 στο σωστό 10.4 ;)

Εγώ μόλις σήμερα παρέλαβα το Mac Mini από Καναδά και δε μπορώ να ξεκολλήσω... Είναι ό,τι πιο όμορφο και εύχρηστο έχω δει ποτέ. Αύριο θα το στήσω και σε δίκτυο με το PC και ποιός μας πιάνει...

Το 10.4 δε διατίθεται δωρεάν σε όσους έχουν το 10.3 αγορασμένο κανονικά;

Είχα ακούσει οτι όσοι αγοράσουν το mac mini τώρα, δικαιούνται free upgrade για το Tiger. Κανεί όμως δεν το επιβεβαιώνει. Μου φαίνεται θα περιμένω λίγο ακόμη.

To tiger 8a kanei megalh zhmia ston biLL :) Fantasou leei na einai kai 2 fores poio sta8ero apo to panther me ta teleytaia updated :D Ayto einai leitourgiko!

• Super Moderators

Λίγη αναμονή για το Mac mini δεν κάνει κακό:

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Two more Apple hardware projects in the pipeline

By AppleInsider Staff

Published: 08:00 PM EST

Apple Computer has recently completed the development of two new hardware projects that are expected to be released in the coming weeks or months, AppleInsider has learned.

Although specific details remain shrouded in mystery, sources have noticed two new blips on the Apple hardware radar. The first, a project code-named "Q87," appears to have recently received approval for manufacturing in Asia.

Sources describe Q87 as an update to an existing desktop computer that the company targets at both the consumer and education markets. However, the only major change appears to be the default operating system, which will see an upgrade from Mac OS X 10.3 Panther to Mac OS X 10.4 Tiger.

While Q87 could represent updated iMacs or eMacs, the consensus among sources is that Q87 is likely the first minor revision to the Mac mini. With Apple making an aggressive push towards regaining lost market share with the mini, sources believe the company would like to begin shipping new models pre-loaded with Tiger as soon as possible.

[...]

Πηγή: AppleInsider

@paredwse : Exeis dikio , to mini aksizei thn anamonh! Katarxhn kai mono pou 8a glytwsei kaneis apo ta windows , kai mono ayto ftanei :)

Giati omws dinei free tiger update sto mac mini kai de dinei gia paradeigma kai sto iBook? (to lew , giati exw paraggeilei to deytero kai to perimenw) na plhrwnoume gia to tiger meta...de leei

πιό σταθερό από το panther; Καλά πώς γίνεται αυτό;;; :) Το panther πάντως όσο καιρό το δουλεύω είναι καταπληκτικό... Ποτέ δεν μου παρουσίασε πρόβλημα. Για να δούμε...

Μπορεί να είναι τρελλή ράδιο-αρβύλλα αλλά σε κάποιο φόρουμ (δε θυμάμαι πιό όμως γαμώτο) πως η Apple θα βγάλει έκδοση του 10.4 για x86.

Αν όντως ισχύει θα γίνει ο 3ος παγκόσμιος...

• Super Moderators

Φημολογείται πολύ καιρό ότι ετοιμάζεται κρυφά έκδοση του MacOS X για x86 (όχι μόνο τώρα, επί Tiger, αλλά και παλιότερα) αλλά προσωπικά δεν το βλέπω πιθανό. Κατ'αρχήν, το λειτουργικό της Apple είναι σχεδόν άρρηκτα δεμένο με το hardware. Αν ο κάθε τυχάρπαστος αρχίσει να βγάζει drivers ή 'κουφά' περιφερειακά, θα κάνουν το MacOS "της εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα".

Άλλωστε γιατί να το κάνει, για να 'μπει' στα Windows; Δύσκολο. Για να χάσει την βάση των πελατών της που θα πάρουν x86 μηχανήματα (πιο φθηνά και με περισσότερα peripherals);

Γι'αυτό το βρίσκω απίθανο - και επαναλαμβάνω ότι η 'φήμη' κυκλοφορεί καιρό. Από το MacOS X 10.1

το στήσιμο δικτύου με pc είναι εύκολη υπόθεση?

Ό,τι πιο εύκολο. Είναι πιο εύκολο να συνδέσεις Mac με PC παρά PC με PC. Έτσι τα έχω τώρα και λειτουργεί χάρμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...