Edgar Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 sorry pou kano edo auto to topic, alla an to kano se kapoio allo section, arketoi tha psaxnontai na broun ti enoo... edo nomizo pos exo perissoteres pithanotites na katalabete ti thelo.... loipooooon....... stin tainia Old Boy, to kinito tou basikou xaraktira exei mia melodia pou einai xaraktiristiki se olo to ergo.... mipos kserete an mporo na bro pouthena to ringtone auto? apo oso to exo googlarei mexri tora, den exo brei tipota.... olo asxeta mou bgazei... an to exei parei kanenos to mati, as mou to stilei me ena mail thanks
jameson Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 ταινιαρα ομολουγομενος το "old boy" τοσο σαϊκο ταινια ειχα καιρο να δω αν καποιος το βρει ενδιαφερομαι και εγω..edgar μαλλον δυσκολα θα βρεθει λυση και εγω γουσταρα τον ηχο αυτο αλλα..Ισως αν τον εγραφες απο την ταινια...αλλα μαλλον πολυ γυφτικο μου μοιαζει αυτο..
pseira Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 Δημοσ. 6 Απριλίου 2005 giati ? me to vdub swzeis mono ton ixo, kai meta ton rabeis kai ton kobeis kalytera me kapoio programma mousikis!
jameson Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 giati ? me to vdub swzeis mono ton ixo, kai meta ton rabeis kai ton kobeis kalytera me kapoio programma mousikis! φιλε ψειρα μπορεις να μου πεις πως γινεται αυτο με δυο λογακια αν μπορεις γιατι με dvd_authoring κλπ μονο απο dvd-shrink χρησιμοποιω και ξερω. Υ.Γ πες μου και που υπαρχει το προγραμματακι που αναφερεις.FRee να υποθεσω ειναι.............
Cristina Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Από όσο μου είπε ο Eddie, αυτό το ringtone είναι το μουσικό θέμα της ταινίας, το οποίο παρεμπιπτόντως είναι υπέροχο... (Μα να μοιάζει όμως τόσο πολύ με Shostacovich; ) Όσο κι αν ψάξαμε, δεν καταφέραμε να βρούμε κάτι. Υπάρχει τρόπος μετατροπής από mp3 σε midi; Ξεφεύγουμε βέβαια από την θεματολογία του section, αλλά αν γνωρίζει κανείς και μπορεί να το κάνει ή να μου πει τον τρόπο, ας μου στείλει ένα pm.
dim_b Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Υπάρχουν κάποια προγραμματάκια που κάνουν μετατροπή από wav/mp3 σε midi, αλλά η ποιότητα είναι επιοικώς άθλια
me_robas Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Το καλύτερο προγραμματάκι γι αυτή τη δουέιά είναι το Mobile Music Polyphonic 2.1 αλλά όπως είπε και dim η ποιότητα είναι επιοικώς άθλια
Cue Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Έχω την εντύπωση πως το ringtone δεν έχει να κάνει με το OST της ταινίας και βρίσκεται όντως στο κινητό. Κάτι είχα διαβάσει όταν είδα την ταινία αλλά δε θυμάμαι...
Cristina Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Cue, standard είναι η μουσική της ταινίας. Μιλάμε για το κινητό του πρωταγωνιστή, έτσι;
Cue Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Ναι όταν χτυπάει ενώ βρίσκεται στο κινέζικο στην αρχή. :/ Μισό να βάλω την ταινία... Έχετε δίκιο, βασικά η μελωδία υπάρχει σε 2 κομμάτια στο OST. 11 Cries And Whispers 15 Breathless με διαφορετικό τόνο το κάθε ένα. Και όντως το Soundtrack είναι απίστευτο. Το έβαλα για λίγο να ακούσω το κομμάτι και κόλλησα.
Edgar Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2005 thanks guys gia tis apantiseis eixa skeftei kai ego na paro ton ixo mesa apo tin tainia alla: 1) to kinito mou den paizei mp3 san ringtones 2) mporo na to ixografiso sto kinito, alla pio dinata mporo na sfirikso ego tin melodia para to kinito mou 3) indeed an metatrepso to wav/mp3 se midi tha einai toso xalia oso i mouri tou kinezou thirorou stin skini me to sfiri (den pisteuo na einai kanena spoiler auto... :roll: )
man_with_no_name Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 Δημοσ. 10 Απριλίου 2005 to soundtrack oneiriko opos i tainia . Basika paratirisa oti oi titloi ton tracks einai alles tainies . Poli cinefil o Koreatis ... Must Movie nad OST . To kommati ontos briskete sto soundtrack . Oi asiates kseroun na ependioun mousikes me soundtracks
Edgar Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 ... Oi asiates kseroun na ependioun mousikes me soundtracks eno oi amerikanoi (Philip Glass), oi aggloi (Michael Nyman) kai oi polonoi (Zbigniew Preisner) den kseroun, e? :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.