deepdish Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2005 @ polidis:πεταγομαι και σαν ????τι?ελα πεστο μη ντρεπεσαι...και εσενα τι σε κοφτει αν εγραψα μετα απο 4 μηνες??λογαριασμο θα σου δωσω?και το "ρε μεγαλε" αλλου,οχι σε μενα.
madsc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Αντί να τα χώνετε σε αυτούς που χρειάζετε, "στολίζεστε" μεταξύ σας λες κ θα βγεί τίποτα. Ας χαλαρώσουν λίγο όλες οι μεριές με τους χαρακτηρισμούς. /sc
polidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Αντί να τα χώνετε σε αυτούς που χρειάζετε' date=' "στολίζεστε" μεταξύ σας λες κ θα βγεί τίποτα.Ας χαλαρώσουν λίγο όλες οι μεριές με τους χαρακτηρισμούς. /sc[/quote'] Ela mou nte!!!!!! Emeis ta xonoume se alous(se aftous pou prepi diladi) Kai aloi mas epistrefoune tous xaraktirismous les kai einai dikia tous i aiteria. Hmarton diladi!!!!
polidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 @ polidis:πεταγομαι και σαν ????τι?ελα πεστο μη ντρεπεσαι...και εσενα τι σε κοφτει αν εγραψα μετα απο 4 μηνες??λογαριασμο θα σου δωσω?και το "ρε μεγαλε" αλλου,οχι σε μενα. Re palikari mou me to simpathio diladi(eise kai kefalonitis) Afto to post pou ekanes xeris giati to ekanes? Ti tha pi krata tous xaraktirismous gia sena? Mipos ethixa esena prosopika kai den to katalava?Ektos kai an eise tipota mesa sto kikloma tis skype. To thema mas edo eine ""Teleftea mas kanei nera to "SKYPE""" exeis na pis kati gia to singekrimeno thena? An nai pesto an oxi min erxese meta apo 4 mines edo kai mas les krata gia sena tous xaraktirismous kai mpla..mpla...mpla asxeta me to thema. E L E O S!!!!!!!
deepdish Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 ρε φιλε δεν ξερω τι κολλημα εχεις με τους 4 μηνες....αμαν. το προβλημα με το σκαηπ οντως υπαρχει,σε μερικους κανει προβληματα σε αλλους οχι.προσωπικα δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα με τον ηχο μεχρι τωρα εκτος απο μερικες φορες που φταιει η συνδεση μου (pstn).και λεω οτι φταιει η συνδεση γιατι εκεινη τη στιγμη οχι μονο το σκαηπ αλλα και γενικα σε οτι σαητ και να μπω δεν φορτωνει.Σημειωση...κλησεις κανω απο εδω που ειμαι (ρουμανια) σε ελλαδα σε σταθερο και σε pc. polidis δεν εχω τιποτα μαζι σου φιλε ,αλλωστε οταν κατι δεν παει καλα πρεπει να το λεμε. Και οχι δεν ειμαι στο κυκλωμα της skype ,η δουλεια μου δεν εχει καμμια σχεση με την τεχνολογια γενικοτερα Οπως ειπες και εσυ "ξεφυτρωσα" και ειναι δικαιωμα μου να γραφω οποτε θελω και το κυριοτερο οποτε μπορω.
Fan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Αΐ σιχτιρ πια με το Skype!!! Το χρησιμοποιούσα για ένα χρόνο αλλά τον τελεύταίο μήνα δεν δεχόταν να τις κάρτες μου!!!!! Απαράδεκτο. Μπορούσα μόνο να πληρώσω με Moneybookers! Ένα θα σας πω VOIPBUSTER. Πολύ καλύτερη ποιοτητα από το Skype και είναι ΔΩΡΕΑΝ σε σταθερά!!!!!!!!!! Ένα κακό έχει το ότι σου δίνει μόνο δυο λεπτά χρόνο να μιλήσεις και μετά θα πρέπει να ξανακαλέσεις
polidis Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 ρε φιλε δεν ξερω τι κολλημα εχεις με τους 4 μηνες....αμαν.το προβλημα με το σκαηπ οντως υπαρχει' date='σε μερικους κανει προβληματα σε αλλους οχι.προσωπικα δεν εχω συναντησει κανενα προβλημα με τον ηχο μεχρι τωρα εκτος απο μερικες φορες που φταιει η συνδεση μου (pstn).και λεω οτι φταιει η συνδεση γιατι εκεινη τη στιγμη οχι μονο το σκαηπ αλλα και γενικα σε οτι σαητ και να μπω δεν φορτωνει.Σημειωση...κλησεις κανω απο εδω που ειμαι (ρουμανια) σε ελλαδα σε σταθερο και σε pc. polidis δεν εχω τιποτα μαζι σου φιλε ,αλλωστε οταν κατι δεν παει καλα πρεπει να το λεμε. Και οχι δεν ειμαι στο κυκλωμα της skype ,η δουλεια μου δεν εχει καμμια σχεση με την τεχνολογια γενικοτερα Οπως ειπες και εσυ "ξεφυτρωσα" και ειναι δικαιωμα μου να γραφω οποτε θελω και το κυριοτερο οποτε μπορω.[/quote'] Filara ma fisika oute kai ego exo tipota mazi sou. Aplos afto pou petaxes me tous xaraktirismous ligo me karfose. Leo ti ginete erxete kapios pou den ipa tipota prosopiko gia fton kai mou ta rixnei?Den paei? Aloste opos einai kai o titlos tou thematos pou anixa ondos oloi einai apogoitevmenoi me to Skype teleftea.Diladi stin kini mas kanei nera. Opos proipa edo kai 1 xrono den eixa pronlima alla to telefteo 4tramino mou tin espase kai apo oti diapistono oxi mono se mena ala kai se polous alous. Giafto kai ego tous xapostila gia kourema kai vrika alo tropo na kano ta tilefonimata pou thelo. Kalo tha itane oi xaraktirismoi na girisoune piso sta palikaria tis skype. Sinfoneis?
deepdish Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 μια και το ειπες ,τι τροπο βρηκες για να κανεις τηλεφωνηματα??ποιο προγραμμα?ειναι καλυτερο?
polidis Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2005 An apefthinese se mena xrisimopio mia eteria me ena Sipp- client programmataki para poli kali piotita kai se mena kai se aftous pou milao kai mono me 3,2 lepta to lepto gia tin xora pou thelo. Kai Ai syxtis sto skype kai apo mena file @FAN poli mas tin espase. Dokimazo to VoipBuster tora afti ti vdomada alla exei mikroprovlimata estila kai 1? gia na exo aperioristo xrono alla einai se Beta.Argotera mpori na ginei kalitero. Pandos yparxoune enalaktikes liseis paidia min menete mono se ena paroxea(Bl.Skype)
Challenger Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 παιδιά sorry για το offtopic, αλλά οι συνομιλίες με το Skype εμφανίζουν κάποια καθυστέρηση, ή είναι σαν να μιλάς απο τηλέφωνο σε τηλέφωνο?
polidis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 παιδιά sorry για το offtopic, αλλά οι συνομιλίες με το Skype εμφανίζουν κάποια καθυστέρηση, ή είναι σαν να μιλάς απο τηλέφωνο σε τηλέφωνο? Min tin psaxneis megale.Me kathisterisi.....den se akoune......den tous akous.....kovete apotoma i grami.......den mporis na pareis kapies fores. Polla para pola Asto sto Dia.....lo to skype.
Fan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 An apefthinese se mena xrisimopio mia eteria me ena Sipp- client programmataki para poli kali piotita kai se mena kai se aftous pou milao kai mono me 3' date='2 lepta to lepto gia tin xora pou thelo.Kai Ai syxtis sto skype kai apo mena file @FAN poli mas tin espase. Dokimazo to VoipBuster tora afti ti vdomada alla exei mikroprovlimata estila kai 1? gia na exo aperioristo xrono alla einai se Beta.Argotera mpori na ginei kalitero. Pandos yparxoune enalaktikes liseis paidia min menete mono se ena paroxea(Bl.Skype)[/quote'] Τι έστειλες για να έχεις απεριόριστο χρόνο?
andromahos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2005 Παράθεση: Αρχική Δημοσίευση από polidis An apefthinese se mena xrisimopio mia eteria me ena Sipp- client programmataki para poli kali piotita kai se mena kai se aftous pou milao kai mono me 3,2 lepta to lepto gia tin xora pou thelo. Kai Ai syxtis sto skype kai apo mena file @FAN poli mas tin espase. Dokimazo to VoipBuster tora afti ti vdomada alla exei mikroprovlimata estila kai 1? gia na exo aperioristo xrono alla einai se Beta.Argotera mpori na ginei kalitero. Pandos yparxoune enalaktikes liseis paidia min menete mono se ena paroxea(Bl.Skype) Τι έστειλες για να έχεις απεριόριστο χρόνο? Pia eteria einai afti re filarako?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.